- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
59 kilo oldun mu? Maşallah sana.Günaydın canım..
Teşekkür ederim canım. Sizleri de bir gün ilk onda görmeyi çok isterim
Aynen canım maşallahımız var takım olarak
Olmadığının sen de farkındasın canım inşallah cumaya kadar halledersin. Güzel bir rakam görmüştün bu hafta. Keşke daha dikkatli olsaydın.
Uzaklaşma cankız. Motivasyonunu bozan şey ne? Artık daha az gelmeye başladın. Gel bi konuşalım bu konuyu. Çözüm bulacağımıza inanıyorum.
Günaydın canım. Sabah seni geçirdim aklımdan tam fırçalayacaktım mesajını gördüm.
Hiç birşey yok cnm sadece tekrar yemeye başlıyorum sanki yavaştan ama yapmicam yemicem tekrar kilo almicam
2gündür hiç bitmedi işlerim bugünde annemlere gidicem akşam gelirim
Cankızz, ben yedim ve kilo aldım. Elime ne geçti, valla hiçbirşey. İştahım arttı, kendimi durdurmak zorlaştı. Kıyafetlerime sığamıyorum ve krndimi iyi hissetmiyorum. Bu duygularını bastırmalısın canım.Hiç birşey yok cnm sadece tekrar yemeye başlıyorum sanki yavaştan ama yapmicam yemicem tekrar kilo almicam
2gündür hiç bitmedi işlerim bugünde annemlere gidicem akşam gelirim
Hamdolsun canım salı günü 58.3 çıktım bakalım cumaya ins.58 ı görürüm. Sen ne alemdesin.59 kilo oldun mu? Maşallah sana.
Bırakınca gerçekten devamı geliyor çok vakit ayıramasanda yinede ayrılma burdan.hedef kilona gelene kadar en azından canım. Şuan 59 mu oldun.en son 58 le ayrıldın diye hatırlıyorum.Günaydın kızlar, diyet nasıl gidiyor. Ben izne ayrılınca cozuttum.kilo aldım maalesef. Tek başıma diyet yapamıyorum. Motivasyonum sıfırlandı.LAydLiNe ben yine aranızda olayım. Günlük menülerimi paylaşayım. Bu sabah iki poğaça yiyince bu işin böyle gitmeyeceğini anladım. Benim oğlandan yemek yemeye fırsat kalmıyor ama devamlı elimde bişeyler. Atıştırıp duruyorum. Bu gidişata dur demem lazım
Ben 57 leri görmüştüm ama gruptan çıkınca hızla yemeye başladım. Şimdi 59 60 larda geziniyorum. Kilo vermeye de çok müsait bünyem ama kendimi tutamadım maalesefHamdolsun canım salı günü 58.3 çıktım bakalım cumaya ins.58 ı görürüm. Sen ne alemdesin.
Merhaba kızlar ,
biraz işlerim var halledeyim gelecem inşallah
Doğrudur canım bırakmamiz lazım malesef bünye tam alışmayınca geri geliyor..ozman gel aramıza haftaya yarışalım seninle beni yenmiştin içimde kaldı. Gel yine yen....Ben 57 leri görmüştüm ama gruptan çıkınca hızla yemeye başladım. Şimdi 59 60 larda geziniyorum. Kilo vermeye de çok müsait bünyem ama kendimi tutamadım maalesef
canım olabildigince sağlıklı seylere yönelmeye calış anlıyorum zor ama aynadaki görüntün kadar seni mutlu ediyor mu yediklerin onu tart önceKaptanım benimde kulağîmı çek en iyisi buraya 4 şubatta 81.5 ile geldim bu güne kadar 11.5 kg verdim ama şimdi durdu birde kendimi tutamıyorum yasaklara gidiyorum aslında mezun olmama çok az kaldı sanki en büyük yük gitti biraz raharlamamı oldu ne bilmiyorum toparlanmam lazım bir de bizim kızlar geldi yani kızkardeşlerim bakalım onlar varken nasıl olacakLAydLiNe
Çok haklısın görüntüm mutlu ediyor kaçamaklar ise sonradan pişmanlık veriyorcanım olabildigince sağlıklı seylere yönelmeye calış anlıyorum zor ama aynadaki görüntün kadar seni mutlu ediyor mu yediklerin onu tart önce
Kaptanım benimde kulağîmı çek en iyisi buraya 4 şubatta 81.5 ile geldim bu güne kadar 11.5 kg verdim ama şimdi durdu birde kendimi tutamıyorum yasaklara gidiyorum aslında mezun olmama çok az kaldı sanki en büyük yük gitti biraz raharlamamı oldu ne bilmiyorum toparlanmam lazım bir de bizim kızlar geldi yani kızkardeşlerim bakalım onlar varken nasıl olacakLAydLiNe
Vallahi doğru söylüyorsun 2 haftada ne verirsem kardırBugünden itibaren zaten menü verenleri vermeyenleri tek tek kontrol edeceğim. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. İyi gitmeye başlamıştın canım toparla kendini. Ramazan da zaten kilo alma riskin varken son iki hafta ne verirsen kar senin için. Bırakma kendini.
Haklısın canım grupta kimse olmayınca bişey yazılmıyor ki.girip bikac bişey yazıyorum bakıyorum kimse yok 2 3 gündür durum böyle farkındasındır.gerçekten yazmayınca takipte olmuyor ve kaçamaklar oluyor malesef.Kızlar paylaşımlarımız iyice düştü. Bu da siz fark etmeseniz de tartıya olumsuz şekilde yansıyor. O yüzden bugünden itibaren herkes düzenli mesaj sayımı yapacak. 02-03 Mayıs mesajlarını bana atacaksınız. Sonra sırasıyla alfabetik olarak herkes iki gün mesaj listesi yapacak. Listeyi akşama kadar hazırlar paylaşırım. Menü kontrollerini kendim yapacağım.
zerra cım inşallah her şey yolundadır. Yerin çok belli. Mesaj sayma adına verdiğin emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreğine sağlık. Mezun olduğuna göre bu yükü de senin üzerinden almamız lazım.
ada81 cankizzzz B burcugncy @Kriziantemcicegi aylahl polokey2244 F fanur Nurdan1616 3oglanannesi @Turan16 chentiq merryangel UcukMavi Bilmece811 adını unuttuğum yoktur inşallah.
Haklısın canım grupta kimse olmayınca bişey yazılmıyor ki.girip bikac bişey yazıyorum bakıyorum kimse yok 2 3 gündür durum böyle farkındasındır.gerçekten yazmayınca takipte olmuyor ve kaçamaklar oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?