Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç birşey yok cnm sadece tekrar yemeye başlıyorum sanki yavaştan ama yapmicam yemicem tekrar kilo almicam
2gündür hiç bitmedi işlerim bugünde annemlere gidicem akşam gelirim

Hiç birşey yok cnm sadece tekrar yemeye başlıyorum sanki yavaştan ama yapmicam yemicem tekrar kilo almicam

Tamam canım dikkat et menülerine. Öğün atlama ve lütfen yenmemesi gereken bir şey yeme.

Cankızz, ben yedim ve kilo aldım. Elime ne geçti, valla hiçbirşey. İştahım arttı, kendimi durdurmak zorlaştı. Kıyafetlerime sığamıyorum ve krndimi iyi hissetmiyorum. Bu duygularını bastırmalısın canım.

Bırakınca gerçekten devamı geliyor çok vakit ayıramasanda yinede ayrılma burdan.hedef kilona gelene kadar en azından canım. Şuan 59 mu oldun.en son 58 le ayrıldın diye hatırlıyorum.

Ben 57 leri görmüştüm ama gruptan çıkınca hızla yemeye başladım. Şimdi 59 60 larda geziniyorum. Kilo vermeye de çok müsait bünyem ama kendimi tutamadım maalesef
Doğrudur canım bırakmamiz lazım malesef bünye tam alışmayınca geri geliyor..ozman gel aramıza haftaya yarışalım seninle beni yenmiştin içimde kaldı. Gel yine yen....
Bu arada menülerin falan çok güzel dileklerin senin senden ilham aldım hep ekmek bende yemiyorum şuan oyuzden daha fazla gidiyor kilo ama hedefe ulaşalım yavaş yavaş katacagim bakalım.

Kaptanım benimde kulağîmı çek en iyisi buraya 4 şubatta 81.5 ile geldim bu güne kadar 11.5 kg verdim ama şimdi durdu birde kendimi tutamıyorum yasaklara gidiyorum aslında mezun olmama çok az kaldı sanki en büyük yük gitti biraz raharlamamı oldu ne bilmiyorum toparlanmam lazım bir de bizim kızlar geldi yani kızkardeşlerim bakalım onlar varken nasıl olacak LAydLiNe

canım olabildigince sağlıklı seylere yönelmeye calış anlıyorum zor ama aynadaki görüntün kadar seni mutlu ediyor mu yediklerin onu tart önce

öğle yemeğimi yiyorum kızlar şimdi canım bişi istemiyo resmen kendimi ramazana mı hazırlıyorum anlamadım yemesem hiç umrumda değil yani

Bugünden itibaren zaten menü verenleri vermeyenleri tek tek kontrol edeceğim. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. İyi gitmeye başlamıştın canım toparla kendini. Ramazan da zaten kilo alma riskin varken son iki hafta ne verirsen kar senin için. Bırakma kendini.

Kızlar paylaşımlarımız iyice düştü. Bu da siz fark etmeseniz de tartıya olumsuz şekilde yansıyor. O yüzden bugünden itibaren herkes düzenli mesaj sayımı yapacak. 02-03 Mayıs mesajlarını bana atacaksınız. Sonra sırasıyla alfabetik olarak herkes iki gün mesaj listesi yapacak. Listeyi akşama kadar hazırlar paylaşırım. Menü kontrollerini kendim yapacağım.

zerra cım inşallah her şey yolundadır. Yerin çok belli. Mesaj sayma adına verdiğin emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreğine sağlık. Mezun olduğuna göre bu yükü de senin üzerinden almamız lazım.

ada81 cankizzzz B burcugncy @Kriziantemcicegi aylahl polokey2244 F fanur Nurdan1616 3oglanannesi @Turan16 chentiq merryangel UcukMavi Bilmece811 adını unuttuğum yoktur inşallah.

Vallahi doğru söylüyorsun 2 haftada ne verirsem kardır

Haklısın canım grupta kimse olmayınca bişey yazılmıyor ki.girip bikac bişey yazıyorum bakıyorum kimse yok 2 3 gündür durum böyle farkındasındır.gerçekten yazmayınca takipte olmuyor ve kaçamaklar oluyor malesef.

Aynen canım o yüzden hep birlikte toparlanmamız lazım. Benim bile modum düşmeye başladı. Önümüz ramazan. Yaza muhteşem girebilmek için bu son 1,5 ayı iyi atlatmamız lazım. Yeni arkadaşlar davet ediyorum. Umarım biraz daha hareketleniriz.

Ben burdayim canim LAydLiNe uzerimde inanilmaz bir agirlik var kafami nereye koyarsam orada uyuyorum. Benim oglanda ben gibi oldu resmen. Dun tam 12 saat uyuduk şaka gibi.. Tabi ben arada emzirmek icin uyandim o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…