aynen hareketlenmeye ihtiyacımız var şahsen kendi adıma söylemek gerekirse iyice saldım bu hafta takım olarak toparlanırsak hepimiz için çok iyi olacakKızlar paylaşımlarımız iyice düştü. Bu da siz fark etmeseniz de tartıya olumsuz şekilde yansıyor. O yüzden bugünden itibaren herkes düzenli mesaj sayımı yapacak. 02-03 Mayıs mesajlarını bana atacaksınız. Sonra sırasıyla alfabetik olarak herkes iki gün mesaj listesi yapacak. Listeyi akşama kadar hazırlar paylaşırım. Menü kontrollerini kendim yapacağım.
zerra cım inşallah her şey yolundadır. Yerin çok belli. Mesaj sayma adına verdiğin emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreğine sağlık. Mezun olduğuna göre bu yükü de senin üzerinden almamız lazım.
ada81 cankizzzz B burcugncy @Kriziantemcicegi aylahl @polokey2244 @fanur @Nurdan1616 @umudum2 @Turan16 @chentiq @merryangel @UcukMavi Bilmece811 adını unuttuğum yoktur inşallah.
Bahar yorgunluğudur canım canlanmak için bir şeyler yapman lazım. Bir de geçmezse eğer değerlerine baktır.Ben burdayim canimLAydLiNe uzerimde inanilmaz bir agirlik var kafami nereye koyarsam orada uyuyorum. Benim oglanda ben gibi oldu resmen. Dun tam 12 saat uyuduk şaka gibi.. Tabi ben arada emzirmek icin uyandim o kadar..
Onun için uğraşıyorum canım ben de farkındayım herkesin saldığının. O yüzden el birliğiyle bu işi başarmamız lazım. Ne zaman ilk üçe girip iyi bir başarı alsak zaten ertesi hafta aynen böyle oluyor. Ramazana az kaldı o zamana kadar toparlayıp düzeni kurmamız lazım. Sizlerde bana yardımcı olun lütfenaynen hareketlenmeye ihtiyacımız var şahsen kendi adıma söylemek gerekirse iyice saldım bu hafta takım olarak toparlanırsak hepimiz için çok iyi olacak
elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım zaten herkes kendisi için burada daha sağlıklı daha fit bir vücut içinBahar yorgunluğudur canım canlanmak için bir şeyler yapman lazım. Bir de geçmezse eğer değerlerine baktır.
Onun için uğraşıyorum canım ben de farkındayım herkesin saldığının. O yüzden el birliğiyle bu işi başarmamız lazım. Ne zaman ilk üçe girip iyi bir başarı alsak zaten ertesi hafta aynen böyle oluyor. Ramazana az kaldı o zamana kadar toparlayıp düzeni kurmamız lazım. Sizlerde bana yardımcı olun lütfen
ramazanda ben de kilo alıyorum. sebeplerinin de az çok farkındayım bu yüzden hasarı en aza indirmem gerek bu ramazan. ramazan pidesi gül reçeli ve kaymak en büyük sıkıntılar benim için. şimdiden eşimle anlaşma sağlamaya çalışıyorum bunların eve alınmamasıyla ilgili. çorba salata protein sebze tüketirsek en azından kilo almadan ramazandan çıkmış oluruz. ama sıkıntı şu ki davetler çok oluyor ramazanda onu ne yapacağımı hiç bilmiyorum. umarım güzelce bu sorunu da atlatabilirim
Canım ekmek yemeyebaşlayınca daha hızlı acıktım. Göbeğim yoktu, karbonhidrat göbek yaptı bir de. Poğaça kek de çok yedim ama elime ne geçti. Eski menüme döneceğim ben. Yarışalım valla. Hem de ilk haftadan gaza gelmiş olurum süper olur. Cuma tartılalım. Önümüzdeki hafta yarışalımDoğrudur canım bırakmamiz lazım malesef bünye tam alışmayınca geri geliyor..ozman gel aramıza haftaya yarışalım seninle beni yenmiştin içimde kaldı. Gel yine yen....
Bu arada menülerin falan çok güzel dileklerin senin senden ilham aldım hep ekmek bende yemiyorum şuan oyuzden daha fazla gidiyor kilo ama hedefe ulaşalım yavaş yavaş katacagim bakalım.
canımbenim yaaa iyiki varsınnnnnnnSabırsızlıkla bekliyorum canım seni
ilk ben başlıyorum o halde 4-5 mayıs bendeKızlar paylaşımlarımız iyice düştü. Bu da siz fark etmeseniz de tartıya olumsuz şekilde yansıyor. O yüzden bugünden itibaren herkes düzenli mesaj sayımı yapacak. 02-03 Mayıs mesajlarını bana atacaksınız. Sonra sırasıyla alfabetik olarak herkes iki gün mesaj listesi yapacak. Listeyi akşama kadar hazırlar paylaşırım. Menü kontrollerini kendim yapacağım.
zerra cım inşallah her şey yolundadır. Yerin çok belli. Mesaj sayma adına verdiğin emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreğine sağlık. Mezun olduğuna göre bu yükü de senin üzerinden almamız lazım.
ada81 cankizzzz B burcugncy @Kriziantemcicegi aylahl @polokey2244 @fanur @Nurdan1616 @umudum2 @Turan16 @chentiq @merryangel @UcukMavi Bilmece811 adını unuttuğum yoktur inşallah.
bende size takılayım sıfır ekmek sabahki kızarmış form ekmekde yemiyeyim artıkCanım ekmek yemeyebaşlayınca daha hızlı acıktım. Göbeğim yoktu, karbonhidrat göbek yaptı bir de. Poğaça kek de çok yedim ama elime ne geçti. Eski menüme döneceğim ben. Yarışalım valla. Hem de ilk haftadan gaza gelmiş olurum süper olur. Cuma tartılalım. Önümüzdeki hafta yarışalım
canımbenim yaaa iyiki varsınnnnnnn
Aynen canım akşama listeyi yaparım.ilk ben başlıyorum o halde 4-5 mayıs bende)
Geçmiş olsun aman dikkat et biliyorsun sağlık her şeyden önemlikızlar benimde yüzüm olmadığı için pek gelemedim takıma yeme krizlerim arttı anlamsızca yiyiyorum herşeyden.... kilo çook oyanmıyor çünkü o yemeğe 1,5 saat yürüyünce yakıyorum sabit yada 100-200 oynuyor....
dün yine parkta çook yürüdüm burkulan kronikleşmiş ayağım şişti kızdım kendime ne bu kadar ye ada ne bu kadar yürü dedim ... yarın dr gidecem kremleri alayım kremler iyi geliyor şimdi sürekli yüksekte tutuyorum ayağımı ama ister istemez ev işi falan derken ayakta geziyorum.....
Unut şimdi tüm geçmişi. Benim uyarılarımı dikkate al. Bir de biz Burcu' yla fotoğraf gönderiyoruz birbirimize. Sen de gönderebilirsin. Öğünlerinin fotoğraflarını çek at bana. Bir de birşey yemek istediğinde yaz bana. Burcu da çok işe yaradı. Sende de yarayacağını düşündüm şimdi. Denemekte fayda var. B burcugncy dimi canım?ne plan yaptıysam olmadı kızımın doğum gününe zayıf anne olarak gireyim dedim olmadı... kızımın yıl sonu götserisi var haftaya cuma bari ona biraz kilo vereyim dedim yine olmadı..... pis boğazımçok yıpranıyorum hem diyet yapmayıp hem diyeti düşünmek beni daha çok geriyor sanırım....
hırsım mı kalmamış anlamadım , bundan önce kilo serüvenimde aç aç yatardım başım dönerdi hatta yıldızları saymışlığım bile oldu ama o açlığa istediğim kiloyu veremeyince bende bi bıkkınlık başladı inancım bitti sanırım.. o kadar aç kaldım gitmedi be ada kilo diyorum... o yuzden asılmıyorum sanırım şuan kısır döngüdeyim kızlar....acil toparlanmam lazım biliyorum kendi kendime ediyorum....
tamam canım çoook sağolasın düzeni kurana kadar atayım resim yarın başlıyorum kahvaltıdan itibaren
Aynen canım akşama listeyi yaparım.
Geçmiş olsun aman dikkat et biliyorsun sağlık her şeyden önemli
Unut şimdi tüm geçmişi. Benim uyarılarımı dikkate al. Bir de biz Burcu' yla fotoğraf gönderiyoruz birbirimize. Sen de gönderebilirsin. Öğünlerinin fotoğraflarını çek at bana. Bir de birşey yemek istediğinde yaz bana. Burcu da çok işe yaradı. Sende de yarayacağını düşündüm şimdi. Denemekte fayda var. B burcugncy dimi canım?
kızlar benimde yüzüm olmadığı için pek gelemedim takıma yeme krizlerim arttı anlamsızca yiyiyorum herşeyden.... kilo çook oyanmıyor çünkü o yemeğe 1,5 saat yürüyünce yakıyorum sabit yada 100-200 oynuyor....
dün yine parkta çook yürüdüm burkulan kronikleşmiş ayağım şişti kızdım kendime ne bu kadar ye ada ne bu kadar yürü dedim ... yarın dr gidecem kremleri alayım kremler iyi geliyor şimdi sürekli yüksekte tutuyorum ayağımı ama ister istemez ev işi falan derken ayakta geziyorum.....
ne plan yaptıysam olmadı kızımın doğum gününe zayıf anne olarak gireyim dedim olmadı... kızımın yıl sonu götserisi var haftaya cuma bari ona biraz kilo vereyim dedim yine olmadı..... pis boğazımçok yıpranıyorum hem diyet yapmayıp hem diyeti düşünmek beni daha çok geriyor sanırım....
hırsım mı kalmamış anlamadım , bundan önce kilo serüvenimde aç aç yatardım başım dönerdi hatta yıldızları saymışlığım bile oldu ama o açlığa istediğim kiloyu veremeyince bende bi bıkkınlık başladı inancım bitti sanırım.. o kadar aç kaldım gitmedi be ada kilo diyorum... o yuzden asılmıyorum sanırım şuan kısır döngüdeyim kızlar....acil toparlanmam lazım biliyorum kendi kendime ediyorum....
Kızlar paylaşımlarımız iyice düştü. Bu da siz fark etmeseniz de tartıya olumsuz şekilde yansıyor. O yüzden bugünden itibaren herkes düzenli mesaj sayımı yapacak. 02-03 Mayıs mesajlarını bana atacaksınız. Sonra sırasıyla alfabetik olarak herkes iki gün mesaj listesi yapacak. Listeyi akşama kadar hazırlar paylaşırım. Menü kontrollerini kendim yapacağım.
Sağol tatlım , evet ayak agrisi fena şişmiş bi vaziyette suan yarin kremlerimi alayim 2-3 gune ınsallah gecer...Canım cook geçmiş olsun
Ayak ağrısı cook kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?