Kimse gelmiyor kiiiiiKızlarrr menüler nerde
Sağol canim , seninde Anneler günün kutlu olsunMerhaba arkadaslar nasilsiniz dunden beri o kadar yogundum ki hic bakamadim sayfaya tum annelerimizin ve anne adayi arkadaslarimin anneler gununu kutlarim
Coook gecmis olsun , kac aylik yada kac yasinda oglun bilmiyorum ama benim kizima öksürüğe en iyi gelen ilac soğan bal karisimi....seninde anneler gunun kutlu olsun canim ....Selam hepinize kizlar. Oglum grip oldu onunla ugrasiyorum dunden beri. Hala ateşi var ve oksuruyoo yüzden fazla giremedim. Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler.
Henüz 9 aylik bal veremiyorum yaşını doldurmadigi icin.Coook gecmis olsun , kac aylik yada kac yasinda oglun bilmiyorum ama benim kizima öksürüğe en iyi gelen ilac soğan bal karisimi....seninde anneler gunun kutlu olsun canim ....
Oyyy küçükmüş daha coook gecmis olsun kuzuya....Henüz 9 aylik bal veremiyorum yaşını doldurmadigi icin.
Selam hepinize kizlar. Oglum grip oldu onunla ugrasiyorum dunden beri. Hala ateşi var ve oksuruyoo yüzden fazla giremedim. Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler.
Selam hepinize kizlar. Oglum grip oldu onunla ugrasiyorum dunden beri. Hala ateşi var ve oksuruyoo yüzden fazla giremedim. Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel anneler.
13 mayis listem
Sabah ve öğle bi arada oldu. 12.00
Kasarli 2 yumurta ve 1 dilim tb ekmeği
Aksam 16.45
Yarim tabak nohut
Yarim tabak bulgur pilavi
Saat 21.00 de peynirli cubuk kraker yedim bikac tane
1 bucuk litre su
Spor yok
Teşekkür ederim canim simdi ilaclarini verdim ada cayi ve dag cayini kaynattim buharini solumasini sağlıyorum ki sifa olsun diyeOyyy küçükmüş daha coook gecmis olsun kuzuya....
Coook tesekkur ederim canim umarim bian önce geçer. Baba ogul hasta oldular evde refakatçi oldum bi ona kos bi ona kosAyy geçmiş olsun cnm
Seninde anneler günün kutlu olsun cnm
Ay geçmiş olsun cnm
Seninde anneler günün kutlu olsun
Yok vermiyeyim bende kalsin
Coook tesekkur ederim canim umarim bian önce geçer. Baba ogul hasta oldular evde refakatçi oldum bi ona kos bi ona kos
Hahah :-D onlarla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyom cumaya gore yarim kilo daha düştüm her krizi firsata ceviriyom tobe tobeeNapican cnm mecbur
Olsun iyi olsunlarda sen koş
Kız hem kilo verirsin koşmaktan:))
Hahah :-D onlarla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyom cumaya gore yarim kilo daha düştüm her krizi firsata ceviriyom tobe tobee
Cok tesekkur ederimSağol canim , seninde Anneler günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?