merhaba kızlar ,
temizlik yapıyorum dip köşe oruca başlamadan temizliğim bitsinde oruçken iptal olurum
Uymam bundan eminim
Burda nerde diyetisyen var hiç bilmiyorum
Gidenler iğne vuruluyor zayıflamak için
Yada makineye giriyorlar
Yada mama tipi bişey veriyorlar
Ben çok eskiden kendim 83den 55 inmiştim
Ama şimdi yapamıyorum
Bence birlikte düzeltelim daha iyi olur cnm
Artık sporda yapıyorum yediklerime daha da dikkat etmem gerekiyor biliyorum
Ay inşallah canım bu sefer çok kararlı hissediyorum kendimi Allah yardımcım olsun umarım bir gün senin gibi burda arkadaşlarıma yardımcı olurum öncesi sonrası resimlerimle motivasyon olurum. Rabbim yardımcınız olsun. O zaman yeni hayatimin başlangıç gününe bismillah Allah utandırmasınO zaman yarın sabah kalkınca aç karnına tartıl canım. Zaten yarın cuma bildirim günümüz. Bir de takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve bilgi formumuz var. Kuralları okuyup uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş.Eğer kararlı ve istekli olursan diyetisyen ve takım sayesinde ideal kilona ulaşacağına inanıyorum
merhaba kızlar ,
temizlik yapıyorum dip köşe oruca başlamadan temizliğim bitsinde oruçken iptal olurum
Yediklerine dikkat etmenden çok sağlıklı beslenmen gerekiyor ama sen bunu bir türlü yapmıyorsun. Ben senin yine yapacağına inanıyorum ama bir türlü güzel bir düzen oturtturamadın. Bundan sonra bana akşam ne yemek yapacağını yapmadan önce yazacaksın olur mu? Hem bi bakalım evdekiler de sağlıklı mı besleniyor nasıl besleniyor? Günlük ne yemek yapacağına karar verdiğinde buraya yaz olur mu? Birlikte düzenleyelim menülerini.
hahahahahİlahi Ada benim üzerime 30 kez temizlik yaptın daha neresini temizliyosun evin anlamıyorum
Evdesin nasılsa yavaş yavaş yaparsın. Hem ben senin oruçken de duracağını pek sanmıyorum
sağol canımKolay gelsin cnm
hahahahada81 bizim evede bir el atsana bebisim ya ben senin kadar temizlesem herhalde benimkiler yere bisi dokmeye kiyamaz
Sorun orda işte eşim salata sevmiyor bende kendime hazırlamak istemiyorum
Sebze sevmiyorlar pek
Kızartma yada soslu yemeklere bayılıyorlar
Bende sırf kendim için extra bişey pişirmek istemiyorum
Aslında eskiden sırf patates salatasıyla kilo vermiştim yine onu mu denesem diyorum
Hayır Cankız öyle diyetleri onaylamadığımı biliyorsun. Vermişsin ama bak yine o verdiklerini almışsın yeniden.. Artık kendine ayrı yemek yapmanın zamanı geldi. Küçücük bir tabak salata yapsan hiç bir yerin eksilmez. Sen zaten yemek yapmayı seven bir insansın. Birde kızlarını düşün onlarda yanlış beslenme alışkanlığı kazanacak ileride onların da kilolu olmasını istemezsin sanırım. Evde sebze yemeği de pişir ama az pişir kendin yiyecek kadar. Sen bir yersin iki yersin bir gün onlarda yemek ister. Benim kızlarım asla yemek ayırmazlar. Önlerine ne koyarsam onu yerler. Şimdiye kadar asla onlar sevmiyor diye bir yemek yapmamazlık etmedim. Büyük kızım yakınlarda bir akşam kıymalı yumurta yapmıştım ben onu yemem dedi. Yemezsen başka yemek yok ya bunu ye ya da yeme dedim. O gece aç yattı. Şimdi biliyor önüne konulan yemeği yemezse aç yatacağını. Evde her türlü yemeği pişiriyorum, hem sebze, hem et, hem tavuk ayrıca bol bol da balık. Sen onlar sevmiyor diye yapmazsan yemezler. İşin o kısmını geçtim ama artık kendin için yemek yapman gerekiyor. Kahvaltı yapman gerekiyor. Öğle yemeği yemen gerekiyor. Yoksa kısa süre sonra sıkılacaksın bu işten. Sıkılmadan kilo verebilirsin.
Çok haklısın cnm
Hiç yemiyorlar değil yiyorlar ama pek sevmiyorlar
Bende yapıyorum cnm öyle ya yiceksin yada başka yemek yok diyorum ozm yemicem diyor gidiyor babaannesinde yiyor
Ya valla nedesen haklısın cnm
Sen ara sıra görün bana iyi oluyor valla sizler olmasanız çoktan bozmuştum iyiki varsınız
Iyiki varsın
Tmm cnm dikkatli olucam bundan sonra
Biliyorum herzaman aynısını diyorum sonra yine yapmıyorum
Kahvaltı ve öğlen yesem akşam yemezem olurmu akşam ac uyumadigim zaman kilo veremiyorum
Oruç tutuyorsan canım bu akşam iftardan önce tartılacaksın. Oruç tutmayanlar sabah tartılacakKizlar yarin kacta kilo bildirimi yapicaz sabah biraz tok kalkiyoruz cunku ramazandan dolayi
Tamam o zaman anlaştık bundan sonra sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemeği yok onun yerine ya bir kase yoğurt ya da bir bardak ayran. Bir de böyle deneyelim. Ama yasak olan hiç bir şey yemeyeceksin tamam mı
selamm bende aranıza katılabilir myim?
Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
Hoşgeldin cnm aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?