Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam o zaman canım börek yeme ama ekmek ye. Bulgur pilavı sağlıklı 4 kaşığa kadar yiyebilirsin aklında olsun. Sadece tartı gününden önce yeme çünkü tartı fazla gösteriyor
Oruç tutanlar olarak yarın iftar öncesi tartılıyoruz değil mi?

Olsun canım bir lokması da aynı bir dilimide. Zaten onları yiye yiye bu hale geldik. Emin ol yemesek hiç bişey eksik olmaz
Kesinlikle öyle çok haklısın.

Bugunku menum
Sabah 10.00
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik

Ara13.30
1armut

Ogle 15.00
1kase corba
1dilim ekmek

Ara17.00
1fincan sutlu kahve
Yarim pak.bar

Aksam 18.30
5yk. ormn kebabi
1kase yogurt
Salata

Ara22.00
2bardak cay
3hurma

Su 2.5lt

LAydLiNe

okumadan edemiyorum canım hızlı hızlı bakayım. Pide olayına gelince de tam buğday ekmeği aldığımız fırından bugün tb çıkmamış eşim de pide almış

Cok haklisin kaptanim bana kiz valla serbest bu beni daha da dizginler adam oluruz belki bir tokat sart bize

kaptan kızmış bize eyvahhh

Yaşaaaaasınnnnnnnnnnnnnnn artık benim de kepimmmmmmm var oleyyyyyyyyy

@chentiq senden önce aldım kepi
kaptanım kep çok yakışmış darısı bize inşaallah :)

hoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin canım

Gerçekten çok haklısın kaptan.bende hiç kaçamak yapmadığım da çok dikkat ettiğim haftalarda hep güzel kilo verdim hamdolsun ama sona yaklaşınca biraz rahatlama oldu galiba.kardeşime gittiğim hafta bikere den bişey olmaz dedim bi kaçamak yaptım sonra devamı geldi ve sınav haftası hiç spor yapamadım malesef kötü sonuçla karşılaştım halbuki kardeşime gittiğim hafta 57.800 u görmüştüm tartı da şuan 58.300 ..en son ki cuma kilo bildirimim 58.100 du bakalım inş. En azından şu 300 gr gitse bildirimde. Yarına pek umudum yok cuma sabahı olsaydı yine bir gün daha vardı ama nasip artik bakalım. Şuan okadar üzgünüm ki anlatamam.bu da bana ders olsun...

Oruç tutanlar olarak yarın iftar öncesi tartılıyoruz değil mi?

Kesinlikle öyle çok haklısın.
Evet canım oruç tutanlar yarın iftardan önce tartılıyoruz.

Yarım paket bar demişsin o ve saat 22:00 deki hurmalar dışında güzel bir menü. Bir de kahvaltının saati geç olmuş.
Cok haklisin kaptanim bana kiz valla serbest bu beni daha da dizginler adam oluruz belki bir tokat sart bize
Kızmayınca olmayacak anladım bunu
kaptan kızmış bize eyvahhh
Daha kızacağım bu başlangıç
kaptanım kep çok yakışmış darısı bize inşaallah :)

hoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin canım
inşallah canım biraz irade gösterirseniz sizin de olacak kepiniz

Hataların farkına varmak güzel. Hedefine az kalmışken bırakma kendini asıl şimdi daha iradeli daha kararlı olmalısın

Bakıyorum çıkıyorum kaptan gerçekten diyete adapte olamıyorum bu şekilde moralim de bozuluyor..
Regl bitince tam anlamıyla başlıcam sanırım
Ama böyle de adapte olamazsın ki. Bu senin kendi elinde. İradene söz geçir biraz. Yoksa bütün verdiklerini fazlasıyla alırsın. Vakit geçmeden gel artık.

Günaydın canım maşallah ne güzel erkencisin

Mecburen canim oglum 7 de kalkti tabi bende kalktim zorlada olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…