Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar hanımlar
Bugün ilk menü benden
Sabah 10 30
Yarım kaşarlı tost (organik tam tahıllı ekmek)
Öğlen 12 30
2 tane filtre kahve
8 sarma
1 dilim kek
Ara 1500
Yarım kaşarlı tost
2 ceviz
Akşam 1730
4 yk zeytinyağlı fasulye bol acılı
Su 2 lt olmuştur 3 e tamamlarım..
Spor be fit 21,
Kek olmayaydı iyiydi... Birde dün diyet başarı öykülerini okudum nasıl gaza geldim bende yapacağım diye ertesi gün yaptığıma bak....

Sarma ve kek olmamış canım. Keşke yerine daha sağlıklı bir öğle menüsü yapsaydın.

Canim menun biraz kalabalik degilmi sencede? Tostlar fazla olmus keki saymiyorum bilee. sarma zaten pirincliyse kaptanin gazabindan kacacak yer ara. Be fit kac dakika canim? Hani kardiyo egzersizi gibi biseymi

Bilmiyorum canım böyle saçma sapan bir hal oldu
Depresyona girmissin annenler gitti diye. Bak önümüz bayram bi iki kilo verip guzel guzel ciciler giymek varken niye ayni kiloda kalipta pisman olasin ki?? Sen sadece kendine guven gerisi corap söküğü gibi gelir

Merhaba
Diyet sayfalarına aktif olarak dün katıldım
yarışmalara katılmak istiyorum
yardımcı olabilirseniz sevinirim

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Latiska
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Adana
Boyunuz :1,55
Kilonuz:62,4 (sabah tartıldım)
Hedef kilonuz :ilk hedef 56 sonraki hedef 52
Kilo alma hikayeniz :2.doğumdan sonra yeme alışkanlığında değişiklik ve
hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Şeker hastası olmak istemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Neden 13. Takım? : Okuduğum mesajları samimim buldum.

Son düzenleme:
Depresyona girmissin annenler gitti diye. Bak önümüz bayram bi iki kilo verip guzel guzel ciciler giymek varken niye ayni kiloda kalipta pisman olasin ki?? Sen sadece kendine guven gerisi corap söküğü gibi gelir

Aynen canım ramazan zaten bizim için fırsat. Reglim bitsn oruça başlıcam inş

Ramazanda zor olcak sana ama geçer bu günlerde merak etme. Allah sağlık sıhhat versin uykusuzluk ne ki. Öğlen uyuttuğunda sende yat yanına uyu.
Sagol canim benim aynen Allah saglik sihhat versin gerisi haloluyor pek gunduz uyuyamam ben canim ama bu ara uyuyorum idare ediyoruz sukur

Canim zaten ben ikiz annelerine ayri bir saygi duyuyorum bide ustune calisma hayati eminim zorlayicidir ama alisiyor sanirim insan rabbim hepimize kolaylik versin en onemlisi saglik bu gunlerde cabuk geciyor 1.5 yil olmus anne olali6

Afiyet olsun cnm
Kek olmamış keşke yemeseydin

Canim menun biraz kalabalik degilmi sencede? Tostlar fazla olmus keki saymiyorum bilee. sarma zaten pirincliyse kaptanin gazabindan kacacak yer ara. Be fit kac dakika canim? Hani kardiyo egzersizi gibi biseymi
Emzirmiyorum...
Aslında iki yarım tost 1 tost yaptı akşam da ekmek yemedim..
Öğlen arkadaşdaydım aslında yemeyecektim de diyet muhabbetine girmek istemedim birde hazırlıksız yakalandım..
Be fit 21 daha çok kasları çalıştıran hareketler aslında yürüyüp koşuyorum da her gün değil...gün aşırı yapmaya çalışıyorum, Ama çok aktif bir hayatım var oğlumla hergün parka giderim beraber atlar zıplarız .. Evim dublex günde kaç defa merdiven inip çıkıyorum bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…