Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ufff haklisin bi an gözüm döndü ama acliktan degil heeee pis nefsim yüzünden...

Kaçamak yerine mesaj yazma fikrine bayıldım.hatta şöyle bile yazabiliriz şuan şunu yiyecektim ama yemedim yazıp o kaçmaktan uzak dururuz. Hatta kaçamak yapmadım bile yazabiliriz canımız çekmesin diye :)))

eskiden şekersizi olurdu fıstık ezmesinin, artık hiç rastlamıyorum
ben şekersizini bulsam çok daha az şekerli tüketmek isterdim. bir parça bal ile mesela

Evde kendin yapmayo denedin mi cnm hic eger seviyorsan tarifleri internette oluyor

Bugunku menum
Sahur01.00
1haslanmis yumurta
3 4tane zeytin
1bardak sut

Iftar
1kepce corba
1karniyarik
1kase cacik
1lokma pide

Ara
2bardak cay
2hurma

Su
1.5lt

LAydLiNe
gayet guzel cnm afiyet olsun

Maşaallah hem emzikli sin hem oruç tutuyorsun. Kaç aylık bebeğin? Benimki 3.5 aylık ama ben tutmuyorum oruç.
6 buçuk aylık canım kızım. ben de ilk gün deneyeyim sıkıntı olmazsa tutarım dedim çok şükür sıkıntı olmadı. ama suyuma dikkat ediyorum iftar sahur arası açığı kapamaya çalışıyorum süte sıkıntı olmasın diye. sen de sonra tutarsın canım merak etme geçerli bir sebebin var

çok şükür sıkıntı olmadı ben de devam ediyorum tutmaya. incir hurma su bu üçü iyi geliyor sanki emzirmek gerçekten büyük avantaj hamilelik kilolarım gidiyor az kaldı 73le hamile kalmıştım 2 kilo daha var sonrası eksiye düşmeye başlıyacak artık

ekmek fazla olmuş canım sucuk da fazla ama akşam olmadığı için vücut tolore eder diye düşünüyorum

buraya 1 gün arayla başladık canım 19 ocakta ben katıldım bir gün önce de sen
Evet 5-6 kilo için demedim kızmasın diye zaten gönlümden geçen bi ayda 10 kg vermek mesela ama 5-6 yazdim
kilo alırken bir ayda 10 kilo almadığımıza göre verirken de böyle birden 10 kilo gitsin diye bir durum sağlıklı olmaz canım. sabırlı olman lazım ayda 4 -5 kilo versen çok iyi bence birden kilo verirsen hem deri sarkması meydana gelir vücut kendini yavaş yavaş toparlıyor

canım çok fazla olmuş yediklerin. 4 ana öğün yapmışsın 3 yeterli emzirsen bile. karbonhidrat miktarını azalt protein salata süt ürünü tüketebilirsin ağırlıklı olarak. meyve porsiyonlarını da azalt yavaş yavaş. az az da olsa ondan bundan yememeye çalış anlıyorum seni anneler kayınvalideler çocuk doğurunca yeme odaklı her şeyi yediriyorlar. ama emin ol o küçük yavrun yine istediği kadar emecek ve fazlası sana kilo yapacak gerek yok yani

çok sıcak galiba adacım çok az yemişsin

Maşaallah bu menüyle doymayayı inşaallah bende öğrenirim.:)
emzirirken bu kadar da az yememen lazım canım ortası olacak

Cook sukur doydum canim , fazla yiyince iftarda cok rahatsiz oluyorum.. o kadae sicak ki burasi pilavmis corbaymis vs sicak yemek gitmiyor... yarinda kiymali menemen yapacam bide yogurt tamamdir..
yarınki menün de hazır afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…