- 15 Ocak 2014
- 5.989
- 5.200
- 398
:) Yok canım Ankaralıyım doğma büyümeli.
Olsun canım bak ne güzel yaklaşmışsın vermişsin başarmışsın maşallahAh canım hedefime daha 10 kg ver gitmiyor bir türlü moralim bozuk kaç gündür aynıyım bu arada bende 94 ten indim bu kiloya. O zamanlar çok hızlı gtti artık gitmiyor
Maşallah canım az kaldıKız uyumadan yürüyüş yaptım parka göturdum gelince yatirdim. Dünden yemeğim vardı yanına ek yaptım o uyurken. Hareket olsun diye zumba yaptım horon çektim. Oruçlu olunca da çok uzun yapilmiyor bunlarda susuyorsun çünkü. Yapcak bişey yok iftara kadar oturcaz
Mesajini gorunce cok güldüm canim ya bende bugun zumba yaptim horon cektim hemde 40 dakikaaaKız uyumadan yürüyüş yaptım parka göturdum gelince yatirdim. Dünden yemeğim vardı yanına ek yaptım o uyurken. Hareket olsun diye zumba yaptım horon çektim. Oruçlu olunca da çok uzun yapilmiyor bunlarda susuyorsun çünkü. Yapcak bişey yok iftara kadar oturcaz
Ben Güneşevlerde oturuyorum canım. Bekarkende etlikteydi evimiz.Bende şuan Ankara dayım.
İstanbul dan geldim.
Ankara nın neresindesin canım İstanbuldan gelince çok zorlandım özellikle gezme kojsuunda eşimle gezecek yer bulamıyoruz.
İnş bir gün Kızılcahamam soğuksa ya gidicez orayı çok duydum
Mesajini gorunce cok güldüm canim ya bende bugun zumba yaptim horon cektim hemde 40 dakikaaabugun ayniyiz yanii
Yani.kofte cok olmus simitte keske yarim.yeseydin cnmBugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
1tane simit
Kahve
Akşam 17.30da
10tane köfte
Yarım kase piyaz
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
100 ip atlama
LAydLiNe
Canim sabahlari simit yerine yumurtali peynirli zeytinli domatesli salatalikli maydanozlu bi kahvalti yapsan...simitten daha iyi olur...Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
1tane simit
Kahve
Akşam 17.30da
10tane köfte
Yarım kase piyaz
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
100 ip atlama
LAydLiNe
Canım afiyet olsun bol bol eksilerin olsun inşallah. Bence artık simit yememelisin simitin 4/1 ı bir dilim ekmeğe es değermişBugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
1tane simit
Kahve
Akşam 17.30da
10tane köfte
Yarım kase piyaz
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
100 ip atlama
LAydLiNe
Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
1tane simit
Kahve
Akşam 17.30da
10tane köfte
Yarım kase piyaz
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
100 ip atlama
LAydLiNe
Yani.kofte cok olmus simitte keske yarim.yeseydin cnm
Canim sabahlari simit yerine yumurtali peynirli zeytinli domatesli salatalikli maydanozlu bi kahvalti yapsan...simitten daha iyi olur...
10 kofte cok olmus canim 5 kofte booll salata yeterli olurdu gibi..
Sporun harika)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?