Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 haziran 2018 cmt menü

10.00
1 dilim tb ekmek
1 omlet
5 siyah zeytin
Söğüş
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay

14.00

1 kase bulgur köfteli tavuk çorba

19.00
1 kepçe kurufasulye
2 çk pirinç pilavı
Ekmek yok

21.00
1 kare sütlü çiko

2 l su

Bugünkü Menüm iyi değil
Sabah Ki Kilo Dünle Aynıydı Ama Müdürün Grevde olduğunu belirtmem lazım. (Müdürün kim olduğunu anladınız ) di mi Aksi takdirde 60 lı bir değer görürdüm. En azından 60.9

yoğurt çorbası da pirinçli miydi? hem pirinç çok tüketmişsin hem üstüne 1 dilim de değil 2 dilim tatlı bi de tekrar meyve. gerçekten çok olmuş. inşallah tartıya çok yansımaz. yarın telafi edebilirsin umarım.

1 haziran

03.20 sahur
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ

20.30 iftar
1 kase tarhana
2 tane tavuk but
Salata
Birkaç tane acı turşu
1 kase sütlaç

2.5 litre su

afiyet olsun canım.sütlaç olmasa daha güzel olurdu.

Sağ kalçala kolu incirmişim cnm

tekrar geçmiş olsun canım. belki kayınvaliden yemiyor değil de yiyemiyordur. belki de aslında kilo almak istiyordur.

dış görünüşten ziyade senin özünü insanlığını beğenmiştir bence. hem kiloluyuz diye çirkin değiliz ki.
laf aramızda benim kayınvalidem de kilolu seviyor. eşim manisalı benim.köyde pek acar gelinleri var diyorlar.acar olmak iyi bişey yani onlara göre

aynen canım dinlenme zamanı herkes uyuyunca. bak yine uyudular ben keyifdeyim :)

Çok üzgünüm kaçamak yaptım fazlasıyla arkadaşların gelmişti hatalı olduğumun farkındayım yarın tamamen sil baştan yapicam bugün menü yazmasam olur mu lütfen LAydLiNe

kaçamak da yapsan yaz canım. bence yazmak bir sonra ki kaçamak ihtimalini azaltıyor. ne kadar yersen ye yaz

Bugünkü menüm

Sabah 10da
2dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık domates
Zeytin

Ara kahve

Öğlen yok

Akşam 18
Tavuk sote
Salata

Ara kahve

2litre su
30dk yürüyüs
LAydLiNe

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım yürüyüş candır.

spor yapıyorsan 2 kilo fazla olsanda fit görünüyor olabilirsin. spor sıkılaştırıyor daha ince gözüküyorsun.

afiyet olsun canım

Bugün ki menum ( diyetisyen listesi )

01:30
Maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu bir bardak

Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
10 kiraz(liste dışı)

Iftar 20:35
yarım kase semizotu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
4 kaşık yoğurt
bir kaç çatal salata

Ara 21:30
bir fincan türk kahvesi şekersiz

Ara 22:30
Kiraz sapı suyu 1 bardak

2,5 litre su
20 dk horon,roman havası
45 dk tempolu 1,5 saat yürüyüş
LAydLiNe

Insallah senin icin en hayırlısı olur canim Rabbim isini rast getirsin kalbine ferahlik nasip etsin.Yalan dolan iftira ile ugrasan kotu insanlarinda elleri ayaklarina dolansin insallah her iste bir hayir vardir elbet

Afiyet olsun canim menun cok guzel spor ayrica cok guzel kiraz sapi suyunu daha oncede duymustum ama ne faydasi oldugunu nedense hic merak edip arastirmadim ne gibi bir yarari var canim bizde yakinda toplayacagiz ona gore biriktiririm bende

Bugunku menum
Sahur
Domates salatasi
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Yarim bardak sut

Iftar
1kase corba
Tavuk sote
Salata
Ayran

Ara 22.00
1 bar.cay
1 kucuk dilim baklava
Canim cok cekti insallah geldigi gibi gider

Su 2lt

LAydLiNe

afiyet olsun canım. geldiği gibi gitsin inşallah.

Afiyet olsun canim menun cok guzel spor ayrica cok guzel kiraz sapi suyunu daha oncede duymustum ama ne faydasi oldugunu nedense hic merak edip arastirmadim ne gibi bir yarari var canim bizde yakinda toplayacagiz ona gore biriktiririm bende

ödem atmak için canım. diyetisyene gidiyorum ben. bu hafta 2200 yağ kaybı olmasına rağmen 700 gr vermiş gözüküyordum. ödem olmuş vücüdumda 1500 kilo kadar. onu atmak için verdi. maydonoz ve zencefilli su da onun için. hatta sebze çorbasıda onun için. sebze çorbasının tarifini kendi verdi.

Guzel olmus canim begendim afiyet olsun minik cikoyu gormedim

Cok iyiymis canim aslinda 2haftada 1falan bizler bile uygulasak iyi belki bizde de olabilir sonucta zarari da yok insallah sen faydasini gorurusun hemen canim yuzunu guldursun

bugün iftara misafirlerim vardı hiç uğrayamadım buraya. Menümü bile ancak yazabiliyorum. Bugün biraz cozuttum
2 haziran menü

Sahur
1 dilim tb ekmeği
bir domates
bir kk kadar beyaz peynir
bir salatalık
Yeşil çay

İftar
2 yemek kaşığı mercimek çorbası
2 ızgara köfte
5 yaprak sarma

Saat 20:00
Bir kibrit kutusu kadar kadayıf tatlısı
2 top dondurma
10 kiraz

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü

2 litre su

Bu kadar kaçamaktan sonra sanırım bugün sahur yapmam.

Cok iyiymis canim aslinda 2haftada 1falan bizler bile uygulasak iyi belki bizde de olabilir sonucta zarari da yok insallah sen faydasini gorurusun hemen canim yuzunu guldursun

faydası oldu kilo kaybı oluyor bu hafta daha güzel olacak inşallah :)

sahursuz tutmak zor olmaz mı? ben olsam sahurda az bişey yerdim yarın fazladan yürüyüşle telafi ederdim. sahursuz oruç bana çok zor geliyor. anca uyuyakalırsam sahursuz tutarım.

solmez
Aynen cnm güler yüzlülüğüme vurulmuş kv.
Kv yemiyor ciddi olarak dikkat ediyor sınırı 55 kilo 56 olunca diyette. Hergün spor bi de titiz hergün dip bucak temizlik.
Bende manisa'dan cnm. Acar gelin güzelmiş :) bende apacar gelin o zaman

Bugunku menum
Sahur
Domates salatasi
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Yarim bardak sut

Iftar
1kase corba
Tavuk sote
Salata
Ayran

Ara 22.00
1 bar.cay
1 kucuk dilim baklava
Canim cok cekti insallah geldigi gibi gider

Su 2lt

LAydLiNe

Liste gayet güzel. Baklava bozuyor sadece. Dediğin Gibi hemen gider umarım.
Afiyet olsun

Afiyet Olsun
Kaçamaksız ideal bir menü olmuş.
SemizOtu çorbasını nasıl yapıyorsun. Ve lezzetli oluyor mu. Bi tarif alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…