Bugun menu
Sahur
Yok
Iftar
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim pide
1 avuc kiraz
Semizotlu salata
2 kare bitter
2 lt su icerim yatana kadar..LAydLiNe
45 dakika yürüyüş yapildi ... babamin gelmesinin en guzel yani yürüyüş yapiyoruz beraber.. tembel esim yerinden kalkmaz...
Dunku menum
Sahur02.30
1 bardak sut
1 dilim cavdar ekmegi
1 tabak yumurtali yesil fasulye
2 hurma
1 litre su
Iftar08.10
1 kase yogurt corbasi
3 4 kasik guvec
3 4 kasik pirinc pilavi
5 piricli sarma
2 dilim kadayif
22.00
10 tane dut
10 tane kiraz
Biliyorum cok fazla
1 haziran
03.20 sahur
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ
20.30 iftar
1 kase tarhana
2 tane tavuk but
Salata
Birkaç tane acı turşu
1 kase sütlaç
2.5 litre su
Slm sevgili takımım telefonda ve internet paketimde sorun vardı ondan giremedim .
Pek dikkat de edemedim bu süreçte. İnşaallah pazartesi diyetisyene gidicem.ama bunu sizden başka kimseye söylemicem. Kayınvalidem deyim ve menü kızartma . Öğlen yemek yoktu sabah pide yedim ekmek yoktu.
Bu arada kv 46 kilo aşırı dikkat ediyor yemiyor yemiyor ben gelince ne varsa canı istediği yapıyorgelini sanki 60 kilo gibi
Aşırı takıl kilolu insana ama beni 107 kilo ken beğendi anlamadım
Sağ kalçala kolu incirmişim cnm
maalesef zaman zaman iş yerinde bu tarz durumlar oluyor canım Allah denk getirsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Canını sıkma hepsi unutulup gidiyor zamanla
annelerin dinlenme zamanı herkes yattıktan sonra ah ahhhh :)
geçmiş olsun canım
Çok üzgünüm kaçamak yaptım fazlasıyla arkadaşların gelmişti hatalı olduğumun farkındayım yarın tamamen sil baştan yapicam bugün menü yazmasam olur mu lütfenLAydLiNe
Bugünkü menüm
Sabah 10da
2dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık domates
Zeytin
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 18
Tavuk sote
Salata
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
LAydLiNe
Bugun menu
Sahur
Yok
Iftar
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim pide
1 avuc kiraz
Semizotlu salata
2 kare bitter
2 lt su icerim yatana kadar..LAydLiNe
45 dakika yürüyüş yapildi ... babamin gelmesinin en guzel yani yürüyüş yapiyoruz beraber.. tembel esim yerinden kalkmaz...
Bugun avm gittik.. giderken bi komsuma rastladim... ada cok zayiflamissin ne yaptiysan banada soyle dedi ben şok yok kiz ayni kilodayim dedim... hatta sen beni en son gordugunde 68lerdeydim suan 70 kiloyum dedim.. ayyy yook ciddi kilo vermişsin dedi...orucum süzülmusum ondan mi acaba
2 haziran 2018 cmt menü
10.00
1 dilim tb ekmek
1 omlet
5 siyah zeytin
Söğüş
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
14.00
1 kase bulgur köfteli tavuk çorba
19.00
1 kepçe kurufasulye
2 çk pirinç pilavı
Ekmek yok
21.00
1 kare sütlü çiko
2 l su
Bugünkü Menüm iyi değil
Sabah Ki Kilo Dünle Aynıydı Ama Müdürün Grevde olduğunu belirtmem lazım. (Müdürün kim olduğunu anladınız ) di miAksi takdirde 60 lı bir değer görürdüm. En azından 60.9
Yok canım öyle denk geldiafiyet olsun canım. hem öğle hem akşam çorba içmişsin detoks mu yapıyorsun
Insallah senin icin en hayırlısı olur canim Rabbim isini rast getirsin kalbine ferahlik nasip etsin.Yalan dolan iftira ile ugrasan kotu insanlarinda elleri ayaklarina dolansin insallah her iste bir hayir vardir elbetBu gün başıma iş yerinde kötü şeyler geldi. Devir o kadar kötü bir devir olmuş ki insanlar iftirayla yalanla dolanla iş yürütür olmuşlar. Pazartesi sanırım görev yerim değişecek. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. İnşallah güzel bir yerde çalışırım. Lütfen benim için dua edin
Afiyet olsun canim menun cok guzel spor ayrica cok guzel kiraz sapi suyunu daha oncede duymustum ama ne faydasi oldugunu nedense hic merak edip arastirmadim ne gibi bir yarari var canim bizde yakinda toplayacagiz ona gore biriktiririm bendeBugün ki menum ( diyetisyen listesi )
01:30
Maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu bir bardak
Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
10 kiraz(liste dışı)
Iftar 20:35
yarım kase semizotu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
4 kaşık yoğurt
bir kaç çatal salata
Ara 21:30
bir fincan türk kahvesi şekersiz
Ara 22:30
Kiraz sapı suyu 1 bardak
2,5 litre su
20 dk horon,roman havası
45 dk tempolu 1,5 saat yürüyüş
LAydLiNe
Insallah canim yarin yepyeni birgun uzme kendini basarabilirsin hic birsey imkansiz degilKizlar ben cok uzgunum ya bugun resmen bi bosanip semerimi yemedigim kaldi unarim tartiya cok yansimamistir
Bugunku menum
Sahur
Domates salatasi
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Yarim bardak sut
Iftar
1kase corba
Tavuk sote
Salata
Ayran
Ara 22.00
1 bar.cay
1 kucuk dilim baklava
Canim cok cekti insallah geldigi gibi gider
Su 2lt
LAydLiNe
Afiyet olsun canim menun cok guzel spor ayrica cok guzel kiraz sapi suyunu daha oncede duymustum ama ne faydasi oldugunu nedense hic merak edip arastirmadim ne gibi bir yarari var canim bizde yakinda toplayacagiz ona gore biriktiririm bende
Guzel olmus canim begendim afiyet olsun minik cikoyu gormedim2 haziran 2018 cmt menü
10.00
1 dilim tb ekmek
1 omlet
5 siyah zeytin
Söğüş
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
14.00
1 kase bulgur köfteli tavuk çorba
19.00
1 kepçe kurufasulye
2 çk pirinç pilavı
Ekmek yok
21.00
1 kare sütlü çiko
2 l su
Bugünkü Menüm iyi değil
Sabah Ki Kilo Dünle Aynıydı Ama Müdürün Grevde olduğunu belirtmem lazım. (Müdürün kim olduğunu anladınız ) di miAksi takdirde 60 lı bir değer görürdüm. En azından 60.9
Cok iyiymis canim aslinda 2haftada 1falan bizler bile uygulasak iyi belki bizde de olabilir sonucta zarari da yok insallah sen faydasini gorurusun hemen canim yuzunu guldursunafiyet olsun canım. geldiği gibi gitsin inşallah.
ödem atmak için canım. diyetisyene gidiyorum ben. bu hafta 2200 yağ kaybı olmasına rağmen 700 gr vermiş gözüküyordum. ödem olmuş vücüdumda 1500 kilo kadar. onu atmak için verdi. maydonoz ve zencefilli su da onun için. hatta sebze çorbasıda onun için. sebze çorbasının tarifini kendi verdi.
Cok iyiymis canim aslinda 2haftada 1falan bizler bile uygulasak iyi belki bizde de olabilir sonucta zarari da yok insallah sen faydasini gorurusun hemen canim yuzunu guldursun
bugün iftara misafirlerim vardı hiç uğrayamadım buraya. Menümü bile ancak yazabiliyorum. Bugün biraz cozuttum
2 haziran menü
Sahur
1 dilim tb ekmeği
bir domates
bir kk kadar beyaz peynir
bir salatalık
Yeşil çay
İftar
2 yemek kaşığı mercimek çorbası
2 ızgara köfte
5 yaprak sarma
Saat 20:00
Bir kibrit kutusu kadar kadayıf tatlısı
2 top dondurma
10 kiraz
Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
Bu kadar kaçamaktan sonra sanırım bugün sahur yapmam.
Bugunku menum
Sahur
Domates salatasi
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Yarim bardak sut
Iftar
1kase corba
Tavuk sote
Salata
Ayran
Ara 22.00
1 bar.cay
1 kucuk dilim baklava
Canim cok cekti insallah geldigi gibi gider
Su 2lt
LAydLiNe
Bugün ki menum ( diyetisyen listesi )
01:30
Maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu bir bardak
Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
10 kiraz(liste dışı)
Iftar 20:35
yarım kase semizotu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
4 kaşık yoğurt
bir kaç çatal salata
Ara 21:30
bir fincan türk kahvesi şekersiz
Ara 22:30
Kiraz sapı suyu 1 bardak
2,5 litre su
20 dk horon,roman havası
45 dk tempolu 1,5 saat yürüyüş
LAydLiNe
Cuma : 8Arkadaşlar msj sayılarını gondermeyenler lütfen bana göndersin bugün kaptana ileteceğim 1 ve 2 haziran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?