Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En masum.seçenek kek miydi... tuzlu birşeyler çok daha masum olurdu hatta patlamış mısır... kek masumluktan o kadar uzak ki. Her Dilim Yaklaşık 250 Kal.
Bugunku menum
Sahur
Yumurta
Zeytin
1bardak sut

Iftar
1kase corba
Tavuk sote
1bardak ayran
Salata

Ara
2top dondurma

Su 2lt
LAydLiNe

Gayet de güzel bir menü olmuş. Afiyet Olsun Yağ olmasın

İşimle dolayı ben de çok sıkıntı yaşadım zamanında... dost kazığı da yedim mobbinge de uğradım. O yüzden içinin nasıl sıkkın olduğunu kalbinin mengenede sıkışmış midene taş oturmuş gibi hissettiğini tahmin edebiliyorum

İnan Bana hepsi geçiyor ve herkes hakettiğini yaşıyor... kalbini ferah tut. Kendini oyalamaya çalış. En azından komik bir film izle. Umarım Mutlu Olacağın Anlaşacağın İnsanlarla dolu bir bölüme geçersin

O an bulunduğum ortamda bana mısır patlatırmısın diye birşey söyleyemezdim şerbetli tatlılardansa keki tercih ettim en masumu oydu onların arasında

LAydLiNe kaptan biz bu hafta takıma giriyor muyuz diye sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım
Canım ana listede isminiz vardı gördün sandığım için bir cevap yazmadım. Artık listedesiniz. Dün öok karışık bir gündü benim için. Listeyi paylaşmadığımı bile son anda fark ettim. O yüzden kusura bakma özel olarak cevaplayamadım.

Günaydın canlarım

Akşama misafirim bar iftar için ara ara uğrarım. Menüleri okumadım ama sanırım kaçamaklar var. Okuyacağım hepsini ve kızacağım tek tek.
Bu akşam herkesten güzel menüler bekliyorum ona göre

Tablodaki liste mi benim onda geçen haftada ismim vardı ya o yüzden dikkat etmedim kusura bakma kaptan yani birdahaki cuma bizim verdiğimiz kilolar ortalamayı etkileyecek dimi

Tablodaki liste mi benim onda geçen haftada ismim vardı ya o yüzden dikkat etmedim kusura bakma kaptan yani birdahaki cuma bizim verdiğimiz kilolar ortalamayı etkileyecek dimi
Aynen canım. Listeyi tekrar incele lütfen. Geçen hafta free yazan listedeydiniz. Şimdi üstteki listedesiniz. Haftaya verdiğiniz her gram takım ortalamasını etkileyecek. solmez ve latiska ile birlikte. O yüzden artık daha çok dikkatli olmanız lazım.

Anladım sağol kaptan

O an bulunduğum ortamda bana mısır patlatırmısın diye birşey söyleyemezdim şerbetli tatlılardansa keki tercih ettim en masumu oydu onların arasında

Diyet yaparken sosyal faaliyetler çok tehlikeli oluyor. 3 hafta önce misafirliğe gitmiştik. Çayın Yanına 10 Çeşit Kurabiye Çıkardı Ev sahibesi. Mecburen yiyor insan

Dunku korkuunnc menumu yazayim hemen
1 haziran listem
Sahur yok canim hic istemedi

Iftar 20.32
Yarim kase corba
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bucuk tavuk but
4 tanee haslanmis icli köfte
Ayran
Salata
1 bucuk litre su
Iftardan sonra bi tanecik fincan tatlısı
Misafirlikteydim anca bu kadarla kurtardim. Ama icli kofteyi gormezden gelin bir gun oncesi evde icli kofte diye diye dolaniyordum ertesi gun onume gelince yedimde yedim.. Pisman degilimmm

Dun iftara davet eden arkadaşım pirinc pilavi yemedigimi duydu kalkti bana ayrica bulgur yaptı cok utandim yaa. Ah bilsen neler yemedim bu en az hasarla kurtarmis oldugum halim dusun yani

Afiyet olsun canım ama tartı da güzel sonuç alamazsan pismanlik duyabilirsin. Keşke 1 ya da 2 yeseydin 4 cook olmuş. Bugün güzel bir menü ile dengelersin artık.

Afiyet olsun canım ama tartı da güzel sonuç alamazsan pismanlik duyabilirsin. Keşke 1 ya da 2 yeseydin 4 cook olmuş. Bugün güzel bir menü ile dengelersin artık.
Tesekkur ederim canim. Bugunu sadece corba ve salatayla gecirmeyi dusunuyom ama bakalm.. Hedefime az kaldi ama bende bi rahatlama var ki sorma.. Ayin 15 ine kadar 2 kilo daha vermeliyimmm

Tesekkur ederim canim. Bugunu sadece corba ve salatayla gecirmeyi dusunuyom ama bakalm.. Hedefime az kaldi ama bende bi rahatlama var ki sorma.. Ayin 15 ine kadar 2 kilo daha vermeliyimmm

hedefe az kalmış ya ondandır rahatlama canım ama az daha sık dişini hedefine ulaş. 15 ine kadar verebilirsin bence 2 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…