01.06.2018/Cuma
10:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk yarım y. peynir
1 kk kasar peyniri
4 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
13:40 = 3 dilim kek (Dışarıdaydım en masumu oydu)
15:00 = 1 kase yoğurta yarım yeşil elma doğrayıp yedim.
17:30 = 2 kase Domates çorbası
Yarim kepçe susuz nohut yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
2.5 lt su (3 lt olur)LAydLiNe
Bugunku menum
Sahur
Yumurta
Zeytin
1bardak sut
Iftar
1kase corba
Tavuk sote
1bardak ayran
Salata
Ara
2top dondurma
Su 2lt
LAydLiNe
Bu gün başıma iş yerinde kötü şeyler geldi. Devir o kadar kötü bir devir olmuş ki insanlar iftirayla yalanla dolanla iş yürütür olmuşlar. Pazartesi sanırım görev yerim değişecek. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. İnşallah güzel bir yerde çalışırım. Lütfen benim için dua edin
O an bulunduğum ortamda bana mısır patlatırmısın diye birşey söyleyemezdimEn masum.seçenek kek miydi... tuzlu birşeyler çok daha masum olurdu hatta patlamış mısır... kek masumluktan o kadar uzak ki. Her Dilim Yaklaşık 250 Kal.
Gayet de güzel bir menü olmuş. Afiyet Olsun Yağ olmasın
Canım ana listede isminiz vardı gördün sandığım için bir cevap yazmadım. Artık listedesiniz. Dün öok karışık bir gündü benim için. Listeyi paylaşmadığımı bile son anda fark ettim. O yüzden kusura bakma özel olarak cevaplayamadım.LAydLiNe kaptan biz bu hafta takıma giriyor muyuz diye sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım
Tablodaki liste mi benim onda geçen haftada ismim vardı ya o yüzden dikkat etmedim kusura bakma kaptan yani birdahaki cuma bizim verdiğimiz kilolar ortalamayı etkileyecek dimiCanım ana listede isminiz vardı gördün sandığım için bir cevap yazmadım. Artık listedesiniz. Dün öok karışık bir gündü benim için. Listeyi paylaşmadığımı bile son anda fark ettim. O yüzden kusura bakma özel olarak cevaplayamadım.
Aynen canım. Listeyi tekrar incele lütfen. Geçen hafta free yazan listedeydiniz. Şimdi üstteki listedesiniz. Haftaya verdiğiniz her gram takım ortalamasını etkileyecek.Tablodaki liste mi benim onda geçen haftada ismim vardı ya o yüzden dikkat etmedim kusura bakma kaptan yani birdahaki cuma bizim verdiğimiz kilolar ortalamayı etkileyecek dimi
O an bulunduğum ortamda bana mısır patlatırmısın diye birşey söyleyemezdimşerbetli tatlılardansa keki tercih ettim en masumu oydu onların arasında
Tesekkur ederim canim. Bugunu sadece corba ve salatayla gecirmeyi dusunuyom ama bakalm.. Hedefime az kaldi ama bende bi rahatlama var ki sorma.. Ayin 15 ine kadar 2 kilo daha vermeliyimmmAfiyet olsun canım ama tartı da güzel sonuç alamazsan pismanlik duyabilirsin. Keşke 1 ya da 2 yeseydin 4 cook olmuş. Bugün güzel bir menü ile dengelersin artık.
Tesekkur ederim canim. Bugunu sadece corba ve salatayla gecirmeyi dusunuyom ama bakalm.. Hedefime az kaldi ama bende bi rahatlama var ki sorma.. Ayin 15 ine kadar 2 kilo daha vermeliyimmm
Benim menum cok kotu canim ama yazayim yinedeDün menü yazmayanlar menülerini yazsın lütfen.
polokey2244 @Kriziantemcicegi aylahl Mavikus_ ada81 @umudum2
@umudum2 canım hastasın biliyorum geçmiş olsun öncelikle. Mesajını alıntılayacaktım ama şimdi toplu yazınca buradan söylemek istedim. Ne kadar kötü olursa olsun lütfen menünü yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?