- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Bence artık toparlanmamizin tam zamanı canım..bende 1 haftadır sapıttım iyice.sanki diyette değilmişim gibi herkesle beraber yedim yedim.insanlarda çok zalim.ben okadar diyet yaptım yok hiç yakismamis eski haline daha güzeldi. Yok göz altların çökmüş.yok çocuk gibi olmuşsun vs. İnsan çok yakışmış çok güzel olmussun diye motifler eder.onlar öyle dedikçe bende çok zayıfladığim kanaatine vardım kendimce ve kaçırdım ipin ucunu..senin gibi çikolata cips valla emeklerimiz toptan gidecek.birbirimize destek olalım bi dur diyelim gerçekten.Evet biliyorum cnm yazık oldu hepsine
Bi bozdum tam bozdum durmadan çikolata yedim hemde paket paket hemde geceleri yedim
Ya reglden sonra mide bulantısı baş dönmesi memelerde şişlik ve sızlama başladı eşimde başladı hamilesin ondan ye bundan ye
Olamaz imkansız dedim anlamadı
Bende şüphelenmedim değil yani tüm belirtiler var
Bugün gittim test aldım yaptım bişey çıkmadı
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Canım psikolojik olabilir kendini salma esinede söyle varsa vardır zaten herşey yemene gerek yok böyle yapması iyi gorunsede aslında kötülük psikolojik olarak bilinç altina işliyor ister istemez hamilemiyim diye olmazsa kan ver içini rahatlat umarım hayırlı haberler alırsın Allah kalbine göre versinEvet biliyorum cnm yazık oldu hepsine
Bi bozdum tam bozdum durmadan çikolata yedim hemde paket paket hemde geceleri yedim
Ya reglden sonra mide bulantısı baş dönmesi memelerde şişlik ve sızlama başladı eşimde başladı hamilesin ondan ye bundan ye
Olamaz imkansız dedim anlamadı
Bende şüphelenmedim değil yani tüm belirtiler var
Bugün gittim test aldım yaptım bişey çıkmadı
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Hayır hayır bırakmak yok. O kadar kilo vermişsin bırakılır mi hiç. Vermesi zor alması kolay. Hemen geri gelir verdiklerin
Hem hamile olsan da o kadar çok yenilmez. Hele ilk 3 ay sadece kanindan besleniyor. 3 aydan sonra annenin yediklerinden alıyor.
Şöyle düşün ilk aylar mide bulantısı olanlar hiç bişey yiyemeyenler oluyor kilo kaybı oluyor ama bebeğe olumsuz etkisi olmuyor. Kendimden örnek vereyim ilk 3 ay 8 kilo verdim cok iştahsızlık oldu ama kızım 3860 gr doğdu
Eşin de sana kötülük yapmak istemiyor eminim ama sen onu uyar onu ye bunu ye demesin hiç.
Çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz anladigim kadarıyla. Sağlıklı bir gebelik için ne kadar az kilo da hamile kalırsan o kadar iyi.
Lütfen lütfen sağlıklı beslenmeyi birakma!!!
Bebis konusunda da Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bence artık toparlanmamizin tam zamanı canım..bende 1 haftadır sapıttım iyice.sanki diyette değilmişim gibi herkesle beraber yedim yedim.insanlarda çok zalim.ben okadar diyet yaptım yok hiç yakismamis eski haline daha güzeldi. Yok göz altların çökmüş.yok çocuk gibi olmuşsun vs. İnsan çok yakışmış çok güzel olmussun diye motifler eder.onlar öyle dedikçe bende çok zayıfladığim kanaatine vardım kendimce ve kaçırdım ipin ucunu..senin gibi çikolata cips valla emeklerimiz toptan gidecek.birbirimize destek olalım bi dur diyelim gerçekten.
Canım psikolojik olabilir kendini salma esinede söyle varsa vardır zaten herşey yemene gerek yok böyle yapması iyi gorunsede aslında kötülük psikolojik olarak bilinç altina işliyor ister istemez hamilemiyim diye olmazsa kan ver içini rahatlat umarım hayırlı haberler alırsın Allah kalbine göre versin
Aynen canım..yarın aynen devam hiç bişey olmamış gibi inş.Evet cnm haklısın ayy ben bu 2günde neler neler yedim bi bilsen ama coooook pişmanım çünkü kilo aldım
Tmm cnm yarından itibaren hiç bişey olmamış gibi devam edelim yazık okadar emeklerimize
Aynen canım..yarın aynen devam hiç bişey olmamış gibi inş.
Canım adet oldum imkansız diyorsun ama imkansız diye birşey yok benim gorumcem 2 buçuk aylıkken hamileliğini öğrendi 3 ay adet gördü şimdi kucağında bebeği çok şükür yani şüphen varsa git kan testi yaptır ona göre hareket edersinCnm piskolojik olduğunu sanmıyorum
Çünkü hamilelik fln yoktu hiç aklımızda
Regl de oldum herşey regl den sonra başladı
Bugün sabah test yaptım bişey çıkmadı ztn çıkamaz regl oldum sonuçta
Ama tüm belirtiler daha hala devam ediyor
Allah korusun başka bi hastalık olmasindan korkuyorum artık
1haftadir da kabız oldum normalde ben hiç kabız olmam sürekli acı yediğim için ama şimdi hiçbirşey fayda etmiyor
Canım adet oldum imkansız diyorsun ama imkansız diye birşey yok benim gorumcem 2 buçuk aylıkken hamileliğini öğrendi 3 ay adet gördü şimdi kucağında bebeği çok şükür yani şüphen varsa git kan testi yaptır ona göre hareket edersin
Bence kesinlikle kadın doğuma görünmelisin parca gelmesi hiç normal değil canım Allah korusun gitmende fayda var ihmal etmeHadii yaa bende duymuştum ama benim bildiğim kadarıyla üstüne görme çok az oluyormuş
Benimki ztn bu ay çok tuhaftı
Ilk gün geldi sonraki gün yok hiçbişey
Sonra bi ağrı bi şancı parça geldi sonra yine yok ve kısa sürdü
Ama test yaptım cnm olsa çıkardı kesin
Bence kesinlikle kadın doğuma görünmelisin parca gelmesi hiç normal değil canım Allah korusun gitmende fayda var ihmal etme
Canım neyi bekliyorsun ki sağlık beklemeye gelmez göğüs ağrısı o bu ağrısı çok ciddi olmadığı sürece dönem dönem oluyor fakat parca her zaman gelmiyor bence beklemeden gitmelisin sonradan pişman olma hem içini rahatlatirsin sen bilirsin yinede neyse ben bugün çok yoruldum sabah erken kalkicam hepinize hayırlı gecelerEvet aslında bi gitsem iyi olur
Ama biraz daha beklicem geçmezse gidicem
Evet canim yarin yeni birgun sıfırdan baslaEvet cnm haklısın ayy ben bu 2günde neler neler yedim bi bilsen ama coooook pişmanım çünkü kilo aldım
Tmm cnm yarından itibaren hiç bişey olmamış gibi devam edelim yazık okadar emeklerimize
Gecmis olsun canim mutlaka dr görün..Hadii yaa bende duymuştum ama benim bildiğim kadarıyla üstüne görme çok az oluyormuş
Benimki ztn bu ay çok tuhaftı
Ilk gün geldi sonraki gün yok hiçbişey
Sonra bi ağrı bi şancı parça geldi sonra yine yok ve kısa sürdü
Ama test yaptım cnm olsa çıkardı kesin
Oyý oyyy benimde islerim bitmiyor... ramazan bitince kendime gelecem insallahKızlar ben işleri yetiştiremiyorum
Hele ki iftar bende siz nasıl yapıyorsunuz :))
Canım neyi bekliyorsun ki sağlık beklemeye gelmez göğüs ağrısı o bu ağrısı çok ciddi olmadığı sürece dönem dönem oluyor fakat parca her zaman gelmiyor bence beklemeden gitmelisin sonradan pişman olma hem içini rahatlatirsin sen bilirsin yinede neyse ben bugün çok yoruldum sabah erken kalkicam hepinize hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?