Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay selam kızlar ben sabahtan bir giriştim işlere cam balkon ne varsa yıkadım anca bitti işlerim çok şükür tabiki bu arada ben sabah kahvaltısıyla duruyorum şunuda yapayım yerim bunuda yapayım yerim derken saati akşam ettim neyse artık şimdi elmalı yoğurt yiyip pazara gidicem LAydLiNe bu arada ben geçen cuma 98.4 idim bu sabah 98.9 çıktım yani söyle bir 97leri görsem süper olurdu

Alıntıları kaybettim kızlar yanlış anlamayın mesajlarıma cevap yazan herkese teşekkür ediyorum

maşallahın var
evde yıkamadık yer bırakmamışsın
bu cuma 97 leri göreceğini umuyorum tatlım
ben de 60 ları göreyim hatta mümkünse 59 ları
elma yoğurt çok iyi bir seçenek olmuş. akşam yatmadan limon+pulbiber+yoğurt karışımı denesene
iyi sonuç alabilirsin

Teşekkür ederim canım bu akşam başlayayım denemeye inşallah faydasını görürüm maydanozun ödem attigini duymuştum ama henüz pazara gidemedim eşimi bekliyorum gidince alacağım başka var mı bildiğiniz ödem atıcı tarifler gidince alayım

Maalesef öyle bu iş te olamayacak ben yine evdeyim gerçekten zor

Gunaydin kizlar ben cumaya gore +500deyim regli olcm ama cumaya kadar eksiye duserim bole gidersem ama.2 gundur oruc cok sarsio tansiyonum filan dusuo artik dayanabildigim kadar

Emziriyormusun canım emzirenleri çok etkiliyormş.
Hamd olsn beni pek etkilemedi ama canım çok tatlı istiyor
Onuda meyve ile halletmeye çalışıyorum

Görürsün inşallah canım. Kahvaltıdan çok sonra yoğurt elma ara öğün gibi olmuş. Akşam çok acikmis olacaksın ama tut kendini. Canın bişeyler istedikce su iç bol bol

Bende geldim hastaneye arkadaşımın yanına. Teyzesi iftardan sonra ben gelirim sen cocugunun yanına git dedi. Gece kalmayacagim yani. Eşimin de iş yerinin iftarı var bu aksam. Dönüşte alacak beni beraber döneceğiz

Aaaaaaa geliyorrr sopalarrrr
Canim olur bazen toparlanmam lazim hemen emeklerine yazık....

Evet biliyorum cnm yazık oldu hepsine
Bi bozdum tam bozdum durmadan çikolata yedim hemde paket paket hemde geceleri yedim
Ya reglden sonra mide bulantısı baş dönmesi memelerde şişlik ve sızlama başladı eşimde başladı hamilesin ondan ye bundan ye
Olamaz imkansız dedim anlamadı
Bende şüphelenmedim değil yani tüm belirtiler var
Bugün gittim test aldım yaptım bişey çıkmadı
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Kilo verilir sorun degilde sen sagligina dikkat et canim. Acaba tuz kullanmıyor musun? Hem oructa gunler uzun hemde vucut tuzsuz kaldiysa tansiyonun tetiklermis çünkü

Regli olcam cnm ondan herhalde ya sislik filan da arti cikmasam iyi bu hafta
Emziriyormusun canım emzirenleri çok etkiliyormş.
Hamd olsn beni pek etkilemedi ama canım çok tatlı istiyor
Onuda meyve ile halletmeye çalışıyorum

Yok cnm emzormiyorum benden o is geceli 1 sene oldu sukur meyve bende yicm sahurda

Slm kizlarr ben diyeti bıraktım

Hayır hayır bırakmak yok. O kadar kilo vermişsin bırakılır mi hiç. Vermesi zor alması kolay. Hemen geri gelir verdiklerin

Hem hamile olsan da o kadar çok yenilmez. Hele ilk 3 ay sadece kanindan besleniyor. 3 aydan sonra annenin yediklerinden alıyor.
Şöyle düşün ilk aylar mide bulantısı olanlar hiç bişey yiyemeyenler oluyor kilo kaybı oluyor ama bebeğe olumsuz etkisi olmuyor. Kendimden örnek vereyim ilk 3 ay 8 kilo verdim cok iştahsızlık oldu ama kızım 3860 gr doğdu
Eşin de sana kötülük yapmak istemiyor eminim ama sen onu uyar onu ye bunu ye demesin hiç.

Çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz anladigim kadarıyla. Sağlıklı bir gebelik için ne kadar az kilo da hamile kalırsan o kadar iyi.

Lütfen lütfen sağlıklı beslenmeyi birakma!!!

Bebis konusunda da Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bugün ki menum ( diyetisyen menüsü )
Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
4 ceri domatesi

Iftar 20:40(hastane menüsü)
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık kadar kısır
2 küçük köfte
Yarım dilim kepek ekmeği
Makarna ve meyve suyu vardı yemedim.

Ara 22:30
1 kutu süt

2 litre su
45 dk yürüyüş
LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…