Aminn bakalım yarın benim tartı sonucum nasıl çıkacak geçen cuma 98.4 idim ama hafta ici tartildigimda 98.9 çıktım
Teşekkür ederim canım çok sevindim gerçekten..bugün 20lik dışım çekildi Pert durumdayım bunun üzerine iyi geldi.kilo bildirimimi oruç tutmadığım için yarın yapacağım inş. Bana dua edin çok ağrım var dişimde yüzüm şişti buzla geziyorum.
. Gayet güzel canım çok şükür döndün aramıza. Neredeyse bir ayın kayboldu. Bundan sonra durmak yok.LAydLiNe
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.1
0.6 gr
Çok şükür..
Aslında dha fazla bekliyordum ama hafta sonu regl olcam şişliktr inş
Güle güle kullan canım yeni tartını. O kadar fark sayılmaz. Doğru tartmış tartınYeni tartı aldım tartildim hemen eve gelince. Düne göre 300 gr fark var genelde 200 gr oluyordu. Otekiyle fark mi var acaba diye düşünüp kızımı tarttim aynı çıktı. Bugün 300 gr gitmiş yani. Tam iftardan önce tartilip yazarım.
Ay inşallah görürüz o günleri hep birlikte
Gayet iyi canım Tebrikler
Harikasın maşallahKilo Bildirimi
Geçen hafta : 71.5
Bugün : 70.4
Fark : -1.1
70.5 hedeflemiştim. Hedeften 100 gram daha az çıktı :)
LAydLiNe
Seni geçti vallaWaay nasıl o kadar canım ya tebrikler.
Kilolarımz yakın kaçla başladın canım ne kadar zamnda ne verdin :)
Harikasın canım maşallah bu hafta yine güzel sonuçlar göreceğiz inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.5
Fark 1,5
Benim de hedefim 94.6 idi 100 gr eksiği oldu :)
. Tatlım ekmek hakkımın yerine demişsin ama o makarna olmamış. Makarna yerine ekmek yemeni tavsiye ederim. Makarna yeme lütfen bundan sonra. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Bir de çiğköfte şişirebilir keşke perşembe günü yemeseydin.07.06.2018/Perşembe / diyetisyen listesi
10:30 = 2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 hurma
13:45 = 4-5 tavuk şiş (krmzı, yşil biberli)
1 kase cacık
15:00 = 3 adet çiğköfte(sıkım)
20:30 = 1 kase Domates çorbası
5-6 çatal salçalı makarna (günlük ekmek hakkımın yerine tercih ettim)
4-5 dilim karpuz
2.5 lt su. Bir kaç tane hurma yedim gün içerisinde gidip gelip canım çok tatlı istiyordu (regl dönemim yaklaşıyor o yüzden sanırım)LAydLiNe
Listemin arkasında ekmeğin yerine yenilenebilecek yiyecekler yazıyordu yemekte makarna olduğu içinde yedim bundan sonra yememGeçmiş olsun canım. Ben de ameliyatla aldırdım ama çok zorlamadı beni demek ki senin ki iltihaptan kaynaklı. Allah yardımcın olsun.
. Gayet güzel canım çok şükür döndün aramıza. Neredeyse bir ayın kayboldu. Bundan sonra durmak yok.
Güle güle kullan canım yeni tartını. O kadar fark sayılmaz. Doğru tartmış tartın
Harikasın maşallah
Seni geçti valla
Harikasın canım maşallah bu hafta yine güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
. Tatlım ekmek hakkımın yerine demişsin ama o makarna olmamış. Makarna yerine ekmek yemeni tavsiye ederim. Makarna yeme lütfen bundan sonra. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Bir de çiğköfte şişirebilir keşke perşembe günü yemeseydin.
Teşekkürler kaptanım.Harikasın maşallah
Dikkat etmediğine göre gayet iyi sonuç o zaman.Geçen hafta : 62.7
Bu hafta : 62.4
Hedefim: 62.5 ti 100 gr aşağısı
Bu arada 62.4 e çok sevindim çünkü yediklerime hiç dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum ona rağmen çok iyi çünkü iki gün önce 63 ü görmüştüm tartıda.
Nerdeyse herkes hedefinden -100 gram eksik çıktı. Çok ilginç :) Tebrik ederim canım. Hep birlikte daha iyilerini başaracağız.Bende kilo bildirimi yapayim :)
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
Bu hafta hedefim 64 tu bende sizin gibi -100 deyim
Tebrikler canım iyi bir sonuç.Iyi aksamlar kizlar herkes muthis kilolar vermis hedeflediginin 100 gram asagisina dusmus tebrik ederim herkesi sira bende
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
Ben 1100 gram hedeflemistim olmadi kismet ama bu bile super benim icin
Bende hiç göremeyeceğim sanıyorum.Şaka maka ucundanda olsa 63 u gördüm ya bir daha asla goremeyecegim saniyordum
Canımmm biliyorum diyetisyen listelerini. Değişimler var ama biz hem kendi bildiğimizi yapalım hem de diyetisyen listesine uyalım. Yanlış anlayıp sakın alınma bana olur mu? Makarna ve pirinç benim kesin yasaklı listemde. Onları yiyeceğine ekmek yemen daha sağlıklıListemin arkasında ekmeğin yerine yenilenebilecek yiyecekler yazıyordu yemekte makarna olduğu içinde yedim bundan sonra yemem
. Aynen canım yediklerimi söylesem şoka girersiniz. Bünye bir süre sonra kendini toparlıyor. Korumaya geçtiğinizde sizlerde anlayacaksınızTeşekkürler kaptanım.
Dikkat etmediğine göre gayet iyi sonuç o zaman.
. Harikasın canım hem de kendini bırakmışken süper bir sonuç. Bu 100 gram aşağı olayı çok güzel denk geldi vallaBende kilo bildirimi yapayim :)
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
. Oooo maşallah müthiş bir sonuç. Harikasın. Yarından itibaren menü bekliyorum ona göre ye tamam mıIyi aksamlar kizlar herkes muthis kilolar vermis hedeflediginin 100 gram asagisina dusmus tebrik ederim herkesi sira bende
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
Bende sabırsızlıkla bekliyorum umarım 97leri görürüm çünkü hafta ici cuma tartımdan +500 gr fazla çıkmıştım. Bu arada kızmadım tabiki tecrübeli olarak sen yol gösteriyorsun biz o yoldan ilerlemeye çalışıyoruz zamanla daha güzel yapacağıma inanıyorum geç olsun güç olmasın bende seni seviyorum umarım herşey daha güzel olur hepimiz içinCanımmm biliyorum diyetisyen listelerini. Değişimler var ama biz hem kendi bildiğimizi yapalım hem de diyetisyen listesine uyalım. Yanlış anlayıp sakın alınma bana olur mu? Makarna ve pirinç benim kesin yasaklı listemde. Onları yiyeceğine ekmek yemen daha sağlıklıSeviyorum seni ve yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
. Aynen canım yediklerimi söylesem şoka girersiniz. Bünye bir süre sonra kendini toparlıyor. Korumaya geçtiğinizde sizlerde anlayacaksınız
. Harikasın canım hem de kendini bırakmışken süper bir sonuç. Bu 100 gram aşağı olayı çok güzel denk geldi valla
. Oooo maşallah müthiş bir sonuç. Harikasın. Yarından itibaren menü bekliyorum ona göre ye tamam mı
Geçen hafta : 62.7
Bu arada 62.4 e çok sevindim çünkü yediklerime hiç dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum ona rağmen çok iyi çünkü iki gün önce 63 ü görmüştüm tartıda.
Bende kilo bildirimi yapayim :)
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
Iyi aksamlar kizlar herkes muthis kilolar vermis hedeflediginin 100 gram asagisina dusmus tebrik ederim herkesi sira bende
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
Biz istanbula geldik cok yogun geciyo gunlerimiz kusura bakmayin lutfen giremiyorum ama glmeye calisicam bu arada tartildim ben arti 1 kilodayim lakin evdeki tartim degil bende sasirdim acikcasi nasil yapicazValla üşenmeyeceğim tüm listeyi etiketleyeceğim neredesiniz kızlar?
@umudum2 @Kriziantemcicegipolokey2244 (sen menü de yazmıyorsun) @cankizzzz @burcugncy B Ballarin annesi merryangel @haldenlos latiska @Nisaca solmez Mavikus_
Hadi bakimm yaaaaa canlanın biraz. Kimse yok bu saat olmuş. B Ballarin annesi canım katılımın iyice düştü yoksun kaç gündür?
Gayet gzüel canım inş devamı da Çook güzel şekilde gelecektr30 Nisan'da 75.2 imişim canım. Şu anda 70.4 .
Geçmiş olsun canım. Ben de ameliyatla aldırdım ama çok zorlamadı beni demek ki senin ki iltihaptan kaynaklı. Allah yardımcın olsun.
. Gayet güzel canım çok şükür döndün aramıza. Neredeyse bir ayın kayboldu. Bundan sonra durmak yok.
Güle güle kullan canım yeni tartını. O kadar fark sayılmaz. Doğru tartmış tartın
Harikasın maşallah
Seni geçti valla
Harikasın canım maşallah bu hafta yine güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
. Tatlım ekmek hakkımın yerine demişsin ama o makarna olmamış. Makarna yerine ekmek yemeni tavsiye ederim. Makarna yeme lütfen bundan sonra. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Bir de çiğköfte şişirebilir keşke perşembe günü yemeseydin.
Geçen hafta : 62.7
İnşallah o koruma dönemine bir geçebilirsek hayırlısıyla :)Aynen canım yediklerimi söylesem şoka girersiniz. Bünye bir süre sonra kendini toparlıyor. Korumaya geçtiğinizde sizlerde anlayacaksınız
İnşallah canım yaGayet gzüel canım inş devamı da Çook güzel şekilde gelecektr
Listen çooook güzel. Akşam Yemeğin inanılmaz hafif. Üstüne Birşey yemediysen sabah tartıda harika bir değer göreceksin benceSelam kizlar 1 gibi hasta oldum
Sahur
2 yk kavrulmus kiyma
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 dilim.pide
Ogle 13.30
1 kase yogurtlu salatalik
1 yk pilav
Aksam 18.30
1 kade yogurt
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?