Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım. Ben de ameliyatla aldırdım ama çok zorlamadı beni demek ki senin ki iltihaptan kaynaklı. Allah yardımcın olsun.

LAydLiNe

Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.1
0.6 gr

Çok şükür..

Aslında dha fazla bekliyordum ama hafta sonu regl olcam şişliktr inş
. Gayet güzel canım çok şükür döndün aramıza. Neredeyse bir ayın kayboldu. Bundan sonra durmak yok.

Güle güle kullan canım yeni tartını. O kadar fark sayılmaz. Doğru tartmış tartın

Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 71.5
Bugün : 70.4

Fark : -1.1

70.5 hedeflemiştim. Hedeften 100 gram daha az çıktı :)

LAydLiNe
Harikasın maşallah
Waay nasıl o kadar canım ya tebrikler.
Kilolarımz yakın kaçla başladın canım ne kadar zamnda ne verdin :)
Seni geçti valla
Kilo bildirimi
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.5
Fark 1,5

Benim de hedefim 94.6 idi 100 gr eksiği oldu :)
Harikasın canım maşallah bu hafta yine güzel sonuçlar göreceğiz inşallah

. Tatlım ekmek hakkımın yerine demişsin ama o makarna olmamış. Makarna yerine ekmek yemeni tavsiye ederim. Makarna yeme lütfen bundan sonra. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun. Bir de çiğköfte şişirebilir keşke perşembe günü yemeseydin.

Geçen hafta : 62.7

Bu hafta : 62.4

Hedefim: 62.5 ti 100 gr aşağısı

Bu arada 62.4 e çok sevindim çünkü yediklerime hiç dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum ona rağmen çok iyi çünkü iki gün önce 63 ü görmüştüm tartıda.

Listemin arkasında ekmeğin yerine yenilenebilecek yiyecekler yazıyordu yemekte makarna olduğu içinde yedim bundan sonra yemem

Harikasın maşallah
Teşekkürler kaptanım.

Dikkat etmediğine göre gayet iyi sonuç o zaman.

Iyi aksamlar kizlar herkes muthis kilolar vermis hedeflediginin 100 gram asagisina dusmus tebrik ederim herkesi sira bende

Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
Ben 1100 gram hedeflemistim olmadi kismet ama bu bile super benim icin

Bende kilo bildirimi yapayim :)
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
Bu hafta hedefim 64 tu bende sizin gibi -100 deyim
Nerdeyse herkes hedefinden -100 gram eksik çıktı. Çok ilginç :) Tebrik ederim canım. Hep birlikte daha iyilerini başaracağız.

Iyi aksamlar kizlar herkes muthis kilolar vermis hedeflediginin 100 gram asagisina dusmus tebrik ederim herkesi sira bende

Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
Tebrikler canım iyi bir sonuç.

Listemin arkasında ekmeğin yerine yenilenebilecek yiyecekler yazıyordu yemekte makarna olduğu içinde yedim bundan sonra yemem
Canımmm biliyorum diyetisyen listelerini. Değişimler var ama biz hem kendi bildiğimizi yapalım hem de diyetisyen listesine uyalım. Yanlış anlayıp sakın alınma bana olur mu? Makarna ve pirinç benim kesin yasaklı listemde. Onları yiyeceğine ekmek yemen daha sağlıklı Seviyorum seni ve yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkürler kaptanım.

Dikkat etmediğine göre gayet iyi sonuç o zaman.
. Aynen canım yediklerimi söylesem şoka girersiniz. Bünye bir süre sonra kendini toparlıyor. Korumaya geçtiğinizde sizlerde anlayacaksınız

Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9
. Harikasın canım hem de kendini bırakmışken süper bir sonuç. Bu 100 gram aşağı olayı çok güzel denk geldi valla

Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram
. Oooo maşallah müthiş bir sonuç. Harikasın. Yarından itibaren menü bekliyorum ona göre ye tamam mı

LAydLiNe canim simdi soyle bakalim herkese cuma hedefi belirlemedeki amac neydi bisey deniycem demiştin kiz merak ettim

Bende sabırsızlıkla bekliyorum umarım 97leri görürüm çünkü hafta ici cuma tartımdan +500 gr fazla çıkmıştım. Bu arada kızmadım tabiki tecrübeli olarak sen yol gösteriyorsun biz o yoldan ilerlemeye çalışıyoruz zamanla daha güzel yapacağıma inanıyorum geç olsun güç olmasın bende seni seviyorum umarım herşey daha güzel olur hepimiz için

Bir de dikkat etsen neler olacak :)

Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.9

Tebrikler canim. Genel bi -100 durumu var gibi

Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.0
Fark 900 gram

Tebrikler canim

Biz istanbula geldik cok yogun geciyo gunlerimiz kusura bakmayin lutfen giremiyorum ama glmeye calisicam bu arada tartildim ben arti 1 kilodayim lakin evdeki tartim degil bende sasirdim acikcasi nasil yapicaz

30 Nisan'da 75.2 imişim canım. Şu anda 70.4 .
Gayet gzüel canım inş devamı da Çook güzel şekilde gelecektr

Bayram da napcaz acaba tüm zayıflama grupları olarak :)

Selam kizlar 1 gibi hasta oldum

Sahur
2 yk kavrulmus kiyma
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 dilim.pide

Ogle 13.30
1 kase yogurtlu salatalik
1 yk pilav

Aksam 18.30
1 kade yogurt
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
Listen çooook güzel. Akşam Yemeğin inanılmaz hafif. Üstüne Birşey yemediysen sabah tartıda harika bir değer göreceksin bence

7 Haziran menü
Sahur
Bir dilim tb ekmeği
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk kadar tulum peyniri
Yeşil çay

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase salata
2 yemek kaşığı mantı

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
2 kiraz
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…