Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama ona göre dengelemeye çalışıyorum kendimi. Peki bu hafta öyle yapayım sadece cuma günü tartılayım

Tartı da tam tamına 62.5 i gördüm kızlar keşke daha iyi bir rakam göreceğimi düşündeydim Bakalım sizler ne yapacaksınız. İftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen

iftara daha var canım gram farkı olabilir :)

Ya ben hemen hemen olsun istiyorum gram gram gidiyor bu normal mi diyeceğim ama kaçamak yapmıştım normal heralde bakalım yarın kaç çıkacağım umarım 97leri görürüm

görürsün inşallah canım

Vay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptı sayın üyeler polokey uzerindeki gevsemeyi bir kenara atar veee kaldığı yerden devam eder

harika :)

LAydLiNe tartım bozuldu ayağındaki metal çıkmış abuk subuk rakam çıkardı 89 filan. biranda zayıflamışım
yürüyüş dönüşü eczanede tartılsam onu söylesem olur mu ? tartı alıp da gelebilirim tabi hiç belli olmaz

Vay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptı sayın üyeler polokey uzerindeki gevsemeyi bir kenara atar veee kaldığı yerden devam eder
Tebrikler canım 10 kilo çok güzel bir kilo çok iyi vermişsin. Onu yaptıktan sonra herşeyi yaparsın artık bence.

Yanlış hatırlamıyorsam sen de tartılmadan duramıyordun
Yepisyeni bir tartı al
Motivasyonun da yenilensin

Çok kötü olmuş canım yaaaaa. Duruma göre ayarla sen. Kilo verdiğine eminim ama keşke bozulmasaydı. İmkanın varsa yeni bir tartı al derim

Yanlış hatırlamıyorsam sen de tartılmadan duramıyordun
Yepisyeni bir tartı al
Motivasyonun da yenilensin

en iyisi öyle olacak herhalde

Çok kötü olmuş canım yaaaaa. Duruma göre ayarla sen. Kilo verdiğine eminim ama keşke bozulmasaydı. İmkanın varsa yeni bir tartı al derim

çıkınca bakacağım uygun bişey bulursam alırım. bulamazsam tartılırım bu haftalık eczanede. olmadı akşam internetten sipariş veririm

solmez canım dün akşam tartıldıysan onu da yazabilirsin. Çünkü eczane de farklı çıkar

Teşekkür ederim canım çok sevindim gerçekten..bugün 20lik dışım çekildi Pert durumdayım bunun üzerine iyi geldi.kilo bildirimimi oruç tutmadığım için yarın yapacağım inş. Bana dua edin çok ağrım var dişimde yüzüm şişti buzla geziyorum.

Benimde öyle olmuştu canım çocuklar bozmuştu ayağını 65 kendi 56 görmüştüm senin gibi..şuan 56 yine gerçekten görüyorum sabır inş. Tartıda gördüğün yanlış rakamlarında aşağısına indiğinde güleceksin kendine mutluluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…