- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Ama ona göre dengelemeye çalışıyorum kendimi. Peki bu hafta öyle yapayım sadece cuma günü tartılayımSana da haftada bir kez tartılmanı söylemiştim ama sanırım sözümü dinlemiyorsun. Her gün tartılacak olursan bu senin moralini bozar. Yarın sabah tartıldıktan sonra lütfen tartını kaldır ve sadece cumadan cumaya tartıl
Vay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptıhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2657#post-56280622
Linki de buraya bırakayım, bulamayanlar olabilir
İşte bu harika bir haberVay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptısayın üyeler polokey uzerindeki gevsemeyi bir kenara atar veee kaldığı yerden devam eder
Bunu bir söz olarak kabul ediyorum. Ve haftaya cumaya çok güzel bir sonuç göreceğinin garantisini veriyorumAma ona göre dengelemeye çalışıyorum kendimi. Peki bu hafta öyle yapayım sadece cuma günü tartılayım
Tartı da tam tamına 62.5 i gördüm kızlar keşke daha iyi bir rakam göreceğimi düşündeydimBakalım sizler ne yapacaksınız. İftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen
Ya ben hemen hemen olsun istiyorum gram gram gidiyor bu normal mi diyeceğim ama kaçamak yapmıştım normal heralde bakalım yarın kaç çıkacağım umarım 97leri görürüm
Vay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptısayın üyeler polokey uzerindeki gevsemeyi bir kenara atar veee kaldığı yerden devam eder
Tebrikler canım 10 kilo çok güzel bir kilo çok iyi vermişsin. Onu yaptıktan sonra herşeyi yaparsın artık bence.Vay bee 10.5 kilo vermişim simdi bu analizi de gördüm ya motivasyon tavan yaptısayın üyeler polokey uzerindeki gevsemeyi bir kenara atar veee kaldığı yerden devam eder
Ay kizlar regli olcm her yanim sis valla menumu yazim aksam yine gelicm
Sahur
1 haslama yumurta
1 kk oeynir
5 zeytin
Domates biber maydanoz
Bi lokma pide
1 bardak sekersix komposto
Iftar
1 kase sehriye corba
Salata
1.kayisi
2 litre su
Spor yok
Ay insallah insallah canimTebrikler canım 10 kilo çok güzel bir kilo çok iyi vermişsin. Onu yaptıktan sonra herşeyi yaparsın artık bence.
LAydLiNe tartım bozuldu ayağındaki metal çıkmış abuk subuk rakam çıkardı 89 filan. biranda zayıflamışım
yürüyüş dönüşü eczanede tartılsam onu söylesem olur mu ? tartı alıp da gelebilirim tabi hiç belli olmaz
LAydLiNe tartım bozuldu ayağındaki metal çıkmış abuk subuk rakam çıkardı 89 filan. biranda zayıflamışım
yürüyüş dönüşü eczanede tartılsam onu söylesem olur mu ? tartı alıp da gelebilirim tabi hiç belli olmaz
Yanlış hatırlamıyorsam sen de tartılmadan duramıyordun
Yepisyeni bir tartı al
Motivasyonun da yenilensin
Çok kötü olmuş canım yaaaaa. Duruma göre ayarla sen. Kilo verdiğine eminim ama keşke bozulmasaydı. İmkanın varsa yeni bir tartı al derim
Teşekkür ederim canım çok sevindim gerçekten..bugün 20lik dışım çekildi Pert durumdayım bunun üzerine iyi geldi.kilo bildirimimi oruç tutmadığım için yarın yapacağım inş. Bana dua edin çok ağrım var dişimde yüzüm şişti buzla geziyorum.Kızlaarrr analiz raporumuz yayınlanmış. Herkes incelesin lütfen. Beklediğimin çok üstünde bir başarı yakalamışız.Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.
Ayrıca analiz dönemi birincimiz3oglanannesi yi ayrıca tebrik ediyorum.
Veeeeeeeeee bir daha ki analiz döneminde birinci kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım.
Benimde öyle olmuştu canım çocuklar bozmuştu ayağını 65 kendi 56 görmüştüm senin gibi..şuan 56 yine gerçekten görüyorum sabır inş. Tartıda gördüğün yanlış rakamlarında aşağısına indiğinde güleceksin kendine mutluluktan.LAydLiNe tartım bozuldu ayağındaki metal çıkmış abuk subuk rakam çıkardı 89 filan. biranda zayıflamışım
LAydLiNe
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.1
0.6 gr
Çok şükür..
Aslında dha fazla bekliyordum ama hafta sonu regl olcam şişliktr inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?