Kızlar rahatsızlandım biraz sanırım stresten ve sıkıntıdan. Görmem bozuldu. Eve gelip dinlendim biraz. Şu an sıkıntı yok gibi. O yüzden çok aktif olamadım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler için sınavdan sonra geleceğim. Bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Bu hafta yüzdemiz 0.30 un altında olduğu için nota alacağız. Ve bu sonuç dünkü analiz listemize hiç yakışmadı. Herkes kendini toparlasın lütfen. Haftaya cumaya bildirim olmayacak. Etaplar birleştirildiği için bir sonraki etap yüzdeleri 2 ye bölünecek. Notamızın silinmesi için ilk üçte gitmemiz lazım. Kilo veremeyip alan herkesten özeleştiri istiyorum nerede hata yaptıklarına dair. Ben şimdilik yarınki sınav için kaçıyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere. Bir de @haldenlos yok kaç gündür ortada. Ben de numarası olmayan herkes bana numarasını yazsın lütfen.
Bugün ki menum ( diyetisyen listesi )
Sahur 2 : 00
4 kaşık yoğurt
10 kiraz
3 : 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik
Iftar 20 : 41
8 kaşık mercimek salatası
5 bulgurlu sarma
Ufak bir dilim karpuz
Ara 22:30
Yarım yeşil elma
1 çay bardağı kefir
1,5 lt su daha icerim( sahurdan once uyuyunca az oldu)
1 saat tempolu 2 saat yürüyüş
LAydLiNe
***13.TAKIM 573. ETAP*** 8 Haziran 2018
cankizzzz (84.9/86/-1.1/%-1.30)
umudum2 (55.9/56.2/-0.3/%-0.54)
aylahl (74.5/74.7/-0.2/%-0.27)
polekey2244(64.5/63.9/0.6/%0.93)
burcugncy(61.8/62.1/-0.3/%-0.49)
Kriziantemcicegi(73.7/73.1/0.6/%0.81)
Turan16 (67.9/67/0.9/%1.33)
merryangel (71.5/70.4/1.1/%1.54)
Ballarin annesi (75.1/76/-0.9/%-1.20)
haldenlos (76.8///%) Bildirim yapmadı
solmez (96/94.5/1.5/%1.56)
Birprensess (98.4/98.5/-0.1/%-0.10)
Latiska (61.2/60.6/0.6/%0.98)
13. Takım ortalaması: %0.25
13. TAKIM 572. Etap Free Liste
ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
fanur (70.8///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
LAydLiNe (62.7///%) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Honeybonny (76.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 15 Mayıs 2018 Baş.Kil: 75.9 Hedef: 58
Nisaca (119.5///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75
13. Takım free ortalaması:%
Insallah telafi edecegiz ilk uce girecegizzz notayı sildirecegizkötü oldu...
bence bayramdan sonra herkes toparlanacak...
bayramda coşmamaya çalışalım mümkün olduğunca...
Etaplar birleşecek canım takımlar değil. Verdiğin kilo ikiye bölünecek
Olur canim sifir kacamakla olur haftaya cosalimmmEvet kizlar bu haftaki hedefimizi belirleyelim.
Ben hedefim 93 olmak
Bakalim olacak mı :)
Annen sendeyken iyi degerlendir canım.. firsat bu firsat sporun dibine vur derimValla pek anlamdım sende hiç yorma kendini :)
İyi bişeydir sanırım..
Bende yüzmeye yazılmak istiyorum.
Bayram dan sorna annem bir ay bende kalacak inşallah hem spor hemde yüzme ye yazılmak ağır mı olur sence?
Spor evimin karşısında aile merkezi haftada 3 gün 1 er saat
Yüzme uzak. Haftada 2 gün 1 saat.
Hadi az kalmis canim 6li rakamlarrrr geliyorrrr haftaya 6li rakamlara merhabaaaa diyeceksinBenimde bu haftaki hedefim 69.3 olmak. Bakalım artık. Şu anda 70.4 güncel kilo
Bunlar gidecek arada tökezliyoruz hep beraber destekle bu kilolar gidecek...
Annen sendeyken iyi degerlendir canım.. firsat bu firsat sporun dibine vur derim
Bunlar gidecek arada tökezliyoruz hep beraber destekle bu kilolar gidecek...
Canim gecen hafta 70.00 idi bugun itibari ile 69.500 kiloyum regli kapida bideTakip edemedim senin kg nasıldı canım
Canim gecen hafta 70.00 idi bugun itibari ile 69.500 kiloyum regli kapida bide)
Ben sahursuz tutuyorum canim.. insallah olacaksak sabah olalim... gecen sene iftara 2 saat kala regli olmustumWaay çok iyi canım tebrikler.
Benimde kapıda tek korkum sahur yapıp ertesi gün olmak :)
Kızlar rahatsızlandım biraz sanırım stresten ve sıkıntıdan. Görmem bozuldu. Eve gelip dinlendim biraz. Şu an sıkıntı yok gibi. O yüzden çok aktif olamadım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler için sınavdan sonra geleceğim. Bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Bu hafta yüzdemiz 0.30 un altında olduğu için nota alacağız. Ve bu sonuç dünkü analiz listemize hiç yakışmadı. Herkes kendini toparlasın lütfen. Haftaya cumaya bildirim olmayacak. Etaplar birleştirildiği için bir sonraki etap yüzdeleri 2 ye bölünecek. Notamızın silinmesi için ilk üçte gitmemiz lazım. Kilo veremeyip alan herkesten özeleştiri istiyorum nerede hata yaptıklarına dair. Ben şimdilik yarınki sınav için kaçıyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere. Bir de @haldenlos yok kaç gündür ortada. Ben de numarası olmayan herkes bana numarasını yazsın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?