Gider canim bu hafta asılalim hepimizBen de 59,7 olur muyum
1 kilo gitse süper olur.
Ben 1 gün boyunca dolu dolu kaçamak yapmıştım hatta o gün listemi paylaşmamıştım zaten o günden sonra 98.4 olan kilom 98.9 a çıkmıştı bugün de 98.5 çıktım geçen haftaki kiloma göre kilo veremedim evet ama o kacamakla dolu bir gün den sonra -400 gr vermişim böylece kaçamağımın bedelini kilodan çok -1 hafta olarak ödedim. Bundan sonra listeme daha çok uyacağım hayallerim suya düştü resmen. Takımı eksiye düşürdüğüm için özür dilerim. Umarım herşey daha güzel olur. Allah hepimize daha çok irade ve sabır versin.
08.08.2016 cuma
9.30
1 su bardağı süt+6 kaşık nesfit
12.00
5 kaşık zy. lübye
1/3 tavuk döner dürüm
20.00
3 kaşık sarmısaklı bulgur köftesi
1 patlıcan 2 biber söğürme +yoğurt
21.00
1 dilim kavun
şekersiz çay-kahve
afiyet olsun
kötü oldu...
bence bayramdan sonra herkes toparlanacak...
bayramda coşmamaya çalışalım mümkün olduğunca...
Kizlar ramazan sonrasi sporlar bende haberiniz olsun spor yapmayani hergunBöyle bekliyor olacam haberiniz olsunnnnnnn...en kotu 1 mil lesli yapilsin oda 15 dakika zatennn anlastik miiii ????
Evetttt anlaştık sesinizi duyuyorum
08.06.2018/ Cuma
09:30 = 2 hurma
1 salatalık
14:20 = 1-2 çatal peynirli yumurta
Bir cimcik
20:40 = 1 kase Domates çorbası
Çöp şiş (tavuk,et ve sebze)
2-3 kaşık pirinc pilav
Bir-iki çatal salata
Közlenmiş patlıcan,kırmızı biber salata(2-3)
3-4 Karpuz
2 lt su (2.5 yapcam), çayLAydLiNe
Selam kızlar misafirlerim gitti bulaşıkları ortalığı topladım şükür isim anca bitti çok yoruldum her yerim ağrıyor belim ayaklarım çokkk.
Kolay gelsin canim cok şükür bitmiş...Selam kızlar misafirlerim gitti bulaşıkları ortalığı topladım şükür isim anca bitti çok yoruldum her yerim ağrıyor belim ayaklarım çokkk.
Kalabalık misafir aldığım zaman inan öğün falan hiç aklıma gelmiyor çok isim vardı daha misafir alicam. Benim anlamadigim benim listemde ekmeğin yerine yiyebilecegim yiyecekler yazıyor pilâvda bunlardan bir tanesi listeye bakıp yiyorum aslındacanım sen bi bırakacağım filan dedin ondan oldu böyle bırakmak yok iyice asılacağız. hele bayramda tüm tatlılara hayır diyeceğiz :)
amin canım
sagol canım sanada afiyet olsun
aynen aynen canım bayramı iyi atlatmamız lazım
anlaştıııık :)
geçen ki misafirlerinde ara öğünlerini hiç atlamamıştın canım bu sefer sukoyvermişsin . kahvaltı kahvaltı değil öğlen yediğin ne tam bir yemek ne ara öğün. pirinç pilavı cızz.
daha misafir alacak mısın canım. kendine diyete uygun bişeyler yap mutlaka ve öğünlerini atlama
insanın üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor di mi. yat dinlen biraz
Sağol canım çok şükür ama bende bittim ayaklarımın altları sızlıyor resmen soğuk suyun iyi geldiğini duymuştum denicem bakalımKolay gelsin canim cok şükür bitmiş...
Varsa içine birazda sirke koy iyi geliyor...Sağol canım çok şükür ama bende bittim ayaklarımın altları sızlıyor resmen soğuk suyun iyi geldiğini duymuştum denicem bakalım
Kalabalık misafir aldığım zaman inan öğün falan hiç aklıma gelmiyor çok isim vardı daha misafir alicam. Benim anlamadigim benim listemde ekmeğin yerine yiyebilecegim yiyecekler yazıyor pilâvda bunlardan bir tanesi listeye bakıp yiyorum aslında
Sağol canım deneyeceğimVarsa içine birazda sirke koy iyi geliyor...
Evet laydline demişti biliyorum zararlı olduğunu da biliyorum ama bakalım nasıl olacak zaten ayın 13 u gibi hafta içine denk gelen birgün gidicem listemi değiştirecek regli dönemimde yaklaşıyor sanırım o yüzden şiştim biraz midem de bulanıyor ay karmakarışık herşey düzelteceğim inşallahgeçen LAydLiNe da yazmıştı canım. değişim tablosu var ama pirinç bir de patates di galiba yasak listesinde takım da. pilav yiyeceğine ekmek yesen daha uygun demişti. pirinç cızz ama bulgur yiyebilirsin.
Geçmiş olsun kaptancım. Bir an önce kendimize çekidüzen vermeliyiz dediğin gibi.Kızlar rahatsızlandım biraz sanırım stresten ve sıkıntıdan. Görmem bozuldu. Eve gelip dinlendim biraz. Şu an sıkıntı yok gibi. O yüzden çok aktif olamadım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler için sınavdan sonra geleceğim. Bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Bu hafta yüzdemiz 0.30 un altında olduğu için nota alacağız. Ve bu sonuç dünkü analiz listemize hiç yakışmadı. Herkes kendini toparlasın lütfen. Haftaya cumaya bildirim olmayacak. Etaplar birleştirildiği için bir sonraki etap yüzdeleri 2 ye bölünecek. Notamızın silinmesi için ilk üçte gitmemiz lazım. Kilo veremeyip alan herkesten özeleştiri istiyorum nerede hata yaptıklarına dair. Ben şimdilik yarınki sınav için kaçıyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere. Bir de @haldenlos yok kaç gündür ortada. Ben de numarası olmayan herkes bana numarasını yazsın lütfen.
AnlaştııııııkKizlar ramazan sonrasi sporlar bende haberiniz olsun spor yapmayani hergunBöyle bekliyor olacam haberiniz olsunnnnnnn...en kotu 1 mil lesli yapilsin oda 15 dakika zatennn anlastik miiii ????
Evetttt anlaştık sesinizi duyuyorum
Ayyy evet inşallah canım. Uzun süredir 6 lı rakamları görememiştim. Umarım haftaya göreceğim.Hadi az kalmis canim 6li rakamlarrrr geliyorrrr haftaya 6li rakamlara merhabaaaa diyeceksin))
Geçmiş olsun canım.Bugünkü menum
Oruç tutmuyorum şuan ve disimden dolayı menum bu şekilde
Sabah saat 11 de
1 kaşe çorba
Saat 5 te
1 kaşe çorba
İftar vaktinde
1 kepçe çorba
1 kepçe kuskus
Kavun
Şu 1 buçuk lt. Gündüz hep carsidaydim oyuzden şu içemedim insanların içinde.zaten disimden dolayı da çok içilmiyor şuan.
Spor 1 saat yürüyüş..gerisi alışveriş.
LAydLiNe
Canim iftardan sonra 30 dakika fazla yürüyüş yap ceza olarakKızlar ya ben kocaman bi kaçamak yaptımFilm izlerken ağzım durmadı. Sahurda ceza verdim kendime ama yetmez iftar da bi ceza daha olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?