Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarışmamız 573. Etap sonuncusu 13. Takımdan cankizzzz

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Gunaydin kizlar ,

Ayyy yaniyor buraĺar coook fena sicak alev topu geliyor sanki yüzümüze yüzümüze ...az kaldi ramazan saglikla atlatalim cook terliyoruz...

Günaydın kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum herşeye çok duygusal yaklaşıyorum herşeyden alınıyorum regl dönemi yaklaşırken böyle oluyorum neyse gelemezsem önemli birşey yok yani haberiniz olsun

Canim iftardan sonra 30 dakika fazla yürüyüş yap ceza olarak )

Iyi fikir canım öyle yapiyim. Sahur dan önce ki ara öğünü yapmadım. Bir de sadece yumurta yedim. Su içtim. Ekmek ve Yeşillik yemedim. Akşam da ekstra yürüyüş yapayım

Gunaydin kizlar ,

Ayyy yaniyor buraĺar coook fena sicak alev topu geliyor sanki yüzümüze yüzümüze ...az kaldi ramazan saglikla atlatalim cook terliyoruz...

Gunaydin canım. Aynen ya çok sıcak. Sabah kızı duşa soktum daha kahvaltı etmeden ferahlasin dedim

Iyi yapmışsın canim , sen nerde yasiyorsun ben osmaniyede..

Kızlar ne yapıyorsunuz kimsede ses yok? Bugün parka goturmedim kızı çok sıcak çünkü. Uyusun uyansin sonra çıkacağım öğlen sıcağı geçer hiç olmadı.

Kızlar ne yapıyorsunuz kimsede ses yok? Bugün parka goturmedim kızı çok sıcak çünkü. Uyusun uyansin sonra çıkacağım öğlen sıcağı geçer hiç olmadı.
Avm ye gittik biraz gezdik kizim coo sıkılıyor parkada götüremiyoruz coook gunes aksamda iftardan sonra halimiz kalmıyor anca cay keyfi yapiyoruz.... kizim cok bunaldi ne zaman bitecek bu oruc diyor

Günaydın kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum herşeye çok duygusal yaklaşıyorum herşeyden alınıyorum regl dönemi yaklaşırken böyle oluyorum neyse gelemezsem önemli birşey yok yani haberiniz olsun
Regl donemlerinde bende cok stresli olurum... sesim coook yükselir

Kizlar selamlar su dukkan acildigindan beri com aktif olamiyorum kusura bakmayin ramazan olunca dukka yogun oluyo bu hafta hedefim 61 yani 1.1 kilo vermek

al benden de o kadar vara yoğa bağırıyorum çok sinirli oluyorum. benim de bir hafta var olmama şimdiden başladı sinir. biraz da oruç vuruyor. iftara doğru çekmiyor kafam hiç bir şeyi.

Aslında bende sınırlı olurum çok bağırırım çok yanlış anlarım ama bugün sabahtan akşama kadar oturup ağlayasım var çok şükür bir sıkıntımda yok neden böyle oldu anlamadım çok mutsuz,ağlak,özgüvensiz,alıngan, herşeye kırılan reklamlara bile duygulanıyorum gözlerim doluyor bir iyi olamadım. Bende regl dönemine bağladım 1 haftadan az kaldı ondan heralde

Bugun ki menüm
Sahur
Pastırmalı yumurta
1 kk tahin helvası
3 yk barbunya

İftar
4 yk bulgur pilavı
1 tabak barbunya
1 kase yoğurtlu kabaklı havuçlu salata

Çay
Yarım porsiyon dut
Yarım porsiyon kiraz

Spor yok
Su 3 lt

LAydLiNe

09.06.2018 cmt menü

11.00
Dukan ekmekten karışık tost
5 zeytin
Söğüş
1 tk bal

14.00
1 sk makarna

20.00
1/2 tavuk döner dürüm

3 şekerpare meyve

Berbat Bir Menü Değil Mi

bugün ki menüm

sahur
1:00
bir pakete yakın cips

3:00
1 haşlanmış yumurta

iftar 20.41
4 köfte
yarım tabak salata
2bardak ayran(yürüyüşten gelip yemek hazırladım çok içim yanmıştı o yüzden 2 bardak)
2 dilim karpuz

3 lt su
1 ,5 saat tempolu 2,5 saat yürüyüş
+
iftardan sonra bir saat yürüyüş

iftardan sonraki ara öğünde dışardaydım bişey yemedim. canım çok kahve istiyor birazdan yapıp içicem.
bu arada cips e rağmen tartıda eksi oldu. o olmasa daha çok olurdu ama neyse en azından korktuğum kadar etkilemedi.

LAydLiNe

afiyet olsun canım

09.06.2018 cmt menü

11.00
Dukan ekmekten karışık tost
5 zeytin
Söğüş
1 tk bal

14.00
1 sk makarna

20.00
1/2 tavuk döner dürüm

3 şekerpare meyve

Berbat Bir Menü Değil Mi

evet bencede menün kötü niye böyle oldu canım? toparlanmamız lazım daha dikkatli olmalıyız

9 Haziran menü
Sahur
Bir dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
1 kk tulum peyniri
Bir salatalık
Bir biber
Yeşil çay

İftar
Bir kase tarhana çorbası
Salata
5 kaşık bulgur pilavı

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
2 kurabiye

15 dakika leslie
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…