Canim iftardan sonra 30 dakika fazla yürüyüş yap ceza olarak)
Gunaydin kizlar ,
Ayyy yaniyor buraĺar coook fena sicak alev topu geliyor sanki yüzümüze yüzümüze ...az kaldi ramazan saglikla atlatalim cook terliyoruz...
Iyi yapmışsın canim , sen nerde yasiyorsun ben osmaniyede..Iyi fikir canım öyle yapiyim. Sahur dan önce ki ara öğünü yapmadım. Bir de sadece yumurta yedim. Su içtim. Ekmek ve Yeşillik yemedim. Akşam da ekstra yürüyüş yapayım
Gunaydin canım. Aynen ya çok sıcak. Sabah kızı duşa soktum daha kahvaltı etmeden ferahlasin dedim
Iyi yapmışsın canim , sen nerde yasiyorsun ben osmaniyede..
Avm ye gittik biraz gezdik kizim coo sıkılıyor parkada götüremiyoruz coook gunes aksamda iftardan sonra halimiz kalmıyor anca cay keyfi yapiyoruz.... kizim cok bunaldi ne zaman bitecek bu oruc diyorKızlar ne yapıyorsunuz kimsede ses yok? Bugün parka goturmedim kızı çok sıcak çünkü. Uyusun uyansin sonra çıkacağım öğlen sıcağı geçer hiç olmadı.
Regl donemlerinde bende cok stresli olurum... sesim coook yükselirGünaydın kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum herşeye çok duygusal yaklaşıyorum herşeyden alınıyorum regl dönemi yaklaşırken böyle oluyorum neyse gelemezsem önemli birşey yok yani haberiniz olsun
Regl donemlerinde bende cok stresli olurum... sesim coook yükselir
Aslında bende sınırlı olurum çok bağırırım çok yanlış anlarım ama bugün sabahtan akşama kadar oturup ağlayasım var çok şükür bir sıkıntımda yok neden böyle oldu anlamadım çok mutsuz,ağlak,özgüvensiz,alıngan, herşeye kırılan reklamlara bile duygulanıyorum gözlerim doluyor bir iyi olamadım. Bende regl dönemine bağladım 1 haftadan az kaldı ondan heraldeRegl donemlerinde bende cok stresli olurum... sesim coook yükselir
Bugun ki menüm
Sahur
Pastırmalı yumurta
1 kk tahin helvası
3 yk barbunya
İftar
4 yk bulgur pilavı
1 tabak barbunya
1 kase yoğurtlu kabaklı havuçlu salata
Çay
Yarım porsiyon dut
Yarım porsiyon kiraz
Spor yok
Su 3 lt
LAydLiNe
09.06.2018 cmt menü
11.00
Dukan ekmekten karışık tost
5 zeytin
Söğüş
1 tk bal
14.00
1 sk makarna
20.00
1/2 tavuk döner dürüm
3 şekerpare meyve
Berbat Bir Menü Değil Mi
afiyet olsun canım
evet bencede menün kötü niye böyle oldu canım? toparlanmamız lazım daha dikkatli olmalıyız
yarın toparlarsın canım mühim olan bırakmamak devam etmekBütün Gün dışardaydım
Saçmalık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?