Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar bugün pek ugrayamayabilirim mağlum yarın arife balkonlarla camlara giriştim çok şükür yarısı bitti attım halilarida balkona ohbakalım aksama kadar bitiririm inşallah temizlik işini

Biz bayramda kampa gidiyoruz temizlik bile yapmadım

Biri de benim yerime evi temizlese ne güzel olur

Temizlik deyince ada81 geldi aklıma kesin şimdi evi kırklıyordur

Selam kızlar bugün pek ugrayamayabilirim mağlum yarın arife balkonlarla camlara giriştim çok şükür yarısı bitti attım halilarida balkona ohbakalım aksama kadar bitiririm inşallah temizlik işini

Kolay gelsin canim

Biz de günü birlik Kırklareli ye gidip gelecegiz abimler le. Bende temizlik yapmıyorum bayramdan sonra artik

Ohh ne güzel valla çok yoruldum bayramdan sonrada zaten kurban bayramı geliyor hemen onada temizlik hep temizlik aslında biz geziyoruz bize kimse gelmiyor ki el öpmeye bayramda Ama illa olucak işte
Kolay gelsin canim

Biz de günü birlik Kırklareli ye gidip gelecegiz abimler le. Bende temizlik yapmıyorum bayramdan sonra artik
Sagol canım çoğu gitti çok şükür

Makarna yiyiyince eşimde şaşırdı se
Makarna yiyince eşimde şaşırdı zaten sen diyette değilmisın dedi.bende zaten bi kilo kaldi bisey olmaz dedim.şimdiye kadar hiç bukadar kacirmamistim gerçekten ama buralar saldım diyeti sanırım toparlanmam lazım gerçekten.kendime bursuru kıyafet aldım geçen hafta hep 38 40 beden aldım.

Hahaha yook canim yaaa bu sefer hic temizlik yapamadim... bugunde kizim ateslendi onunla ilgileniyorum bide dun regli oldum cok fazla yogun oluyorum cok halsizim hic bisey yapasim yok... uzandim simdi dinleniyorum....bayram sonrasi 3 gun ayirdim kendime dip köşe yapacam perde falan herseyi indirecem

Bende bi çıktım bir i geçiyordu 5 e doğru döndüm. Biraz park biraz pazar biraz yürüyüş yoruldum. Tam kalkıp yemek yapacaktim eşim aradı akşam işi varmis bi avm de ilaçlama yapacakmis beraber gidelim iftarı orda yaparız dedi. Çok iyi oldu oturdum dinleniyorum bende.

13.06.2018 / Çarşamba

09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 marul, maydonoz
1 kk peynir
1 ufak salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

14:30 = 3 kaşık yoğurt 4 gün kurusu

20:00 = 4 kaşık yeşil mercimek
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği

En az 2 lt su(2.5 ta olabilir)
Belki sade soda içerim ilerleyen saatlerde.
LAydLiNe

Ya biz kuymak yiyebiliyor muyuz acaba hani mısır unuyla yapılıyor ya tereyağ yerine zeytinyağ kullansakk nedense çok canım çekti çokk sabah kahvaltıda yemek için soruyorum LAydLiNe

Afiyet olsun canım. öğle yemeğini atlamişsın yine ama onun dışında güzel menün. kuymağı da bilemedim canım uygun mu diyet için.

bugün ki menüm
sahur
2:00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt

3:00
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
yeşillik
3-4 dilim salatalığı labneye batırıp yedim

iftar 21:00 trafikte kaldık geç yedik biraz
1 kase mercimek çorbası
5-6 parça tavuk
büyük boy ayran

ara 22.30
şekersiz çay

2,5 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe

Afiyet olsun canım

Normal ekmek artık kesinlikle yeme canım. İftara başka yemek yok muydu tek çorba az olmuş keşke yanına başka bir yemek daha olsaydı. Çikolatalar da olmamış. Su gayet güzel.
Normal ekmek çok uzun zamandır hiç yemedim zaten. ekmeği de zaten sadece sahurda yedim ramazan boyunca. İftarda çorba yeyince doydum. Canım yemek istemeyince de yemedim. Çikolata evet olmadı kesinlikle ama tatlı krizi tuttu birazcık

Bu sene bende temizlik yapmadım bayram için. Bayram sonrası hemen taşınacağım çünkü. O nedenle temizlik yapmaya gerek duymadım. Zaten ev toplayacağım bayram sonrası.

Ay benim karnım ağrıyor ya adet olcam sanki. Bayramda olurum diye bekliyordum ama erken olmasa bari. Zaten orucun ilk haftasını yedim yarını tutabilirim inşallah

Ya biz kuymak yiyebiliyor muyuz acaba hani mısır unuyla yapılıyor ya tereyağ yerine zeytinyağ kullansakk nedense çok canım çekti çokk sabah kahvaltıda yemek için soruyorum LAydLiNe
Hayır canım yiyemiyoruz çok yağlı oluyor mısır unu da un sonuçta. Ama ben çok canım çekince bi kaşık alirdim sabah erken saatlerde olduğu için.sonra da uyarı alırdım gruptan.tercih senin kaptana sor derim.

13.06.2018 Listesi (Dyt Liste)
08.30
2 sb ılık limonlu su

10.00
1 yumurtalı menemen
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay

12.30
1 sb Kefir
1 küçük şeftali
1 küçük can erik
( evde meyve olarak bunlar vardı şeftali çok küçük old için erik de yedim)

14.45
1 kase çrb
6 yk pilavlı salata
6 yk taze fasulye
Ayran

16.45
1 sb süt
3 adet bademli hurma

20.40
1/2 kase çorba
5 yk nohut
6 yk bulgur
Bol salata
4 yk rus salatası

22.30
1 kase yoğurt
10 badem

3 lt su
35 dk yürüyüş

Yok canım o zaman yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…