Selam kızlar bugün pek ugrayamayabilirim mağlum yarın arifebalkonlarla camlara giriştim çok şükür yarısı bitti attım halilarida balkona oh bakalım aksama kadar bitiririm inşallah temizlik işini
Selam kızlar bugün pek ugrayamayabilirim mağlum yarın arifebalkonlarla camlara giriştim çok şükür yarısı bitti attım halilarida balkona oh bakalım aksama kadar bitiririm inşallah temizlik işini
Biz bayramda kampa gidiyoruz temizlik bile yapmadım
Biri de benim yerime evi temizlese ne güzel olur
Temizlik deyinceada81 geldi aklıma kesin şimdi evi kırklıyordur
Ohh ne güzel valla çok yoruldum bayramdan sonrada zaten kurban bayramı geliyor hemen onada temizlik hep temizlik aslında biz geziyoruz bize kimse gelmiyor ki el öpmeye bayramdaBiz bayramda kampa gidiyoruz temizlik bile yapmadım
Sagol canım çoğu gitti çok şükürKolay gelsin canim
Biz de günü birlik Kırklareli ye gidip gelecegiz abimler le. Bende temizlik yapmıyorum bayramdan sonra artik
Ohh ne güzel valla çok yoruldum bayramdan sonrada zaten kurban bayramı geliyor hemen onada temizlik hep temizlik aslında biz geziyoruz bize kimse gelmiyor ki el öpmeye bayramdaAma illa olucak işte
Sagol canım çoğu gitti çok şükür
Makarna yiyiyince eşimde şaşırdı seGelelim menü yorumlarına o bir kaç çatal pasta olmasaymış ne güzel menü olurmuş. Su ve spor çok güzel. Bu cuma mezun olamamak aslında senin için hayırlı oldu çünkü bayramda kendini fena bırakabilirdin. Şimdi hiç olmazsa tartı korkusuna dikkat edersin. Bayram boyunca mezuniyeti hiç çıkartma aklından ve kendine bayramda küçük beden ciciler al
Ben de sizi özledim canım. Ama artık şükür bütün yoğunluk bitti. Artık hep sizinleyim. Bu arada görev yerimde de her hangi bir değişiklik yok şimdilik. Araya birilerini soktum sanırım işe yaradı ama emin olamıyorum hiç bir şeyden. Hayırlısı diyorum çok da önemsemiyorum artık.
Mutlu yıllar canım eşine, doğum günü kutlu olsun. Çok güzel vermişsin maşallah. Kahvaltı saatini erkene çekmen çok iyi olmuş. Hele ki akşam ki aradan vazgeçmen daha da süper olmuş. Bundan sonra çok daha güzel kilo vereceğine inanıyorum. Kol hareketlerini burada bizimle paylaşırsan hep birlikte de yapabiliriz. Hem eğlenceli olur. Hem de işimize yarar. Pastayı komşuya vermek en güzel çözüm. Maşallah sana 41 kere
Canım çok güzel olmuş menün ama dün konuştuğumuz gibi öğünlerinin dolu dolu olması lazım. Listeyi almışsın zaten. Eminim çok işe yarayacak o liste sende de. Hem sıkılmamış olacaksın her hafta değişecek. Hem de iki kişi olduğunuz için eğlenceli olacak. Suyu gün içinde daha çok içmen lazım bunu da unutma. Dediğim gibi tartı yok, gidilecek yerlere de yürüyerek gidilecek. Sonrası tartıda müthiş rakamlar göreceksin.
Pastayı görmüyorum harika bir menü
Dondurma haricinde gayet güzel canım. Aramızda olduğuna ve geri döndüğüne çok sevindim. Bayramdan sonra takımın sana ihtiyacı var iyi kilo vermen gerekiyor. Bayramda bizi unutma sakın. Bir de solmez' in listesini sen de alsana. Hep birlikte yaparsınız ne dersin?
Gayet güzel bir menü. Ufak iki uyarım olacak sadece diyet süresince helva yemesen güzel olur bir de o akşamki 3 dilim karpuz olmamış. Keşke akşamın hemen arkasından yeseydin. Ama ilk günlere göre harika bir menü. Yediklerinin miktarı bile azaldı fark ettiysen.Özellikle akşamı erken yemen sana çok güzel dönecek
Kuruyemişlerin en sağlıklılarını seçmişsin ve az yemişsin. Seni bir kez daha tebrik ediyorum.
Akşam ki tatlıra olmasa iyiymiş üzerine bir de kavun yemişsin. Olmamış onlar. Mekik çekerken de yüklenme kendine birden bire setler şeklinde çek. Günde 100 mekik şuan için bence fazla sana.
Normal ekmek artık kesinlikle yeme canım. İftara başka yemek yok muydu tek çorba az olmuş keşke yanına başka bir yemek daha olsaydı. Çikolatalar da olmamış. Su gayet güzel.
1 kepçe makarnaSonra pide sonra kızartma oooooo sen mezun olmadan korumaya geçmişsin. Az kaldı mezuniyetine biraz daha sabret. Ondan sonra zaten güzel olacak menülerin.
Makarna yiyince eşimde şaşırdı zaten sen diyette değilmisın dedi.bende zaten bi kilo kaldi bisey olmaz dedim.şimdiye kadar hiç bukadar kacirmamistim gerçekten ama buralar saldım diyeti sanırım toparlanmam lazım gerçekten.kendime bursuru kıyafet aldım geçen hafta hep 38 40 beden aldım.Gelelim menü yorumlarına o bir kaç çatal pasta olmasaymış ne güzel menü olurmuş. Su ve spor çok güzel. Bu cuma mezun olamamak aslında senin için hayırlı oldu çünkü bayramda kendini fena bırakabilirdin. Şimdi hiç olmazsa tartı korkusuna dikkat edersin. Bayram boyunca mezuniyeti hiç çıkartma aklından ve kendine bayramda küçük beden ciciler al
Ben de sizi özledim canım. Ama artık şükür bütün yoğunluk bitti. Artık hep sizinleyim. Bu arada görev yerimde de her hangi bir değişiklik yok şimdilik. Araya birilerini soktum sanırım işe yaradı ama emin olamıyorum hiç bir şeyden. Hayırlısı diyorum çok da önemsemiyorum artık.
Mutlu yıllar canım eşine, doğum günü kutlu olsun. Çok güzel vermişsin maşallah. Kahvaltı saatini erkene çekmen çok iyi olmuş. Hele ki akşam ki aradan vazgeçmen daha da süper olmuş. Bundan sonra çok daha güzel kilo vereceğine inanıyorum. Kol hareketlerini burada bizimle paylaşırsan hep birlikte de yapabiliriz. Hem eğlenceli olur. Hem de işimize yarar. Pastayı komşuya vermek en güzel çözüm. Maşallah sana 41 kere
Canım çok güzel olmuş menün ama dün konuştuğumuz gibi öğünlerinin dolu dolu olması lazım. Listeyi almışsın zaten. Eminim çok işe yarayacak o liste sende de. Hem sıkılmamış olacaksın her hafta değişecek. Hem de iki kişi olduğunuz için eğlenceli olacak. Suyu gün içinde daha çok içmen lazım bunu da unutma. Dediğim gibi tartı yok, gidilecek yerlere de yürüyerek gidilecek. Sonrası tartıda müthiş rakamlar göreceksin.
Pastayı görmüyorum harika bir menü
Dondurma haricinde gayet güzel canım. Aramızda olduğuna ve geri döndüğüne çok sevindim. Bayramdan sonra takımın sana ihtiyacı var iyi kilo vermen gerekiyor. Bayramda bizi unutma sakın. Bir de solmez' in listesini sen de alsana. Hep birlikte yaparsınız ne dersin?
Gayet güzel bir menü. Ufak iki uyarım olacak sadece diyet süresince helva yemesen güzel olur bir de o akşamki 3 dilim karpuz olmamış. Keşke akşamın hemen arkasından yeseydin. Ama ilk günlere göre harika bir menü. Yediklerinin miktarı bile azaldı fark ettiysen.Özellikle akşamı erken yemen sana çok güzel dönecek
Kuruyemişlerin en sağlıklılarını seçmişsin ve az yemişsin. Seni bir kez daha tebrik ediyorum.
Akşam ki tatlıra olmasa iyiymiş üzerine bir de kavun yemişsin. Olmamış onlar. Mekik çekerken de yüklenme kendine birden bire setler şeklinde çek. Günde 100 mekik şuan için bence fazla sana.
Normal ekmek artık kesinlikle yeme canım. İftara başka yemek yok muydu tek çorba az olmuş keşke yanına başka bir yemek daha olsaydı. Çikolatalar da olmamış. Su gayet güzel.
1 kepçe makarnaSonra pide sonra kızartma oooooo sen mezun olmadan korumaya geçmişsin. Az kaldı mezuniyetine biraz daha sabret. Ondan sonra zaten güzel olacak menülerin.
Hahaha yook canim yaaaBiz bayramda kampa gidiyoruz temizlik bile yapmadım
Hadi geçmiş olsun atlattin temizlik işiniSelam kızlar çok şükür temizliğim bitti yemek yapicam şimdi sonrada çamaşır asıp dinleneceğim şükür
13.06.2018 / Çarşamba
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 marul, maydonoz
1 kk peynir
1 ufak salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 = 3 kaşık yoğurt 4 gün kurusu
20:00 = 4 kaşık yeşil mercimek
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
En az 2 lt su(2.5 ta olabilir)
Belki sade soda içerim ilerleyen saatlerde.
LAydLiNe
Afiyet olsun canımbugün ki menüm
sahur
2:00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt
3:00
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
yeşillik
3-4 dilim salatalığı labneye batırıp yedim
iftar 21:00 trafikte kaldık geç yedik biraz
1 kase mercimek çorbası
5-6 parça tavuk
büyük boy ayran
ara 22.30
şekersiz çay
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Normal ekmek çok uzun zamandır hiç yemedim zaten. ekmeği de zaten sadece sahurda yedim ramazan boyunca. İftarda çorba yeyince doydum. Canım yemek istemeyince de yemedim. Çikolata evet olmadı kesinlikle ama tatlı krizi tuttu birazcıkNormal ekmek artık kesinlikle yeme canım. İftara başka yemek yok muydu tek çorba az olmuş keşke yanına başka bir yemek daha olsaydı. Çikolatalar da olmamış. Su gayet güzel.
Bu sene bende temizlik yapmadım bayram için. Bayram sonrası hemen taşınacağım çünkü. O nedenle temizlik yapmaya gerek duymadım. Zaten ev toplayacağım bayram sonrası.Biz bayramda kampa gidiyoruz temizlik bile yapmadım
Hayır canım yiyemiyoruz çok yağlı oluyor mısır unu da un sonuçta. Ama ben çok canım çekince bi kaşık alirdim sabah erken saatlerde olduğu için.sonra da uyarı alırdım gruptan.tercih senin kaptana sor derim.Ya biz kuymak yiyebiliyor muyuz acaba hani mısır unuyla yapılıyor ya tereyağ yerine zeytinyağ kullansakk nedense çok canım çekti çokk sabah kahvaltıda yemek için soruyorumLAydLiNe
Yok canım o zaman yemiyimHayır canım yiyemiyoruz çok yağlı oluyor mısır unu da un sonuçta. Ama ben çok canım çekince bi kaşık alirdim sabah erken saatlerde olduğu için.sonra da uyarı alırdım gruptan.tercih senin kaptana sor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?