Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay berbat bişey Allah sifalar versin ismi aynen oyle ben okunusunu yazmisim anneminde oyleydi cocukken cok agriyomus su son 10 yil icerisinde tam teshis ettiler. Zavalli annecimden biliyorum canim ya anneme arada diyomki dedelerin baska miras birakacak bise bulamadidami bunu biraktilar Allah korusun annede veya babada varsa cocuguna gecmiyo ama toruna muhakkak geciyo.

Ay cok gecmis olsun canim Allah görünür görünmez kazalardan korusun yavrularimizi hepimizi..

Benim bildiğim de anne ve baba taşıyıcı oluyorsa çocuklarında oluyormuş
Biz 4kardesiz birtek bende cıktı bu hastalık
Kaç gün oldu sancılarım fln geçti
Ama karnım daha aciyor

Tabi atarım canım. Ilk verdiğini mi yollayayim?

Diyetisyenden geliyorum 2300 vermisim bu hafta. 1100 gr yağdan gerisi ödem gitmiş. Yeni liste verdi. Benim tercihim kahvaltiyi 1 saat one aldık ve akşam yemeğinden sonra ki arayı iptal ettik. 89 lari gördükten sonra kol haraketleri vereceğim dedi sarkma olmasın diye.
LAydLiNe listemi atarım sana tekrar

Bugün kocacigimin doğum günü. Pasta yapacağım ona. iftarda hemen yarısını komsuya vereceğim yoksa evde durdukça tehlike arz edebilir :)

Hoşgeldin canım yeniden.

Çok uğrayamadım bugün kızlar mutfağa bir giriştim anca dolaplar bitti yerleşti şimdi kaldığım yerden devam etmeye gidiyorum daha çok isim var mutfakta

12.06.2018/Salı -

09:30 = Bitki çayı

10:00 = 2 adet haşlanmış yumurtanın sarısı
1 kk yarım yağlı peynir

12:00 = 3 kaşık yoğurt, 4 gün kurusu karıştırıp yedim.

18:30 = 1 kase cacık(maydonoz,taze nane)
1 dilim tam buğday ekmeği

1 lt su içtim yatana kadar 2-2.5 yapıcam
Bugün canım gerçekten hiçbirşey yemek istemedi zorla yedim bunlarıda keşke hergun böyle olsa LAydLiNe

Afiyet olsun canım bu sefer de çok az olmuş sanki. Öğle yemeği yok akşam yemeği çok az.

Bugün ki menum
Sahur
2 : 00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt

3:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği, üstüne labne peynir sürdüm
Yeşillik

Iftar 20:44
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal pasta

Ara yapmayacağım Türk kahvesi icicem şekersiz. Kızı yatırınca

2 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe

22:00 = 2 gün kurusu 2 kaşık yoğurt yedim LAydLiNe

Cnm valla cook iyi vermişsin
Tebrik ederimmm

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…