Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm valla cook iyi vermişsin
Tebrik ederimmm

teşekkür ederim :)

afiyet olsun canım. dondurma bence arada ara öğün olabilir. daha önce diyet yaptığımda başka tatlı hiç bir şey yemiyordum ama canım tatlı çekince dondurma yiyordum gündüz ara öğün olarak. tabii her gün değil haftada 1 veya 2

12 haziran 2018 menü

9.30
1 dilim tb ekmeği
1/2 kk helva
1 kk peynir

12.30
1 kase yayla çorba
1 kk kadar ızgara et

17.30
1 kase bulgur köfteli tavuk çorba

22.00
3 dilim karpuz

afiyet olsun canım

geçen eşimin iş arkadaşının annesi bir tencere sarma sarıp göndermişti. tencere duruyordu. boş verilmez helva yapayım sor seviyorlarmı dedim eşime. gitmiş tencere öldü demiş deli neyse bugün pasta olunca. biz bu pastayı yiyemeyiz sen zaten yemiyorsun hadi gidelim hem tencerelerini boş vermemiş oluruz dedi. olur dedim. bir anda kalktık gittik. yeni geldik eve. zaten pastanın dörtte birini karşı komşuma verdim iftarda kalanı da buraya götürdük. çok şükür evde tehlike yok

niye yazıyorum bunları. ara öğün yapmayıp kahve içecektim ya yalan oldu benim kahve. ara öğün yapmış oldum bir şekilde ondan

ama pastadan yemedim tekrar. kuruyemiş koymuşlardı. 2-3 badem 2-3fındık yedim 2 bardak da şekersiz çay içtim

Bende bugun listemi yazayim
Sahur 2.30
2 yk tavul sote
Çay

Iftar 20.40
Yarim kase corba
3 tane sarma pirincliydi sanirm tam hatırlamıyorum.
2 küçük firinda mantar
Yarim tabak bulgur pilavi
Yogurtlu semizotu
2 bardak ayran

22.00
Kayisi çekirdeği
Küçük dilim tatli cok cok cok az serbetli

23.30 da 2 dilim kavun
2 litre su
100 mekik cektim karnim cok aciyor yaa

12 Haziran menü
Sahur
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir biber
Biraz maydonoz
Yeşil çay

İftar
Bir kase yoğurtlu çorba
Bir dilim normal ekmek

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
2 parça çikolata

2 litre su

Afiyet olsun canım. Acidigina göre işe yarıyor çektiğin mekikler

Afiyet olsun canım

12 haziran menü
Kahvalti 11 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 salatalık

İftar
1 kepçe çorba
1 kepçe makarna
Yoğurtlu biber
2 dilim patlıcan kızartması
1 parça pide
Kavun

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş

LAydLiNe

Gerçekten güzel bir menü olmuş canının istememesi ise yaramış böyle devam edersen süper kilo verirsin inş. Ama akşam için bi normal yemek eklersen süper olur.

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben çok yoğunum
Büyük olanı iki gün önce sünnet yaptırdık
Küçük oğlan hasta oldu
Eşim Rusya dan geldi
Kimseye haber etmeyelim dedim sünneti çocuk rahat rahat dinlensin diye ama kv bütün akrabalarına tek tek haber verdi
Ramazan misafir çocuklar derken
Ne uyku ne yemek düzenim kaldı arkadaşlar
Bakalım Rusya ya dönüşte nasıl olucak burada hayatım çok hareketli orada da tersine çok yavaş.nasipse haftaya pazar dönüş var
Dün diyetisyene gittim ve sadece 200 gr gitmiş
Nasıl gitcek bu kilolar
Listeyi değiştirdik inşaallah uyucam bu hafta çok merak ediyorum nasıl bi değişim olucak kiloda
Dua edin kızlar bana .... sağlıkla şu günleri atlatayım :))

Günaydın canım hayırlı olsun oğlunun sünneti. Ne güzel hareketli geçirmişsin ama yaramamış demek ki. Verememenin sebebi anladığım kadarıyla diyetisyenin verdiği listeye uyamaman. Artık kararlı ol biraz istersen yemeyebilirsin kimse senin boğazından zorla sokmuyor. Ki senin sağlık açısından bu kilolardan mutlaka kurtulman lazım. Her gün gelemesen de sık sık gelmeye çalış. Burası insanı her yerden daha çok motive ediyor.

Günaydın kızlar dün bağlantı çok kötüydü şükür bu gün düzeldi

Gelelim menü yorumlarına o bir kaç çatal pasta olmasaymış ne güzel menü olurmuş. Su ve spor çok güzel. Bu cuma mezun olamamak aslında senin için hayırlı oldu çünkü bayramda kendini fena bırakabilirdin. Şimdi hiç olmazsa tartı korkusuna dikkat edersin. Bayram boyunca mezuniyeti hiç çıkartma aklından ve kendine bayramda küçük beden ciciler al

Günaydın kaptanım. Nasılsın özledik seni.
Ben de sizi özledim canım. Ama artık şükür bütün yoğunluk bitti. Artık hep sizinleyim. Bu arada görev yerimde de her hangi bir değişiklik yok şimdilik. Araya birilerini soktum sanırım işe yaradı ama emin olamıyorum hiç bir şeyden. Hayırlısı diyorum çok da önemsemiyorum artık.

Mutlu yıllar canım eşine, doğum günü kutlu olsun. Çok güzel vermişsin maşallah. Kahvaltı saatini erkene çekmen çok iyi olmuş. Hele ki akşam ki aradan vazgeçmen daha da süper olmuş. Bundan sonra çok daha güzel kilo vereceğine inanıyorum. Kol hareketlerini burada bizimle paylaşırsan hep birlikte de yapabiliriz. Hem eğlenceli olur. Hem de işimize yarar. Pastayı komşuya vermek en güzel çözüm. Maşallah sana 41 kere
Canım çok güzel olmuş menün ama dün konuştuğumuz gibi öğünlerinin dolu dolu olması lazım. Listeyi almışsın zaten. Eminim çok işe yarayacak o liste sende de. Hem sıkılmamış olacaksın her hafta değişecek. Hem de iki kişi olduğunuz için eğlenceli olacak. Suyu gün içinde daha çok içmen lazım bunu da unutma. Dediğim gibi tartı yok, gidilecek yerlere de yürüyerek gidilecek. Sonrası tartıda müthiş rakamlar göreceksin.

Pastayı görmüyorum harika bir menü

Dondurma haricinde gayet güzel canım. Aramızda olduğuna ve geri döndüğüne çok sevindim. Bayramdan sonra takımın sana ihtiyacı var iyi kilo vermen gerekiyor. Bayramda bizi unutma sakın. Bir de solmez' in listesini sen de alsana. Hep birlikte yaparsınız ne dersin?

12 haziran 2018 menü

9.30
1 dilim tb ekmeği
1/2 kk helva
1 kk peynir

12.30
1 kase yayla çorba
1 kk kadar ızgara et

17.30
1 kase bulgur köfteli tavuk çorba

22.00
3 dilim karpuz
Gayet güzel bir menü. Ufak iki uyarım olacak sadece diyet süresince helva yemesen güzel olur bir de o akşamki 3 dilim karpuz olmamış. Keşke akşamın hemen arkasından yeseydin. Ama ilk günlere göre harika bir menü. Yediklerinin miktarı bile azaldı fark ettiysen. Özellikle akşamı erken yemen sana çok güzel dönecek

Kuruyemişlerin en sağlıklılarını seçmişsin ve az yemişsin. Seni bir kez daha tebrik ediyorum.

Akşam ki tatlıra olmasa iyiymiş üzerine bir de kavun yemişsin. Olmamış onlar. Mekik çekerken de yüklenme kendine birden bire setler şeklinde çek. Günde 100 mekik şuan için bence fazla sana.

Normal ekmek artık kesinlikle yeme canım. İftara başka yemek yok muydu tek çorba az olmuş keşke yanına başka bir yemek daha olsaydı. Çikolatalar da olmamış. Su gayet güzel.

1 kepçe makarna Sonra pide sonra kızartma oooooo sen mezun olmadan korumaya geçmişsin. Az kaldı mezuniyetine biraz daha sabret. Ondan sonra zaten güzel olacak menülerin.

Aynen kaptanım ilk 4 gün uymaya çalıştım kendimi çok iyi hissettim ama sonraki 3 gün cozuttum haklısın kaptanım
İnşaallah ara ara giricem

Afiyet olsun canım

Rabbim damatligini da göstersin inşallah canım. Listene uyarsan çok daha güzel olabilir.

Bence de beni de en çok burasi motive ediyor. Iyi ki bulmuşum sizi

Günaydın kızlar dün bağlantı çok kötüydü şükür bu gün düzeldi

Kızlar uyanın artık öğlen oldu

Günaydın canim yeni kalktim bende. Kizicigim da uyandı ama daha bana seslenmedi. Hemen takıma bi bakayım dedim. Kahvaltıdan sonra dışarı çıkacağım pazar var bugün. Kıza bişeyler bakacağım. Uygun fiyata çok güzel şeyler oluyor. Illede bi park da yaparız.

Yerinin değişmemesine çok sevindim

Teşekkür ederim kaptan evet çok iyi oldu umarım güzel sonuçlar alırız tartı yok evet cuma günü nasipse bu haftaki hedefim 96 ları ucundan görmek bakalım hep aklımda dediğin gibi desteğin için teşekkürler

Selam kızlar bugün pek ugrayamayabilirim mağlum yarın arife balkonlarla camlara giriştim çok şükür yarısı bitti attım halilarida balkona ohbakalım aksama kadar bitiririm inşallah temizlik işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…