Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel bir duygu dimi küçük beden kıyafetlerin içine sığmak. Dediğim gibi az kaldı hemen toparlan bayramda dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canım yat dinlen temizlik her zaman yapılır nasılsa

Öğleni çok hafif yapmışsın canım. Sanırım temizlikten dolayı öyle oldu. Araları da yapmamışsın. Birden bire yediklerini bu kadar azaltman doğru değil. Ama genel anlamda güzel bir menü. Daha dolu dolu görmek istiyorum senin listeni.

Ya biz kuymak yiyebiliyor muyuz acaba hani mısır unuyla yapılıyor ya tereyağ yerine zeytinyağ kullansakk nedense çok canım çekti çokk sabah kahvaltıda yemek için soruyorum LAydLiNe
Yok canım bir süre yeme. Diyet açısından çok iyi değil.

Akşamın bayağı geç olmuş canım onun haricinde güzel menü.

Bu sene bende temizlik yapmadım bayram için. Bayram sonrası hemen taşınacağım çünkü. O nedenle temizlik yapmaya gerek duymadım. Zaten ev toplayacağım bayram sonrası.
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanı

Menü yazmana çok sevindim canım. Akşam ki rus salatan olmamış diyetisyenin menüsünde de olduğunu sanmıyorum. Onun haricinde gayet güzel bir menü. Ne zaman dönüyorsun Rusya'ya?

Son düzenleme:
Tamam kaptancığım evet temizlikten dolayı birde çok birşey yemek gelmedi içimden her zaman böyle tok olmayı diliyorum Bakalım yarın hedefime ulaşabilecek miyimm

Burdayim canim bugun edirneye gidicem bi aksilik olmazsa onun hazirligini yapiyordum o yüzden giremedim. Hazir girmisken dunku menumude yazayim..
13 haziran listem
Sahur 1 bardak soda

Iftar 20.40
1 kase sekersiz kayisi hosafi
Karpuz
1 bucuk litre su
50 mekik 1 saat yürüyüş
Canim hic yemek istemedi inan cok zorladim kendimi ama olmadi. Neyse acisini sahurda cikardim onu da aksama yazarim

Kötü olmuş valla menün. Umarım sahurda çok kaçırmamışsındır

Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanı
İnşallah öyle olacak kaptanım.

Hiç birşey yememişsin canım nasıl durdun öyle

Akşama bildirim yapmayı unutmayın kızlar tamam mı şimdiden hatırlatayım. Ben bu gün yarım gün çalışıyorum. İşten sonra alışverişe çıkacağız yarın ki kamp için. Bayramın ilk günü büyük ihtimal bir çok dükkan market kapalı olur. O yüzden bu günden halledelim dedik. Bayramda da buralardayım ona göre herkes dikkat etsin yediklerine

İnşallah öyle olacak kaptanım.

Hiç birşey yememişsin canım nasıl durdun öyle
Bende anlamadim ama sahurda acisini cikardm. Ya aslnda sahurdada yemiycektmde ertesi gn yola cikicaz diye yedim yoksa inan sifir aclik hic anlamadim

Afiyet olsun canım

Hiç bişey yememişsin canım

Bu sabah 10 da kalktik ama uğrayamadım kızlar. Ogleden sonra eşim gelince dışarı çıkacağız işlerimi bitireyim dedim o gelene kadar.
Temizlik yapmayacaktim güya. Icim rahat etmedi yine bi supurup sildim üstten çok detaya girmeden. Banyo wc hallettim. Yemek yaptım. Çamaşır attım makinaya onları asacagim. Kızı da yikadim birazdan uyur bende dinlenirim eşim gelene kadar

Oruç bitti ya yarın sabah tartiliriz diye düşünmüştüm ben. Bu akşam mi tartılalım LAydLiNe

Selam kızlar. Dün tüm günü hastanede geçirdim. Bu Yüzden giremedim siteye. Yorgunluktan sızmışım erkenden listemi bile girememişim. Şimdi yazayım

Sabah kahvaltı yapmadım. Aç Gitmem Gerekliydi Çünkü

14.00

1 kase Çorba
1 tabak kıymalı patates

17.00
3 dilim karpuz
1 portakal

18.30
1 dlm tb ekmeği
1 kase mercimek çorba
2 kepçe kuru fasulye

19.30
1 kurabiye

1 l su çok çok az biliyorum
Yürüyüş de yok

Aynen kaptanım menü de yok ... o ekstra oldu . İftara misafir vardı sadece 4 yk bırakmışlar salatayı çeşit olsun diye yaptım herkese sünnetleyin dedim yok aslında küçük kaba alıp dolaba koysam iyiydi işte ama bir anlık gafletle yedim bitsin diye
Naipse 25 haziranda Rusya da olucam

Bende çarşıya indim birşeyler bakıyorum çok kalabalık birşey almaya kalksam kuyruk bekleyeceğim o yüzden pek giremiyorum yarın resmen kimseyle bayramlaşmaya gitmek istemiyorum zorla tıkıyorlar baklavalari ağzımıza artık eşimde bikiyor her gittiğimiz yerde baklava ne yapicam bilmem

kaptanım ben saldım iyice dikkat etmiyorum yediklerime ve 1 kilo aldım her gün toparlanıcam diye başlıyorum güne ama bezmişlik var üzerimde. 2 haftadır kötüyüm nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum

afiyet olsun canım. hastanedeyim demişsin önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah

aynen ya.bizde eşimle çıktık ona bişeyler baktık. bir yerden aldık ama kasa kuyruğundan çıkana kadar öldük içerde. zor attık kendimizi dışarı. tatlı işi sıkıntı ya. tutmamız lazım kendimizi.

kaptanım ben saldım iyice dikkat etmiyorum yediklerime ve 1 kilo aldım her gün toparlanıcam diye başlıyorum güne ama bezmişlik var üzerimde. 2 haftadır kötüyüm nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum

canım daha sık uğra buraya motive edelim seni.

Burdayım canım bende Temizlik oruç derken pek giremedim.
Memleket e Gidicez bir aksilik olmazsa bizdr

iyi yolculuklar iyi tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…