- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Günaydın kızlar tartı öncesi bol eksili bir gün olsun
Ne güzel bir duygu dimi küçük beden kıyafetlerin içine sığmak. Dediğim gibi az kaldı hemen toparlan bayramda dikkat et kendine.Makarna yiyiyince eşimde şaşırdı se
Makarna yiyince eşimde şaşırdı zaten sen diyette değilmisın dedi.bende zaten bi kilo kaldi bisey olmaz dedim.şimdiye kadar hiç bukadar kacirmamistim gerçekten ama buralar saldım diyeti sanırım toparlanmam lazım gerçekten.kendime bursuru kıyafet aldım geçen hafta hep 38 40 beden aldım.
Geçmiş olsun canım yat dinlen temizlik her zaman yapılır nasılsaHahaha yook canim yaaabu sefer hic temizlik yapamadim... bugunde kizim ateslendi onunla ilgileniyorum bide dun regli oldum cok fazla yogun oluyorum cok halsizim hic bisey yapasim yok... uzandim simdi dinleniyorum....bayram sonrasi 3 gun ayirdim kendime dip köşe yapacam perde falan herseyi indirecem
Öğleni çok hafif yapmışsın canım. Sanırım temizlikten dolayı öyle oldu. Araları da yapmamışsın. Birden bire yediklerini bu kadar azaltman doğru değil. Ama genel anlamda güzel bir menü. Daha dolu dolu görmek istiyorum senin listeni.13.06.2018 / Çarşamba
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 marul, maydonoz
1 kk peynir
1 ufak salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 = 3 kaşık yoğurt 4 gün kurusu
20:00 = 4 kaşık yeşil mercimek
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
En az 2 lt su(2.5 ta olabilir)
Belki sade soda içerim ilerleyen saatlerde.
LAydLiNe
Yok canım bir süre yeme. Diyet açısından çok iyi değil.Ya biz kuymak yiyebiliyor muyuz acaba hani mısır unuyla yapılıyor ya tereyağ yerine zeytinyağ kullansakk nedense çok canım çekti çokk sabah kahvaltıda yemek için soruyorumLAydLiNe
Akşamın bayağı geç olmuş canım onun haricinde güzel menü.bugün ki menüm
sahur
2:00
10 kiraz
4 kaşık yoğurt
3:00
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm
yeşillik
3-4 dilim salatalığı labneye batırıp yedim
iftar 21:00 trafikte kaldık geç yedik biraz
1 kase mercimek çorbası
5-6 parça tavuk
büyük boy ayran
ara 22.30
şekersiz çay
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanıBu sene bende temizlik yapmadım bayram için. Bayram sonrası hemen taşınacağım çünkü. O nedenle temizlik yapmaya gerek duymadım. Zaten ev toplayacağım bayram sonrası.
Menü yazmana çok sevindim canım. Akşam ki rus salatan olmamış diyetisyenin menüsünde de olduğunu sanmıyorum. Onun haricinde gayet güzel bir menü. Ne zaman dönüyorsun Rusya'ya?13.06.2018 Listesi (Dyt Liste)
08.30
2 sb ılık limonlu su
10.00
1 yumurtalı menemen
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
12.30
1 sb Kefir
1 küçük şeftali
1 küçük can erik
( evde meyve olarak bunlar vardı şeftali çok küçük old için erik de yedim)
14.45
1 kase çrb
6 yk pilavlı salata
6 yk taze fasulye
Ayran
16.45
1 sb süt
3 adet bademli hurma
20.40
1/2 kase çorba
5 yk nohut
6 yk bulgur
Bol salata
4 yk rus salatası
22.30
1 kase yoğurt
10 badem
3 lt su
35 dk yürüyüş
Tamam kaptancığım evet temizlikten dolayı birde çok birşey yemek gelmedi içimden her zaman böyle tok olmayı diliyorumNe güzel bir duygu dimi küçük beden kıyafetlerin içine sığmak. Dediğim gibi az kaldı hemen toparlan bayramda dikkat et kendine.
Geçmiş olsun canım yat dinlen temizlik her zaman yapılır nasılsa
Öğleni çok hafif yapmışsın canım. Sanırım temizlikten dolayı öyle oldu. Araları da yapmamışsın. Birden bire yediklerini bu kadar azaltman doğru değil. Ama genel anlamda güzel bir menü. Daha dolu dolu görmek istiyorum senin listeni.
Yok canım bir süre yeme. Diyet açısından çok iyi değil.
Akşamın bayağı geç olmuş canım onun haricinde güzel menü.
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanı
Menü yazmana çok sevindim canım. Akşam ki rus salatan olmamış diyetisyenin menüsünde de olduğunu sanmıyorum. Onun haricinde gayet güzel bir menü. Ne zaman dönüyorsun Rusya'ya?
Burdayim canim bugun edirneye gidicem bi aksilik olmazsa onun hazirligini yapiyordum o yüzden giremedim. Hazir girmisken dunku menumude yazayim..cankizzzz , B burcugncy , aylahl , @Kriziantemcicegi , polokey2244 , haldenlos , B Ballarin annesi , latiska @Turan16 NERDESİNİZ KIZLAR YOKSUNUZ KAÇ GÜNDÜRRRRRRRR
Valla kızmıyorum ses çıkartmıyorum diye iyice saldınız. İnsan bi gelir selam verir. Çok kızıyorum ona göre
Burdayim canim bugun edirneye gidicem bi aksilik olmazsa onun hazirligini yapiyordum o yüzden giremedim. Hazir girmisken dunku menumude yazayim..
13 haziran listem
Sahur 1 bardak soda
Iftar 20.40
1 kase sekersiz kayisi hosafi
Karpuz
1 bucuk litre su
50 mekik 1 saat yürüyüş
Canim hic yemek istemedi inan cok zorladim kendimi ama olmadi. Neyse acisini sahurda cikardim onu da aksama yazarim
Son sahurdu ya degerlendirdimKötü olmuş valla menün. Umarım sahurda çok kaçırmamışsındır
İnşallah öyle olacak kaptanım.Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanı
Hiç birşey yememişsin canım nasıl durdun öyleBurdayim canim bugun edirneye gidicem bi aksilik olmazsa onun hazirligini yapiyordum o yüzden giremedim. Hazir girmisken dunku menumude yazayim..
13 haziran listem
Sahur 1 bardak soda
Iftar 20.40
Karpuz
1 bucuk litre su
50 mekik 1 saat yürüyüş
Canim hic yemek istemedi inan cok zorladim kendimi ama olmadi. Neyse acisini sahurda cikardim onu da aksama yazarim
Bende anlamadim ama sahurda acisini cikardm. Ya aslnda sahurdada yemiycektmde ertesi gn yola cikicaz diye yedim yoksa inan sifir aclik hic anlamadimİnşallah öyle olacak kaptanım.
Hiç birşey yememişsin canım nasıl durdun öyle
cankizzzz , B burcugncy , aylahl , @Kriziantemcicegi , polokey2244 , haldenlos , B Ballarin annesi , latiska @Turan16 NERDESİNİZ KIZLAR YOKSUNUZ KAÇ GÜNDÜRRRRRRRR
Valla kızmıyorum ses çıkartmıyorum diye iyice saldınız. İnsan bi gelir selam verir. Çok kızıyorum ona göre
13.06.2018 Listesi (Dyt Liste)
08.30
2 sb ılık limonlu su
10.00
1 yumurtalı menemen
1 KB peynir
2 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
12.30
1 sb Kefir
1 küçük şeftali
1 küçük can erik
( evde meyve olarak bunlar vardı şeftali çok küçük old için erik de yedim)
14.45
1 kase çrb
6 yk pilavlı salata
6 yk taze fasulye
Ayran
16.45
1 sb süt
3 adet bademli hurma
20.40
1/2 kase çorba
5 yk nohut
6 yk bulgur
Bol salata
4 yk rus salatası
22.30
1 kase yoğurt
10 badem
3 lt su
35 dk yürüyüş
Burdayim canim bugun edirneye gidicem bi aksilik olmazsa onun hazirligini yapiyordum o yüzden giremedim. Hazir girmisken dunku menumude yazayim..
13 haziran listem
Sahur 1 bardak soda
Iftar 20.40
Karpuz
1 bucuk litre su
50 mekik 1 saat yürüyüş
Aynen kaptanım menü de yok ... o ekstra oldu . İftara misafir vardı sadece 4 yk bırakmışlar salatayı çeşit olsun diye yaptım herkese sünnetleyin dedim yok aslında küçük kaba alıp dolaba koysam iyiydi işte ama bir anlık gafletle yedim bitsin diyeNe güzel bir duygu dimi küçük beden kıyafetlerin içine sığmak. Dediğim gibi az kaldı hemen toparlan bayramda dikkat et kendine.
Geçmiş olsun canım yat dinlen temizlik her zaman yapılır nasılsa
Öğleni çok hafif yapmışsın canım. Sanırım temizlikten dolayı öyle oldu. Araları da yapmamışsın. Birden bire yediklerini bu kadar azaltman doğru değil. Ama genel anlamda güzel bir menü. Daha dolu dolu görmek istiyorum senin listeni.
Yok canım bir süre yeme. Diyet açısından çok iyi değil.
Akşamın bayağı geç olmuş canım onun haricinde güzel menü.
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş ama yeni ev her zaman daha mutlu ediyor insanı
Menü yazmana çok sevindim canım. Akşam ki rus salatan olmamış diyetisyenin menüsünde de olduğunu sanmıyorum. Onun haricinde gayet güzel bir menü. Ne zaman dönüyorsun Rusya'ya?
kaptanım ben saldım iyice dikkat etmiyorum yediklerime ve 1 kilo aldımcankizzzz , B burcugncy , aylahl , @Kriziantemcicegi , polokey2244 , haldenlos , B Ballarin annesi , latiska @Turan16 NERDESİNİZ KIZLAR YOKSUNUZ KAÇ GÜNDÜRRRRRRRR
cankizzzz , B burcugncy , aylahl , @Kriziantemcicegi , polokey2244 , haldenlos , B Ballarin annesi , latiska @Turan16 NERDESİNİZ KIZLAR YOKSUNUZ KAÇ GÜNDÜRRRRRRRR
Selam kızlar. Dün tüm günü hastanede geçirdim. Bu Yüzden giremedim siteye. Yorgunluktan sızmışım erkenden listemi bile girememişim. Şimdi yazayım
Sabah kahvaltı yapmadım. Aç Gitmem Gerekliydi Çünkü
14.00
1 kase Çorba
1 tabak kıymalı patates
17.00
3 dilim karpuz
1 portakal
18.30
1 dlm tb ekmeği
1 kase mercimek çorba
2 kepçe kuru fasulye
19.30
1 kurabiye
1 l su çok çok az biliyorum
Yürüyüş de yok
Bende çarşıya indim birşeyler bakıyorum çok kalabalık birşey almaya kalksam kuyruk bekleyeceğim o yüzden pek giremiyorum yarın resmen kimseyle bayramlaşmaya gitmek istemiyorum zorla tıkıyorlar baklavalari ağzımıza artık eşimde bikiyor her gittiğimiz yerde baklava ne yapicam bilmem
kaptanım ben saldım iyice dikkat etmiyorum yediklerime ve 1 kilo aldımher gün toparlanıcam diye başlıyorum güne ama bezmişlik var üzerimde. 2 haftadır kötüyüm nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum
Burdayım canım bende Temizlik oruç derken pek giremedim.
Memleket e Gidicez bir aksilik olmazsa bizdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?