Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın.. 18 haziran pzt menü
DUKAN EXPRESS 1. GÜN
sadece protein!!

9.00
1 haş. Yumurta
1/2 kk az yağlı peynir
dilim dukan ekm
Şekersiz Çay

12.10
1 şiş kuşbaşı
1 kase Yoğurt
1 dilim dukan ekmek

16.00
1/2 kk az yağlı peynir

19.00
1 haş yum
2 kk peynir
1 dilim dukan ekm

2 l su
30 dk yürüyüş

Sadece Protein Alabiliyordum Dün. Bugün sebze de ekleyebiliyorum menüme.

Günaydın canım dukan diyeti yapıyorsun anladigim kadarıyla atak dönemini mi yapiyorsun ? Annem 1 ay bende yaklaşık 1.5 hafta yapmıştım dukan diyetini düğüne az kala. Annem 14 kilo bende 7 kilo vermiştim çok zor bir diyetti benim için. Ve ikimizde düğünden sonra bırakınca fazlasıyla geri aldık. Umarım sen başarılı olursun yinede dikkat et

Nerelerdesiniz kızlar kaç ltsu içtiniz ?
l

Ben dün çok kötü oldum canım yaaaa. Psikolojim çok fenaydı sebepsiz. Ama bu sabah anladım ki sebebi reglmiş. Eve gidene kadar her şey çok normaldi. Eve gidince delirmiş gibi anlamsız bir şekilde bayram şekeri yemeye başladım. Kendimi durdurayım diye biraz ceviz, biraz çiğ fındık yedim ama yine de kesmedi. Bir paket peynirli kraker yedim. Akşam içinde fast food yedim. Berbat bir akşamdı. Sabah uyandığımda bütün bunları neden yaptığımı anladım. Şükür bu gün kendimi düzelttim ama şimdi de fena halde karın ağrısı çekiyorum. Bunları neden mi anlattım çünkü akşamki kötü durumumdan dolayı buraya da gelemedim.

Maşallah canım uzun zamandan beri ilk kez senden çok güzel bir menü gördüm. Harikasın hep böyle devam et inşallah

Tatlım sanırım bayramda kaçamak yaptığından dolayı öğün atlamışsın. Yediklerin çok güzel ama kahvaltını asla ve asla atlama lütfen. Böyle zamanlarda sadece ara öğünleri çıkart listenden ama ana öğünlere çok dikkat et lütfen. Tartılmadın dimi hala?

Maşallah canım harika bir menü olmuş. Ama totalde az yemişsin. Diyetisyen listesini inceledin mi? Ekmeklerinin cinsi ne? Bir de akşamın saatini yazmamışsın.

Yediklerin çok azaldı canım farkında mısın? Akşamı da atlamasaydın keşke bundan sonra dikkat et lütfen

Kizlar dondum araniza sonunda diyebilmeyi istiyorum.ama yogunluk.bitmio.diyete devam ediyorum bu hafta eksiye gecerim muhtemeln
Gel artık aramıza az kaldı şurda mezun ol sen de kurtul bende

Canım saat 21:00 de yediğin karpuzlar haricinde gayet güzel bir menü.

Ooooooooooooo gözlerime inanamıyorum ne müthiş bir menüüüü Seni ancak dukan paklardı. Çünkü senin en büyük sorunun karbonhidrat. Bakalım nasıl olacak.

Kızlar günaydın

Son zamanlarda sizleri çok fazla ihmal ettim. Eskisi kadar çok ilgilenemedim ve bu durum beni çok üzdü. Ama inşallah en kısa zamanda hep birlikte düzelteceğiz her şeyi.

Dün yukarıda da anlattığım gibi çok fenaydım. Güne çok güzel başladım ama akşama çok kötü bitti. Menümü yazayım.

Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı et yemeği
1 tane ayran
Dalından 2-3 tane kayısı

16:00
Sayısını hatırlamıyorum ama 9-10 tane vardır kesin jelibonlu bayram şekeri
1 paket peynirli çubuk kraker
3 tane ceviz
4-5 tane fındık

20:00
1 tane büyük bir hamburger
1 tane cheseburger
Patates kızartması, kola

Sabah tartıldım ve yine çok berbat bir rakam gördüm tartıda. Sebebi hem regl hem de bu yediklerim muhtemelen ama kısa zamanda tekrar gideceğine inanıyorum.

64.4 çıktım bu sabah.

Arada böyle saçmayabiliyorum. O yüzden size tek tek yazdım ne var ne yoksa. Hatalarımı da görün ve aynı hatalara siz düşmeyin.

Bu sabah kontrol amaclı tartıldım dahada dikkat etmek için çok şükür aynı çıktım tartıda dün akşam yemeğini erken bitirdigim ve gün icindede az yediğim için sanırım gitmiş çünkü almamam imkansızdı. Şimdi hedefe doğru emin adımlarla gidiyorum inşallah cumaya kadar 95.7 hefelemistim bu arada maşallah seninde bizden kalır yanın yok kaptancığım jelibonlar kolalar oh ama tabi ödemdir ve regl yoksa mümkün değil o kadar alman

Ama canımcım şimdi ben hedefime ulaştım. Koruma dönemindeyim. O yüzden arada yaptığım yanlışlar beni çok etkilemiyor ipin ucunu tamamen bırakmadığım sürece. Ama sizin böyle bir şansınız lüksünüz yok. Çünkü önünüzde uzun bir yol var ve listedesiniz. Aldığınız ve verdiğiniz bütün kilolar takımı etkiliyor. Bir ara etkilenmeyin diye menü yazmayı bırakmıştım ama artık yazacağım. Hiç olmazsa ideal kilonuza indiğinizde nasıl koruyacağınızı da pratikte öğrenmiş olursunuz. Çünkü ben de korumayı kendi çabalarımla öğrenmeye çalışıyorum. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz. Ama sizlerin artık hiç kaçamak yapmamanız lazım.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Sen çabuk toparlarsin canım. Ben özellikle az yedim ve aksami atladım. Bayramda ki tatlilarin cezasıyla. Ise de yaradı. Sabah 700 gr fark oldu :) bugün diyetisyen kontrolum var. Listeme uyacagim artık ceza bitti

Regl olduğun için olmuş canım hemen toparlasın eminim. Cuma yarışmasındaki geçmişini nasıl kilo verdiğini okudum maşallahin var. Ayrıca o post çok güzel olmuş bence üyelerin değerlendirilmesi çok güzel motivasyon

Ay kaptan ben sen kaçamak yaptın bizde yapalım demedim biliyorum senin herşeyi yiyebilecegini tamam hedefime ulaşıyorsam başarıyorum demek zaten bakalım ulaşabilecek miyimm

Ay kaptan ben sen kaçamak yaptın bizde yapalım demedim biliyorum senin herşeyi yiyebilecegini tamam hedefime ulaşıyorsam başarıyorum demek zaten bakalım ulaşabilecek miyimm

Ayyyy yazdıklarımdan öyle mi anlaşıldı

Hani size yapmayın derken kendim yapıyorum yaaaa onun için şey ettimdi

Valla artık ne olursa olsun yazacağım menümü yoksa ben de kaçırıyorum ipin ucunu. Kaçırmamam lazım.

Ay bende o günleri görürüm inşallah kendime 6 ay hedefledim yıl sonuna kadar bakalım zaten her şey 4-5 kg versem hedefime ulaşıyorum inşallah bir sağlık sorunu sıkıntı birşey çıkmazda ulaşırım

Görürsün canım görürsün merak etme yeter ki iste

Ooooooooooooo gözlerime inanamıyorum ne müthiş bir menüüüü Seni ancak dukan paklardı. Çünkü senin en büyük sorunun karbonhidrat. Bakalım nasıl olacak.

aynen katılıyorum
1,2 kilo eksideydim bugün
ilk kilomu söylemeyeyim, zira bayramda cozuttum
toparlayacağım inşallah bu hafta
dukan yapmak zor da (ki sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum) dukan express uygulanabilirlik açısından güzel bir yöntem

kaptan... bu nassı menü... 16.00 itibari ile uçuşa geçmişsin. bugün sıkı tutarsan dengelersin. Sıfır karbo bu işi çözer..
ben de bayramda gece 12 de kokoreç yemiştim... bak hatırlayınca utandım şimdi...

ben klasik dukan diyeti uyulayamam
bu dukan express
7 günlük döngü...
bence güzel bir yöntem, çok zorlamıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…