- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Afiyet olsunn cankiziim akşam da yok oh sabah bol bol eksiler görürsün tartıdaBugünkü menüm
Sabah 8de
2dilim ekmek
1dilim peynir
Domates
5zeytin
Kahve
Öğlen 15de
1kase sebze çorbası
1dilim ekmek
6yk mantar sote
Akşam yok ac değilim hava çok sıcak
2bucuk litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
Bugünkü menüm
Sabah 8de
2dilim ekmek
1dilim peynir
Domates
5zeytin
Kahve
Öğlen 15de
1kase sebze çorbası
1dilim ekmek
6yk mantar sote
Akşam yok ac değilim hava çok sıcak
2bucuk litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
21.06.2018/Perşembe
10:00 = Karışık bitki çayı
10:15 = 1 minik domates, salatalık
1 kk yarım yağlı peynir
Maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = 1 yeşil elma, 2 kiraz
17:30 = 2 tabak mercimek çorbası
3 dilim tam buğday ekmeği
3 lt su (3.5 olur)
*Ekmeği fazla yemişim sanki şuanda tıka basa doluyum ama o kadar inceler ki diğer tarafı gözüküyor
* Yarın tartı günü olduğu için ve bayramda kaçamaklar yaptığımdan dolayı bugün az yemek istedim. En çokta sabah tartıldığımda bu hafta hedeflediğim kiloyu görmek içinnLAydLiNe
Cook üzüldüm Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun... bahara sabirlar diliyorum.Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
kolay gelsin canımHaftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)
şu an çalıştığın yerde sıkıntı olmuştu görevlendirmeyle başka yere verdiler o mu iptal oldu canım?Canım yaaa geçmişi okumak hiç gelmedi içimden. Az önce bir telefon aldım. Bayramdan önce iş yerimle alakalı bir sorun vardı. Yer değişikliği ile ilgili. Geçici görevimi iptal etmişler. Şu an onun şokunu yaşıyorum. İdare edin bu günlük beni olur mu
Allah sabırlar versin ya çok üzüldüm gerçekten ölümün her türlüsü zor. Mekanı cennet olsunKızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
75.8 çıktım dünKaçsın canım
kızlar siz siz olun bırakmayın diyeti buradan kopmayın. Etrafın bir parça ye bişey olmaz demelerine kanmayın. Ondan ondan derken daha alışmamış vücut hemen yağ depolamaya başlıyor. benim durumum ortada ramazanın son haftası ve bayramda cozutunca olanlar oldu. Fazla çıkıyorum daha yeni yeni kendime geliyorum moral bozuldukça daha da bırakıyor insanBende anneme direndim az evvel. Tatlı yapmış ille tadına bak da bak. Ben bayramda yedim yeterince dedim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
21.06.2018/Perşembe
10:00 = Karışık bitki çayı
10:15 = 1 minik domates, salatalık
1 kk yarım yağlı peynir
Maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = 1 yeşil elma, 2 kiraz
17:30 = 2 tabak mercimek çorbası
3 dilim tam buğday ekmeği
3 lt su (3.5 olur)
*Ekmeği fazla yemişim sanki şuanda tıka basa doluyum ama o kadar inceler ki diğer tarafı gözüküyor
* Yarın tartı günü olduğu için ve bayramda kaçamaklar yaptığımdan dolayı bugün az yemek istedim. En çokta sabah tartıldığımda bu hafta hedeflediğim kiloyu görmek içinnLAydLiNe
Bugun ki menüm
Sabah
1 sucuklu yumurta
1 kk peynir
1 kk tahin helvası
Domates salatalık biber maydanoz
1 dilim tb ekmeği
17:00
1,5 kase tavuk çorbası
19:30
1 büyük süt mısır
1 kase çikolatalu puding
Spor
100 ip
Su 3 lt
LAydLiNe
21 haziran
08.30
7 zeytin 1 incir
1 hurma
1 haşlanmış yumurta
13.00
4 adet köfte
1 kase salata
1 pinçik pide
20.00
1 kase kuru fasulye çorbası
5 kuzu pirzola
yalancı turşu(bizim buraya özel. İçinde dağ eriği suyu ve haşlanmış biber sarımsak var. Normal turşşu değil ödem yapacak bir şey değil)
2.5 litre su
Saol canım.kolay gelsin canım
Teşekkür ederim.Ayyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecek
Allah kolaylık versin canım
Allah rahmet eylesin çok acıKızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
Saolasın canım.kolay gelsin canım
Kesinlikle bozmamak gerekiyor. Ben azıcık bozacak birşey yesem . O gün nasıl olsa onu yedim diye başka şeylerde yiyorum. O nedenle hiç bulaşmamak en iyisi.kızlar siz siz olun bırakmayın diyeti buradan kopmayın. Etrafın bir parça ye bişey olmaz demelerine kanmayın. Ondan ondan derken daha alışmamış vücut hemen yağ depolamaya başlıyor. benim durumum ortada ramazanın son haftası ve bayramda cozutunca olanlar oldu. Fazla çıkıyorum daha yeni yeni kendime geliyorum moral bozuldukça daha da bırakıyor insan
Gözünaydın canım :)Kızlaaar bugün farkettim ki eteklerimin düğmesini fermuarini açmadan giyip cikarabikiyorum
Bugun ki menüm
Sabah
1 sucuklu yumurta
1 kk peynir
1 kk tahin helvası
Domates salatalık biber maydanoz
1 dilim tb ekmeği
17:00
1,5 kase tavuk çorbası
19:30
1 büyük süt mısır
1 kase çikolatalu puding
Spor
100 ip
Su 3 lt
LAydLiNe
21 haziran
08.30
7 zeytin 1 incir
1 hurma
1 haşlanmış yumurta
13.00
4 adet köfte
1 kase salata
1 pinçik pide
20.00
1 kase kuru fasulye çorbası
5 kuzu pirzola
yalancı turşu(bizim buraya özel. İçinde dağ eriği suyu ve haşlanmış biber sarımsak var. Normal turşşu değil ödem yapacak bir şey değil)
2.5 litre su
Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
10 tane fındık
Maydonoz,dereotu
Öğle 13:00
Ton balıklı salata
1,5 dilim ekmek
Ara 16:30
2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
Akşam 19:00
8 kaşık bamya yemegi
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara 22 :00
1 cay bardağı yoğurt
3,5 lt su
45+30 dk tempolu yürüyüş toplamda 3 saat disaridaydim
LAydLiNe
Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine De Sabır Versin... çok zor...Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
Gerçekten mi..bizim kurucu bahar hanımın. Allah rahmet eylesin ya çok üzüldüm hayat okadar boş geliyor ki böyle haberler aldıkça. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allahtan geldik yine allaha döneceğiz.Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?