Ayyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecekbende varım
kahvaltıdan sonra çıktım yürüyüşümü yaptım. kızı parka götürdüm. gelince de yıkadım yatırdım. kendimde duş aldım. yemeğimi yedim.. işim de yok ohh miss oturuyorum. akşamüstü de arkadaşımla çıkarım yürüyüşe
Allah kolaylık versin canımHaftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)
Kaptan dünkü menülere yorum yazmayacak mısın acabaAyyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecek
Allah kolaylık versin canım
Kaptan dünkü menülere yorum yazmayacak mısın acaba
Anladım kaptann hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallahCanım yaaa geçmişi okumak hiç gelmedi içimden. Az önce bir telefon aldım. Bayramdan önce iş yerimle alakalı bir sorun vardı. Yer değişikliği ile ilgili. Geçici görevimi iptal etmişler. Şu an onun şokunu yaşıyorum. İdare edin bu günlük beni olur mu
Anladım kaptann hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Ayyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecek
Allah kolaylık versin canım
Canım yaaa geçmişi okumak hiç gelmedi içimden. Az önce bir telefon aldım. Bayramdan önce iş yerimle alakalı bir sorun vardı. Yer değişikliği ile ilgili. Geçici görevimi iptal etmişler. Şu an onun şokunu yaşıyorum. İdare edin bu günlük beni olur mu
Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
sağol canımKabak sevdiğim bir sebzedir. Ama Tarifini verdiğim en sevdiğim oldu. Hatta sarmısakları kahverengileşinceye kadar kızartı sonra kabağı at. İncecik doğrarsan daha lezzetli oluyor. Mutlaka Dene
Adı Seabahar olanın mı tanımıyorum ama çok acı bir durum çok üzüldüm Allah rahmet etsin. Bahara ve ailesine sabırlar versin Allah çok zor bir durum çok üzüldüm ölüm ne kadar kolayKızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam
Kızlar bugün epey dikkat ettim yediklerime biraz toparlandım şükür
Sarımsak öyle vitamini ni kaybeder bence ama tadı eminim leziz olmuştur.
Peki sonradan Sarımsak katsak nasıl olur..
Havuç rendesi ve kabak rendesini iyice kavurup yoğurtla karştınca da müthiş oluyor onun bir adu vardı da unuttum şimid tarator gbi
Sanırım aldım canım 74 falan olmalıyım
2 hafta için hayal olur canım sanırım aldım 74 falanım yolculuk tam kesin olmamakla beraber 15 temmuz gbi
Kv nin kilo aldırıcı yemeklerine karşı direniyorum şu an azıcık ye diyor olmaz dedim bayramda ipin ucu kaçtı zaten. Böyle böyle gidecek kilolar
Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
2 tane.kofte
1 ayran
1 dilim ekmek
Aksam 18.30
1 karniyarik
Salata
Yogurt
Ara 21.00
1 turk kahvesi
2.5 litre su
Spor yok
Bugünkü menüm
Sabah 8de
2dilim ekmek
1dilim peynir
Domates
5zeytin
Kahve
Öğlen 15de
1kase sebze çorbası
1dilim ekmek
6yk mantar sote
Akşam yok ac değilim hava çok sıcak
2bucuk litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
Afiyet olsun canımSabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
2 tane.kofte
1 ayran
1 dilim ekmek
Aksam 18.30
1 karniyarik
Salata
Yogurt
Ara 21.00
1 turk kahvesi
2.5 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?