Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecek

Haftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)
Allah kolaylık versin canım

Kaptan dünkü menülere yorum yazmayacak mısın acaba

Canım yaaa geçmişi okumak hiç gelmedi içimden. Az önce bir telefon aldım. Bayramdan önce iş yerimle alakalı bir sorun vardı. Yer değişikliği ile ilgili. Geçici görevimi iptal etmişler. Şu an onun şokunu yaşıyorum. İdare edin bu günlük beni olur mu

Anladım kaptann hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah

Ayyyy maşallah maşallah 41 kere yazma böyle nazarım değecek

Allah kolaylık versin canım

Nazar etmezsin sen :)

Hakkında hayırlısı olsun canim

Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam

Rabbim sabır versin ((

Kızlar yaaaa az önce çok acı bir haber aldım. Yarışmamızın kurucularından ve temel taşlarından olan Baharımızın eşi kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş. Öyle üzgünüm ki anlatamam

Çok üzüldüm...
Hayatta hiçbir yapamadığımız elimizin kolumuzun bağladığı tek şey ölüm.
Mekanı cennet olsun rabbim sabır versin ailesine

Ankaraya cok asiri yagiyo yine kizlar sucuk gibi oldum kacamak yapmadim ama suan karnim ac

Adı Seabahar olanın mı tanımıyorum ama çok acı bir durum çok üzüldüm Allah rahmet etsin. Bahara ve ailesine sabırlar versin Allah çok zor bir durum çok üzüldüm ölüm ne kadar kolay

Sarmısağı iyice kızartınca vitamini kalmaz ama bu yemekte sadece lezzeti eşlik etse de olur.
3 haftada 4 kilo gider zorlarsan ama 3 kilo gitse de olur

Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ogle 12.00
2 tane.kofte
1 ayran
1 dilim ekmek

Aksam 18.30
1 karniyarik
Salata
Yogurt

Ara 21.00
1 turk kahvesi

2.5 litre su
Spor yok

Kv nin kilo aldırıcı yemeklerine karşı direniyorum şu an azıcık ye diyor olmaz dedim bayramda ipin ucu kaçtı zaten. Böyle böyle gidecek kilolar

Bende anneme direndim az evvel. Tatlı yapmış ille tadına bak da bak. Ben bayramda yedim yeterince dedim.

Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ogle 12.00
2 tane.kofte
1 ayran
1 dilim ekmek

Aksam 18.30
1 karniyarik
Salata
Yogurt

Ara 21.00
1 turk kahvesi

2.5 litre su
Spor yok

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…