Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu işte sebatkar olmak çok önemli ki %80 bu yüzden kilo veremiyoruz. 2 gün dayan 3. Gün Boz 4. Gün cozut modundayız. Azmimizi sürekli canlı tutmak zorundayız

20 Haziran menü

Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Saat 12:30
Filtre kahve

Saat 14:30
Soğuk ayran çorbası bir kase

Saat 18:00
Soğuk ayran çorbası bir kase

Saat 19:30
Cacık bir kase

Saat 21:00
3 tane çiğ köfte

2 litre su

Kabak sevdiğim bir sebzedir. Ama Tarifini verdiğim en sevdiğim oldu. Hatta sarmısakları kahverengileşinceye kadar kızartı sonra kabağı at. İncecik doğrarsan daha lezzetli oluyor. Mutlaka Dene

Sarımsak öyle vitamini ni kaybeder bence ama tadı eminim leziz olmuştur.
Peki sonradan Sarımsak katsak nasıl olur..
Havuç rendesi ve kabak rendesini iyice kavurup yoğurtla karştınca da müthiş oluyor onun bir adu vardı da unuttum şimid tarator gbi

Hadi canim hedefine az kaldı biraz daha sabır inş.
Sanırım aldım canım 74 falan olmalıyım

Yolculuk ne zaman? 2 haftada hedefe ulaşabilirsin aslında

2 hafta için hayal olur canım sanırım aldım 74 falanım yolculuk tam kesin olmamakla beraber 15 temmuz gbi

Gunaydin kizlat artik geldim araniza her gunde mutlaka gelicm yoksa sapitiyorum dunku menum

Sabah 08.15
1 haslama yunurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.00
2 tane kofte
1 parca kofte kadar gogus
5 kayisi

Aksam 18.30
1 kase yogurt
1 buyuk kase dalata

Ara 20.30
1 bardak cekirdek

3 litre su
30.dk yuruyus

Afiyet olsun canım toparlasın inşallah

Afiyet olsun canım

Bu işte sebatkar olmak çok önemli ki %80 bu yüzden kilo veremiyoruz. 2 gün dayan 3. Gün Boz 4. Gün cozut modundayız. Azmimizi sürekli canlı tutmak zorundayız

Evet en zor olan ve ihtiyacimiz olan bu. Ben takımla toparliyorum iyi ki varsınız.

İyi geceler demeden önce...
Artık Mesaj Sayısı Bildirmiyor muyuz

Yeni liste oluşturana kadar LAydLiNe a mesaj atıyoruz canim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım hoşgeldin

Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin en önemlisi bırakmayıp devam etmen hedefine ulaşman takdir edilesi bir durum tekrar tebrik ederim darısı başımıza

Bugün kimseler yok grupta kızlar neler yapıyorsunuz sularınızı içmeyi unutmayın

Evet yaaaaaaaaaaaaa kocaman bir geçmiş hayal ederken iki tane mesaj gördüm şoktayım

Bu gün düne göre daha azdı işlerim şükür şimdi gelebildim de ben yokken buralar arazi olmuş

Bundan sonra işim çok bile olsa sabah ilk iş masaya oturur oturmaz burayı açmak olacak. Yoksa siz de cozutuyorsunuz.

Ah ah bende olmasam buralar otluk olacak

bende varım

kahvaltıdan sonra çıktım yürüyüşümü yaptım. kızı parka götürdüm. gelince de yıkadım yatırdım. kendimde duş aldım. yemeğimi yedim.. işim de yok ohh miss oturuyorum. akşamüstü de arkadaşımla çıkarım yürüyüşe

Haftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…