Ben Aralık 9 da başladım canım şuana kadar 15 kilo verdim şükür. Bazı hafta 1 kilo gidiyor bazı hafta 200 gr..her hafta birbirini tutmuyor.bazen biz kaçırıyoruz bazen ödem oluyor ama sabredince emin ol muradına eriyosun
Yolculuk ne zaman? 2 haftada hedefe ulaşabilirsin aslındaKızlar nasılsınz uzun zamandır gelemedim.
Sanırım bende kilo aldım üzgünüm
Eşim in memleketine gidene kadar 70 olmak istiyorum...
Hedefine çok az kalmış... harika !!!Hayırlı geceler kızlar...
Kabak sevdiğim bir sebzedir. Ama Tarifini verdiğim en sevdiğim oldu. Hatta sarmısakları kahverengileşinceye kadar kızartı sonra kabağı at. İncecik doğrarsan daha lezzetli oluyor. Mutlaka Dene
Sanırım aldım canım 74 falan olmalıyımHadi canim hedefine az kaldı biraz daha sabır inş.
Yolculuk ne zaman? 2 haftada hedefe ulaşabilirsin aslında
20 haziran
08.30
7 zeytin 1 incir
1 hurma
12.00
1 kaşarlı tost(beyaz ekmekli) arkadaşlarla kahvaltıya gittik
Yanında yeşillik rus salatası falan vardı
2 bardak çay
18.00
3 hurma
21.00
yarım kase işkembe çorbası
1 porsiyon tavuk sote
Salata
2 dilim ekmek(beyaz)
2 litre su
Epeydir menü yazmıyorum. Çok uzaklaştım diyetten takımdan kendimi toparlamaya çalışsam da olmuyor. Kaptanla konuştuk cuma izne ayrılacam. Son demler belki toparlanırım diye menü yazmak istedim
20 haziran çarşamba menü
10.15
2 sk kabaklı Omlet
1 kk peynir
1 dilim dukan ekmek
6 siyah zeytin
Söğüş Domates Salatalık
13.20
2 sk et sote
1 sk zy taze fasulye
17.00
5 kayısı
20.00
1 sk etli bamya
1 dilim dukan ekmek
5 kayısı daha
2 l su
Yürüyüş Yok
Bu işte sebatkar olmak çok önemli ki %80 bu yüzden kilo veremiyoruz. 2 gün dayan 3. Gün Boz 4. Gün cozut modundayız. Azmimizi sürekli canlı tutmak zorundayız
İyi geceler demeden önce...
Artık Mesaj Sayısı Bildirmiyor muyuz
20 Haziran menü
Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Saat 12:30
Filtre kahve
Saat 14:30
Soğuk ayran çorbası bir kase
Saat 18:00
Soğuk ayran çorbası bir kase
Saat 19:30
Cacık bir kase
Saat 21:00
3 tane çiğ köfte
2 litre su
Gunaydin kizlat artik geldim araniza her gunde mutlaka gelicm yoksa sapitiyorum dunku menum
Sabah 08.15
1 haslama yunurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 12.00
2 tane kofte
1 parca kofte kadar gogus
5 kayisi
Aksam 18.30
1 kase yogurt
1 buyuk kase dalata
Ara 20.30
1 bardak cekirdek
3 litre su
30.dk yuruyus
Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin en önemlisi bırakmayıp devam etmen hedefine ulaşman takdir edilesi bir durum tekrar tebrik ederim darısı başımızaBen Aralık 9 da başladım canım şuana kadar 15 kilo verdim şükür. Bazı hafta 1 kilo gidiyor bazı hafta 200 gr..her hafta birbirini tutmuyor.bazen biz kaçırıyoruz bazen ödem oluyor ama sabredince emin ol muradına eriyosun
Günaydın canım.Günaydın kızlar tartı öncesi bol eksili hedeflerimize ulaşabildiğimiz kaçamaksız bir gün olması dileğiyle
Bugün kimseler yok grupta kızlar neler yapıyorsunuz sularınızı içmeyi unutmayın
Ah ah bende olmasam buralar otluk olacakEvet yaaaaaaaaaaaaa kocaman bir geçmiş hayal ederken iki tane mesaj gördüm şoktayım
Bu gün düne göre daha azdı işlerim şükür şimdi gelebildim de ben yokken buralar arazi olmuş
Bundan sonra işim çok bile olsa sabah ilk iş masaya oturur oturmaz burayı açmak olacak. Yoksa siz de cozutuyorsunuz.
Ah ah bende olmasam buralar otluk olacak
Haftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)Evet yaaaaaaaaaaaaa kocaman bir geçmiş hayal ederken iki tane mesaj gördüm şoktayım
Bu gün düne göre daha azdı işlerim şükür şimdi gelebildim de ben yokken buralar arazi olmuş
Bundan sonra işim çok bile olsa sabah ilk iş masaya oturur oturmaz burayı açmak olacak. Yoksa siz de cozutuyorsunuz.
Sense iyiki varsınn
Bence de canımmmmmmmmmmmmm iyi ki varsın
Artık ben de varım
Haftaya taşınacağımdan dolayı. Taşınma telaşındayım. Eşya toplama, kolileme hele bir de çocukla baya zor oluyor. Yine de vakit buldukça bakıyorum. Yoksa buraları unuttum sanmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?