- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Çok teşekkür ederim canım. Yok unutmam inş. Aynen unutunca kilolar geri geliyor.dikkat en önemli şart. Bakalım inş. Almam tekrar.@Birprensess ,solmez , cankizzzz sizleri tebrik ederim kilo verdiğiniz için. @burcugncy almadığın için seni de tebrik ederim. 3oglanannesi canım seni de mezuniyetin ve verdiğin kilolar için ayrıca ve kocaman tebrik ediyorum veeeee seni yamacıma bekliyorum. @zerra ve @Nurdan1616 unuttu bizi ama sen unutma çünkü unutunca geri geliyor kilolar
Çok teşekkür ederim canım. Yok unutmam inş. Aynen unutunca kilolar geri geliyor.dikkat en önemli şart. Bakalım inş. Almam tekrar.
Teşekkür ederim canım inş. Darısı başınıza.Cnm tebrik ederim mezun olmuşsun
Cook sevindim darısı bizlere
Kızlar haftaya cuma için hedeflediğiniz kilo hedeflerinizi yazar mısınız liste hazırlayacağım ve cuma günü hep beraber bakacağız kim hedefine ulaşmış kim ulaşmamış. Hedefine ulaşanları hep beraber tebrik ederiz motivasyon olur. Hem de hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için daha çok gayret ederiz. Benim hedeflediğim kg bu hafta 94.9 olsun yani 1.200 kg hepinizden cevap bekliyorum bugün
cankizzzz polokey2244 B burcugncy @Kriziantemcicegi merryangel solmez latiska
Inşallah canım valla bu haftaki hedefler süper herkes 1200un üzerinde hedefledi maşallah insaalah hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir hafta olur bizim içinBugün 70.7 benim güncel kilom. Haftaya hedefim 69 inşallah.
İnşallah canım ya şu bayram haftasını telafi edelim.Inşallah canım valla bu haftaki hedefler süper herkes 1200un üzerinde hedefledi maşallah insaalah hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir hafta olur bizim için
Canım ben de biliyorum karar defterini. Diskalifiyeyi sormam gerekiyordu ama maalesef böyle bir durumda soramaz. Bu iki üye de uzun zamandır takıma gelmeyen üyeler. Bir hafta daha bekletip takımımı zor duruma düşürmek istemedim ki zaten gerekçesiz bir karar değil. Üyelerin profilini inceleyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bahar’ın hayır diyeceğini sanmıyorum. Uyarın için yine de teşekkürlerLAydLiNe canım bu hafta listende iki defa bildirim yapılmama sebebi ile diskalifiye gördüm.Diskalifiyeleri Bahar’a sormadan yapamıyoruz tatlım.Karar defterinde de kural var canım.İşin aksi yanı Bahar da bu sıralar müsait değil.
Bahar genelde 3.kez bildirimde bulunulmadığında diskalifiyeye olur veriyor.
İşine karışmak gibi olmasın ama keşke izne ayırsaydın canım.
Bir iki ay önce bizim başımıza geldi ondan eminin tatlım.
Inşallah canım valla bu haftaki hedefler süper herkes 1200un üzerinde hedefledi maşallah insaalah hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir hafta olur bizim için
Aynen canımİnşallah canım ya şu bayram haftasını telafi edelim.
Tamam kaptannBirprensess Canım benim hedefim de 62.2 yani 1.5 kilo Bu gün tartıda 63.7 yi gördüm
Maşallah canım hayırlı gecelerakşam 9 gibi arkadaşım aradı dışarı çağırdı. kızı babasına bırakıp çıktım. bitane şekersiz türk kahvesi içtim. 10 gibi eve döndüm. kızı yatırdım. son ara öğünümün saati şaştı biraz 22:35 di yaptığımda. ardından mutfağı topladım. mutfağın ve salonun halılarını sildim. artık yatabilirim sanırım.
herkese iyi geceler
Canım ben de biliyorum karar defterini. Diskalifiyeyi sormam gerekiyordu ama maalesef böyle bir durumda soramaz. Bu iki üye de uzun zamandır takıma gelmeyen üyeler. Bir hafta daha bekletip takımımı zor duruma düşürmek istemedim ki zaten gerekçesiz bir karar değil. Üyelerin profilini inceleyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bahar’ın hayır diyeceğini sanmıyorum. Uyarın için yine de teşekkürler
Gayet az yemişsin canım. Afiyet olsun.Bugun ki menüm
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
1 kk Liğt peynir
Bir avuç yaş üzüm
Akşam
19:00
2 kase yoğurt çorbası (buğdaylı)
1 tabak havuç kabak yoğurt salatası
Spor
1 saat hoca eşliğinde hareketler karışık
Su 2.5 lt
LAydLiNe
Tabiki yaparım müsaitim çoluk yok çocuk yok galiba aranizda en müsaiti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?