Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkür ederim canım. Yok unutmam inş. Aynen unutunca kilolar geri geliyor.dikkat en önemli şart. Bakalım inş. Almam tekrar.

Bugün 70.7 benim güncel kilom. Haftaya hedefim 69 inşallah.

Canım ben de biliyorum karar defterini. Diskalifiyeyi sormam gerekiyordu ama maalesef böyle bir durumda soramaz. Bu iki üye de uzun zamandır takıma gelmeyen üyeler. Bir hafta daha bekletip takımımı zor duruma düşürmek istemedim ki zaten gerekçesiz bir karar değil. Üyelerin profilini inceleyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bahar’ın hayır diyeceğini sanmıyorum. Uyarın için yine de teşekkürler

akşam 9 gibi arkadaşım aradı dışarı çağırdı. kızı babasına bırakıp çıktım. bitane şekersiz türk kahvesi içtim. 10 gibi eve döndüm. kızı yatırdım. son ara öğünümün saati şaştı biraz 22:35 di yaptığımda. ardından mutfağı topladım. mutfağın ve salonun halılarını sildim. artık yatabilirim sanırım.

herkese iyi geceler

Maşallah canım hayırlı geceler

22 Haziran 2018 menü
Saat 10:00
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk kaşar peyniri
Yeşil çay

Saat 12:30 Filtre kahve sütlü

Saat 15:00
3 tane kabak mücver fırında

Saat 20:00
Bir dilim frambuazlı yaş pasta (Evlilik yıldönümümdü. Pasta yediğim için akşam yemeği yemedim.)

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü

2 litre su
LAydLiNe

Kimler diskalifi oluyor
Bende mi oluyorum acaba
Kendimi fazla yetersiz görüyorum çünkü..
Ama spor a yazıldm bir ay boyunca annem burdayken gidicem inş biraz toparlandım

22 haziran menü

9.30
1 haş. Yımırta
1 yemek kaşığı lor
5 s.zeytin
1 dilim dukan ekmek

12.30
ızgara tavuk şiş 5 parça
Salata

16.00
2 ceviz
3 kuru incir

19.30
1 kase tavuk çorba
4 parça etli.ekmek (dukanda 2 dilim tam buğday ekmek hakkım yerine kullandım)

22.00
Hiç hesapta olmayan 3 top dondurma

Gayet az yemişsin canım. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…