Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun

Afiyet olsun cnm

59.9 demek istiyorum. 61.2 ydim bugün. 1.3 kilo göndermek istiyorum. Bu hafta 1.8 kilo gitti. Dukan expressle yaparım umarım

Suyu unutmuşum

2 L su

Canım benim menum epey düzensiz oldu bugün ama yazayım
Sabah kahvaltı 11 de
1 dilim peynir
Bikactane patates kızartması
Bikac lokma ekmekle kıymalı yumurta
Bikac lokma ekmekle çilek reçelı yedim.annem akşam yapmıştı çok ısrar etti hep elime baktı bende yedim biraz.

Saat 4 te
1 kaşe çorba
Bikac lokma ekmekle menemen

Saat 8 de
1 salatalık
2 kayısı
1 incir
2 dilim baklava

Saat 22 de
1kase çorba
1 tabak yeşil fasulye
Yarım dilim ekmek
Yoğurt
Türk kahvesi

Yemek saatlerim çok düzensiz oldu.annemler bendeydi onların gidişi 7 yine buldu.karnımı da tok hissediyordum çocuklarda yorgunluktan uyuyakaldı bende fırsat bu fırsat 1 saat 45 dk.pilates 15dk.leşler yaptım.saat 8 de de duş vs. 9 da yemek yapmaya başladım eşimin gelmesi ve yemek yememiz saat 10 u buldu malesef.bide mezuniyetin vermiş olduğu rahatlıkla 2 baklava yedim malesef.spor boşa gitti anlayacağız.ama saatleri ve menüyü abartmamaya çalışacağım inş. Kızlar çünkü artık koruma dönemine geçtim ve bence en önemli dönem.

Şu 2lt.
Spor 1 saat...45 dksi pilates ...15dksi leslie

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canım zaten neyin zararlı olduğunu biliyorsun söylememe gerek yok nice mutlu yıllarınız olsun

Menü çok güzel afiyet olsun canım

Dondurma hariç güzel bir menü afiyet olsun canım

Hazır Çocuk Yokken Pamuk Eller Klavyeye Diyorsun yani. Kolay Gelsin
Evet öyle oldu canım
59.9 demek istiyorum. 61.2 ydim bugün. 1.3 kilo göndermek istiyorum. Bu hafta 1.8 kilo gitti. Dukan expressle yaparım umarım
Inşallah canım ben yapacağına inanıyorum bu cuma bu hedeflerle kötü durumdan grubumuzu kurtaracağız inşallah
Sen sanırım bugün mezun oldun hayırlı olsun. Menü için zaten hedefine ulaşmışsın umarım hayatin boyunca bir daha kilo sorunun olmaz afiyet olsun canım

Kimler diskalifi oluyor
Bende mi oluyorum acaba
Kendimi fazla yetersiz görüyorum çünkü..
Ama spor a yazıldm bir ay boyunca annem burdayken gidicem inş biraz toparlandım
Canım cuma hedef kilo bildirimi yapmış miydin? Listeye yazmamışım da gözümden mi kaçtı

Canım hayrlı olsun mezun olmuşsn

Afiyet olsun canım nice mutlu yıllara

Kimler diskalifi oluyor
Bende mi oluyorum acaba
Kendimi fazla yetersiz görüyorum çünkü..
Ama spor a yazıldm bir ay boyunca annem burdayken gidicem inş biraz toparlandım

Sen değil canım cuma bildirimi yapmayan ve takıma gelmeyi bırakmış 2 üye var onlar diskalifiye oldu.

Afiyet olsun canım ama o kadar uzun ara verince metabolizma yavaşlıyor ve az da yesen kilo vermek zorlaşıyor. Bu kadar uzun süre aç bırakma vücudunu.

Dondurma hariç güzel canim

Görürsün insalllah canim

Evet baya düzensiz olmuş ama sen artık mezunsun. Dengeleyip kilo almadan devam edeceğine eminim

Gunaydin kızlar

Erken kalkmisken Kizicik da uyurken biraz temizlik yapacağım sonra uğrarim

Birprensess canim benim hedefim 63.5 olmak olsun yani yarim kilocuk. Çünkü pazartesi konyaya sali malatyaya persembe elazıga gidicem ve gittigim yerler muhakkak cok super yemekler yapicak.. O yüzden yarim kilo bile benim icin mucize

Dün menumu yazamadim.
Kahvaltı 8.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Cay

Saat 12.30 da
1 haslanmis yumurtanin beyazi

Buraya kadar herşey normal misafirlerim vardi olay şimdi başlıyor
Akşam 19.30
1 kase mercimek corbasi
2 yk mısırlı pirinç pilavı
1 tane sultan kebabi (manisa usulü)
2 yk ziron bazi yerlerde sırın derlermiş.

1 buçuk dilim kıbrıs tatlısı
Sınırsız çay
1 buçuk litre su
Spor tüm gün kosturmaca

Canım ben Karatay yapıyorm ondan iki ögün yiyorum peki kimler diskalifi oldu

Akşam cosmussun canım. Hem yemekler hem tatlı. Afiyet olsun bugün telafi etmeye çalış canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…