- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Çok teşekkür ederim canım hamdolsun.Canım hayrlı olsun mezun olmuşsn
Evet canım mezun oldum hayırlısıyla inş. Umarım dediğin gibi ucunu eskisi gibi kaçırmadan devam edebilirim.Afiyet olsun canım zaten neyin zararlı olduğunu biliyorsun söylememe gerek yok nice mutlu yıllarınız olsun
Menü çok güzel afiyet olsun canım
Dondurma hariç güzel bir menü afiyet olsun canım
Evet öyle oldu canım
Inşallah canım ben yapacağına inanıyorum bu cuma bu hedeflerle kötü durumdan grubumuzu kurtaracağız inşallah
Sen sanırım bugün mezun oldun hayırlı olsun. Menü için zaten hedefine ulaşmışsın umarım hayatin boyunca bir daha kilo sorunun olmaz afiyet olsun canım
Costum ki ne cosmak hemde. Bugun dikkat edicem inşallah canimAkşam cosmussun canım. Hem yemekler hem tatlı. Afiyet olsun bugün telafi etmeye çalış canim
Tamam canım ben yapacağına inanıyorum bu hafta herkes hedefine ulaşacak ve grubu kötü durumdan kurtaracağız inşallahBirprensess canim benim hedefim 63.5 olmak olsun yani yarim kilocuk. Çünkü pazartesi konyaya sali malatyaya persembe elazıga gidicem ve gittigim yerler muhakkak cok super yemekler yapicak.. O yüzden yarim kilo bile benim icin mucize
Insallah canim yaTamam canım ben yapacağına inanıyorum bu hafta herkes hedefine ulaşacak ve grubu kötü durumdan kurtaracağız inşallah
Günaydın kızlar dışardayım daha kahvaltı yapmadım bugün böyle geçecek sanırım dışardan birşey yemek istemiyorum
Ben dışardayım hala eve gidiyorum şimdi hala birşey yemedim bugün canım hiçbirşey istemiyorhuu huu nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyor???
kızı uyuttum kafa dinliyorum ben.
Ben dışardayım hala eve gidiyorum şimdi hala birşey yemedim bugün canım hiçbirşey istemiyor
huu huu nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyor???
kızı uyuttum kafa dinliyorum ben.
Teşekkür eseeim canımAfiyet olsun cnm
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun
Bir kaç kişi sabah bildirim yaptı kilosunu bende dışarıdaydım birazdan listeye onlarida ekleyip tamamlayıp atacağımHaftalık kilo hedef listesi nerde ben mi göremedim
Kızlar dışarıdayım geçmişi okuyayım dedim ama olmadı maalesef. Merak etmeyin diye yazıyorum. Bu arada ben yine bir günlük dikkat etmeyle tartıda çok güzel bir rakam gördüm.polokey2244 bitti senin işin
Alışveris yaptım cnm biraz
Birazdanda temizlik yapicam
Yaa ben bugün menü yazmasam olurmu
Kızlar dışarıdayım geçmişi okuyayım dedim ama olmadı maalesef. Merak etmeyin diye yazıyorum. Bu arada ben yine bir günlük dikkat etmeyle tartıda çok güzel bir rakam gördüm.polokey2244 bitti senin işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?