Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim burdada çok rüzgar var kaç gündür çok gürlüyor ama yağmıyordu bugün de rüzgar çıktı yağar heralde bu gece artık

Hayırlı yolculukları olsun. Isyerinden ayrıldın mi yoksa yine yerin mi değişecek kaptan.

Bugünkü menum
Kahvaltı 8.30
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin

Öğle 12.30
1 tane sultan kebabi
Dünkü yemegimdi ziyan olmasin diye yedim.

Saat 13.30
1 maden suyu

Saat 15.00
1 kase yogurt
Karpuz
1 yk pilav

Ve su an saat 23.50
Ve ben 1 avuc cekirdek ve çay içiyorum.

2 litre su
1 saat yürüyüş

@burcugncy bildirim yapmadı henüz yapınca yazarım artık. merryangel canım soruyordun bakabilirsin yükledim tabloyu.

Eline sağlık canim

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 14.30
5dilim pizza

Akşam 17
1top dondurma

2litre su
30dk yürüyüs

Biliyorum hiç olmadi bugün

Nr güzel toparlamistin canım niye böyle oldu?

Afiyet olsun canım. Tatlı ve karpuz olmasaymis iyiymis

Afiyet olsun canım değişik bir menü olmuş

Bende son ara öğünde bir çay bardağı yoğurt yedim ve bir bardak çay içtim şekersiz.
Reddettiklerim baklava,sekerpare,patlamış mısır, kuruyemis ,Gofret bisküvi

Hayırlı yolculukları olsun. Isyerinden ayrıldın mi yoksa yine yerin mi değişecek kaptan.
Canım geçen sefer ki olaydan dolayı yerin değişti. Geçici görevle Sağlık müdürlüğünde çalışıyordum. Artık hastanede çalışacağım. Ama hastanenin neresinde olacağım belli değil

23 Haziran menü

Saat 09:00
Çeyrek domates
Bir iki dilim salatalık
Bir kk kadar tulum peyniri
Çeyrek simit

Saat 13:30
Et döner 100 gr (ekmeksiz)
Ayran

Saat 15:00
Filtre kahve sütlü

Saat 18:30
Bir domates
Biraz maydanoz
1 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği

2 litre su

Anladım kaptan hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin

Hayırlısı olsun canim

Afiyet olsun canım.

Kızlar neler yapıyorsunuz ben oy kullanmak için semtin diğer ucuna gittim resmen otobüsle gitmeme rağmen çok yoruldum şimdi annemin dükkanına geldim biraz durup eve çıkacağım

Toparlamak zorundayım zaten. 1.5 ay sonra kardeşim evleniyor... ah ahhhh

1.5 ayda çok güzel kilolar verilebilir ve bence vermen de gerekiyor. Düğün önemli kesin kilo vermen lazım

Bizim burdada çok rüzgar var kaç gündür çok gürlüyor ama yağmıyordu bugün de rüzgar çıktı yağar heralde bu gece artık
Yaz gelmedi bu sene bir türlü valla ne giyeceğimizi şaşırdık. Sandalet giyiyorum bi bakıyorum yağmur yağıyor
Sen var ya hep şu akşam yediklerinden kilo veremiyorsun ve çok çekirdek yiyorsun. Bu çekirdek işini bitirmen lazım bence

Bende son ara öğünde bir çay bardağı yoğurt yedim ve bir bardak çay içtim şekersiz.
Reddettiklerim baklava,sekerpare,patlamış mısır, kuruyemis ,Gofret bisküvi
Harikasın canım maşallah çok fena şeyler reddetmişsin ve mükafatını cuma günü alacaksın
Harika hafif bir menü olmuş çok beğendim
Anladım kaptan hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
Amin canım inşallah
Hayırlısı olsun canim

Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim canım inşallah

Kızlar neler yapıyorsunuz ben oy kullanmak için semtin diğer ucuna gittim resmen otobüsle gitmeme rağmen çok yoruldum şimdi annemin dükkanına geldim biraz durup eve çıkacağım
Dün gece çok geç geldik eve uçak rötar yaptı. Sabah eşim çalışacağı için uyanır uyanmaz oyumuzu kullanmaya gittik. Akşama da misafirim gelecek temizlikle uğraşıyorum şimdi de. Mola verdim bi bakayım size diye ama kimsecikler gelmemiş. Pazar mesaj saymıyoruz diye de gelmemezlik etmeyin yahu

kolay gelsin canım.hanımların işi hiçbitmiyor

Evet kimsecikler yok bende çok yorgunum dinleneyim biraz

dün geç geldik gezmekten kız geç uyudu haliyle geç kalktı. o uyanmadan ben kahvaltımı ettim arkadan babasıylakıza kahvaltı hazırladım. babası yerken uyandı o da yedi filan ama 12 oldu saat çıksak öğle yemeği dışarıda olacak ne yiyeceğim diye düşüneceğim. dedim eşime yemeğimi de yiyeyim öyle çıkalım. tamam dedi. öğle yemeğinden sonra çıktık oy kullandık. çok sıra olur diye düşünmüştük ama yoktu hemen kullandık çıktık dolaştık. yürüyüşümüde yapmış oldum. hava da bi değişik hem sıcak heme kapalı hem rüzgarlı. kızıcık hasta olmaz inşallah. yeni geldik sayılır eve. kızı yatırdım yeni oturdum

Nasılsıniz kızlar..bizde geç kalktık kahvaltı falan öğleden sonra oyumuzu kullandık hayırlısıyla vatana millete hayırlı olsun.sonra alışveriş şimdi de yemek yapıyorum 6 da falan yeriz inş. Saati çok geciktirmemek lazım..kaptanım
LAydLiNe bahar hanım nasılmış haber aldınız mı. Allah yardımcısı olsun tekrar tekrar aklımdan çıkmıyor.

Inşallah vatana millete hayırlı olur kullandığımız oylar Rabbim utandırmasın. Bende bu aralar biraz durgunluk halsizlik var. Haftaya cumartesi günü dayımların yanına gideceğiz 2 saatlik uzakta oturuyorlar bir kaç gün kalacağız tatil deniz piknik derken öyle geçecek günler ister istemez evdeki gibi tam uygulayamayacağım diyeti o yüzden bu hafta dahada çok dikkat etmek istiyorum bakalım neler olacak

amin inşallah canım. birebir listene uyman mümkün değil tabi ama zararlı şeylerden kaç canım kızartma,tatlı gibi. yiyebileceğin en sağlıklı şeyleri seç. ara öğün yapmaya çalış. çantana kuruyemiş leblebi filan koyabilirsin. atarsın ağzına. küçük kutu süt filan da olabilir.ben dün süt attım çantama giderken misafirliğe. ikram ettiklerini yemeyince olur mu filan dedi bende varsa yoğurt yerim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…