- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Hayırlı yolculukları olsun. Isyerinden ayrıldın mi yoksa yine yerin mi değişecek kaptan.Kızlar yaaa iş yerinde alışmışım masa üstü pc den kk ya girmeye şimdi cep telefonundan yazmak zoruma gidiyor. Dışarıdayım yine Ankara da hava alanında. Büyük kızı babaanneye tatile gönderiyorum. Uçağı 23:35 te. Beklerken bende size bakayım dedim ama geçmişi tam okuyamadım. Ama sanırım alışmam lazım bu mobil muhabbetine çalışacağım yerde bilgisayar olur inşallah olmazsa hep mobilden devam edeceğim bu kez.
@burcugncy bildirim yapmadı henüz yapınca yazarım artık.merryangel canım soruyordun bakabilirsin yükledim tabloyu.
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 14.30
5dilim pizza
Akşam 17
1top dondurma
2litre su
30dk yürüyüs
Biliyorum hiç olmadi bugün
23 haziran cmt
10.30 (kahvaltı için dışardaydık bugün çok abartmadım)
1 dilim tb ekmek
1 haş. Yımırta
2 kk karışık peynir
1 kaşık y.zeytin salatası
1 kaşık çökelek salatası
1 sigara böreği
1 kk kadar cevizli kadayıf
15.00
1 içli köfte
20.00
2 parça tavuk derisiz
2 sk yoğurtlu kabak- semizotu
22.00
2 dilim karpuz
2.5 L su
Yürüyüş yapacaktım ama burada resmem fırtına var. Rüzgardan Dolayı Evden Çıkamadım
Bugünkü menum
Kahvaltı 8.30
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin
Öğle 12.30
1 tane sultan kebabi
Dünkü yemegimdi ziyan olmasin diye yedim.
Saat 13.30
1 maden suyu
Saat 15.00
1 kase yogurt
Karpuz
1 yk pilav
Ve su an saat 23.50
Ve ben 1 avuc cekirdek ve çay içiyorum.
2 litre su
1 saat yürüyüş
Canım geçen sefer ki olaydan dolayı yerin değişti. Geçici görevle Sağlık müdürlüğünde çalışıyordum. Artık hastanede çalışacağım. Ama hastanenin neresinde olacağım belli değilHayırlı yolculukları olsun. Isyerinden ayrıldın mi yoksa yine yerin mi değişecek kaptan.
Anladım kaptan hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versinCanım geçen sefer ki olaydan dolayı yerin değişti. Geçici görevle Sağlık müdürlüğünde çalışıyordum. Artık hastanede çalışacağım. Ama hastanenin neresinde olacağım belli değil
Canım geçen sefer ki olaydan dolayı yerin değişti. Geçici görevle Sağlık müdürlüğünde çalışıyordum. Artık hastanede çalışacağım. Ama hastanenin neresinde olacağım belli değil
23 Haziran menü
Saat 09:00
Çeyrek domates
Bir iki dilim salatalık
Bir kk kadar tulum peyniri
Çeyrek simit
Saat 13:30
Et döner 100 gr (ekmeksiz)
Ayran
Saat 15:00
Filtre kahve sütlü
Saat 18:30
Bir domates
Biraz maydanoz
1 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Toparlamak zorundayım zaten. 1.5 ay sonra kardeşim evleniyor... ah ahhhh
Yaz gelmedi bu sene bir türlü valla ne giyeceğimizi şaşırdık. Sandalet giyiyorum bi bakıyorum yağmur yağıyorBizim burdada çok rüzgar var kaç gündür çok gürlüyor ama yağmıyordu bugün de rüzgar çıktı yağar heralde bu gece artık
Sen var ya hep şu akşam yediklerinden kilo veremiyorsun ve çok çekirdek yiyorsun. Bu çekirdek işini bitirmen lazım benceBugünkü menum
Kahvaltı 8.30
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin
Öğle 12.30
1 tane sultan kebabi
Dünkü yemegimdi ziyan olmasin diye yedim.
Saat 13.30
1 maden suyu
Saat 15.00
1 kase yogurt
Karpuz
1 yk pilav
Ve su an saat 23.50
Ve ben 1 avuc cekirdek ve çay içiyorum.
2 litre su
1 saat yürüyüş
Harikasın canım maşallah çok fena şeyler reddetmişsin ve mükafatını cuma günü alacaksınBende son ara öğünde bir çay bardağı yoğurt yedim ve bir bardak çay içtim şekersiz.
Reddettiklerim baklava,sekerpare,patlamış mısır, kuruyemis ,Gofret bisküvi
Harika hafif bir menü olmuş çok beğendim23 Haziran menü
Saat 09:00
Çeyrek domates
Bir iki dilim salatalık
Bir kk kadar tulum peyniri
Çeyrek simit
Saat 13:30
Et döner 100 gr (ekmeksiz)
Ayran
Saat 15:00
Filtre kahve sütlü
Saat 18:30
Bir domates
Biraz maydanoz
1 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Amin canım inşallahAnladım kaptan hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlısı olsun canim
Afiyet olsun canım.
Dün gece çok geç geldik eve uçak rötar yaptı. Sabah eşim çalışacağı için uyanır uyanmaz oyumuzu kullanmaya gittik. Akşama da misafirim gelecek temizlikle uğraşıyorum şimdi de. Mola verdim bi bakayım size diye ama kimsecikler gelmemiş. Pazar mesaj saymıyoruz diye de gelmemezlik etmeyin yahuKızlar neler yapıyorsunuz ben oy kullanmak için semtin diğer ucuna gittim resmen otobüsle gitmeme rağmen çok yoruldum şimdi annemin dükkanına geldim biraz durup eve çıkacağım
1.5 ayda çok güzel kilolar verilebilir ve bence vermen de gerekiyor. Düğün önemli kesin kilo vermen lazım
Yaz gelmedi bu sene bir türlü valla ne giyeceğimizi şaşırdık. Sandalet giyiyorum bi bakıyorum yağmur yağıyor
Sen var ya hep şu akşam yediklerinden kilo veremiyorsun ve çok çekirdek yiyorsun. Bu çekirdek işini bitirmen lazım bence
Harikasın canım maşallah çok fena şeyler reddetmişsin ve mükafatını cuma günü alacaksın
Harika hafif bir menü olmuş çok beğendim
Amin canım inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah
Dün gece çok geç geldik eve uçak rötar yaptı. Sabah eşim çalışacağı için uyanır uyanmaz oyumuzu kullanmaya gittik. Akşama da misafirim gelecek temizlikle uğraşıyorum şimdi de. Mola verdim bi bakayım size diye ama kimsecikler gelmemiş. Pazar mesaj saymıyoruz diye de gelmemezlik etmeyin yahu
Evet kimsecikler yok bende çok yorgunum dinleneyim biraz1.5 ayda çok güzel kilolar verilebilir ve bence vermen de gerekiyor. Düğün önemli kesin kilo vermen lazım
Yaz gelmedi bu sene bir türlü valla ne giyeceğimizi şaşırdık. Sandalet giyiyorum bi bakıyorum yağmur yağıyor
Sen var ya hep şu akşam yediklerinden kilo veremiyorsun ve çok çekirdek yiyorsun. Bu çekirdek işini bitirmen lazım bence
Harikasın canım maşallah çok fena şeyler reddetmişsin ve mükafatını cuma günü alacaksın
Harika hafif bir menü olmuş çok beğendim
Amin canım inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah
Dün gece çok geç geldik eve uçak rötar yaptı. Sabah eşim çalışacağı için uyanır uyanmaz oyumuzu kullanmaya gittik. Akşama da misafirim gelecek temizlikle uğraşıyorum şimdi de. Mola verdim bi bakayım size diye ama kimsecikler gelmemiş. Pazar mesaj saymıyoruz diye de gelmemezlik etmeyin yahu
Kızlar neler yapıyorsunuz ben oy kullanmak için semtin diğer ucuna gittim resmen otobüsle gitmeme rağmen çok yoruldum şimdi annemin dükkanına geldim biraz durup eve çıkacağım
Inşallah vatana millete hayırlı olur kullandığımız oylar Rabbim utandırmasın. Bende bu aralar biraz durgunluk halsizlik var. Haftaya cumartesi günü dayımların yanına gideceğiz 2 saatlik uzakta oturuyorlar bir kaç gün kalacağız tatil deniz piknik derken öyle geçecek günler ister istemez evdeki gibi tam uygulayamayacağım diyeti o yüzden bu hafta dahada çok dikkat etmek istiyorum bakalım neler olacakdün geç geldik gezmekten kız geç uyudu haliyle geç kalktı. o uyanmadan ben kahvaltımı ettim arkadan babasıylakıza kahvaltı hazırladım. babası yerken uyandı o da yedi filan ama 12 oldu saat çıksak öğle yemeği dışarıda olacak ne yiyeceğim diye düşüneceğim. dedim eşime yemeğimi de yiyeyim öyle çıkalım. tamam dedi. öğle yemeğinden sonra çıktık oy kullandık. çok sıra olur diye düşünmüştük ama yoktu hemen kullandık çıktık dolaştık. yürüyüşümüde yapmış oldum. hava da bi değişik hem sıcak heme kapalı hem rüzgarlı. kızıcık hasta olmaz inşallah. yeni geldik sayılır eve. kızı yatırdım yeni oturdum
Inşallah vatana millete hayırlı olur kullandığımız oylar Rabbim utandırmasın. Bende bu aralar biraz durgunluk halsizlik var. Haftaya cumartesi günü dayımların yanına gideceğiz 2 saatlik uzakta oturuyorlar bir kaç gün kalacağız tatil deniz piknik derken öyle geçecek günler ister istemez evdeki gibi tam uygulayamayacağım diyeti o yüzden bu hafta dahada çok dikkat etmek istiyorum bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?