Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bende kilo bildirimimi yapayım.

Geçen hafta 90.4
Bu hafta 90.1
Fark:300 gr

Geçen haftaki açlık krizi ve kendimi durduramamamdan kaynaklı böyle oldu. Anca bu kadar toparlayabildim. Güya veda edecektim 90 lara olmadı. Bu hafta veda edeceğim inşallah. Hedefim 89

Tebrik ederim canım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Bekolim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: belcika
Boyunuz :155
Kilonuz:76.7
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Asiri ve duzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : göbeğim gittikçe büyüyor, kendimi guzel bulmuyorum, giydiklerim yakismiyor fazla kilo depresyon sebebim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? : Bu takimin aurasina inaniyorum ve en onemlisi kaptana cok guveniyorum onun azmi Beni motive ediyor, hepimiz hedefimize ulasiriz.

Hoş geldin canım aramıza. Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaşman lazım.

6 temmuz perşembe

10.30

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
10 y zeytin
1 avuç büyüklüğünde lavaş tost

14.00

1 bardak yoğurt ve 1 şeftaliden smoothie

18.00
1 tabak kabak borani
8 kiraz

30 dk yüzme
2 l su

Sanırım + kilo var o yüzden acayip hafif bir gün olmuş. İnşallah güzel bir sonuç görürsün bu gün tartıda.

Bugun ki menumu yazayim gruba alindim mi bilmiyorum ama

Kahvalti
Tb ekmegine Yagsiz tost
Salatalik
Domates

Oglen
Kornflakes Süt

Ara
1 seftali

Aksam
Tb ekmegi 2 dilim
Tavuk gogsu
Soguk ayran asi

3 lt Su
30 dk yuruyus
İlk güne göre çok güzel bir menü olmuş canım. Sen zaten bu işi biliyorsun. Daha önce başardın tekrar başaracağına inanıyorum. Tabii ki kabul edildin takıma ama eski üye de olsa kurallar gereği yeni üye işlemleri yapıyoruz. Bu nedenle ilk sayfadaki formumuzu doldurup paylaşırsan bizimle sevinirim

Hoş geldin canım aramıza Ben Ebru. İnşallah bizimle birlikte istediğin kiloya inersin. Zaten verilecek çok bir kilonda yok
Gerçekten çok ama çok fena olmuş. Moralini bozabilirsin çünkü böyle olmasına sen göz yumdun. Biliyorsun ki eğer isteseydin bugün tartıda güzel bir rakam görürdün. Bunun sana büyük bir ders olacağına inanıyorum. Ayrıca sana bu hafta her gün 30 dk yürüme cezası veriyorum. Bundan sonra kilo alanlara ceza vereceğim yoksa aldık başımızı gidiyoruz

Senin adına da üzücü olmuş canım bu durum. Böylelikle kendini durduramamanın sonuçlarını yaşayarak tecrübe ettin. Bir daha kriz geldiğinde bu gün hatırla ve bir haftanı boşa harcama

Canımsın tekrardan hoş geldin aramıza

Ay bilmiyorum 94leri goremezsem artik diyet miyet yapacagimi düşünmüyorum

Niye böyle düşünüyorsun ki? İstersen yapabileceğini ikimizde biliyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı unut geçtiğimiz haftayı ve şu dakikadan sonra kendine yeni bir başlangıç yap. @solmez in diyet listesini uygulamanı istiyorum. Özellikle kontrol edeceğim tamam mı? İkiniz birlikte başlamıştınız ve kilolarınız birbirine çok yakındı. Aranızdaki fark açılmaya başladı. Açılsın istemiyorum ve biran önce onu yakalamanı istiyorum.

Mesajını düzeltsene canım. Geçen cuma da 60 ta kalmış. Tebrik ederim gayet güzel bir sonuç. Haftaya gör artık şu 5 li rakamları ve bir daha 6 lı rakamlar hiç girmesin hayatına

Gunaydim kizlar gelemiyorum.1 haftadir tasinma bilmem ne filan derken ama.bu hafta som sanirim ebru mezun edecej beni sonunda kurtulck benden

Gecen hafta 61.8
Bugun 60
Fark 1.8

Günaydın canım biz senden kurtulduk ama sen bizden kurtulamayacaksın mezun oluyorum diye kaybolmak yok koruma dönemine birlikte devam edeceğiz ona göre

Tamam kaptan solmezin hangi listesini uygulayayım. Kahvaltımı benim diyetisyenimin verdiği ilk listeye göre yapmıştım bugün

Ben de bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 64

Bu hafta : 63.6

Aslında dün 63.2 yi görmüştüm ama akşam geç saatte atıştırınca bugün böyle bir rakam çıktı. Bu arada bu hafta çok fazla fast food tarzı yiyecek tükettim. Ona rağmen eksi görmek beni mutlu etti. Haftaya 62 leri yeniden göreceğime inanıyorum. Tatile çıkmadan mezuniyet kilomu yeniden görmek istiyorum inşallah

Kilo bildirimi
Geçen hafta:69.9
Bugun: 69.3
Fark: -700 gram
LAydLiNe

Harikasın canım maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Onca düzensizliğe rağmen gayet iyi verdin Ama fark 600 gram oluyor sen mi yanlış hesapladın yoksa kilonu yazarken mi yanlış yazdın

Harikasın canım maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Onca düzensizliğe rağmen gayet iyi verdin Ama fark 600 gram oluyor sen mi yanlış hesapladın yoksa kilonu yazarken mi yanlış yazdın
Ayy evet yanlış yazmışım kaptanım. Güncel kilo 69.2
Mesajımı da düzeltemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…