1 haftaki sonuç ise gerçekten çok güzel tebrik ederim. Profilinde güncel kilon guncel değil heralde canım güncelle istersenKilo bildirimi
Baslangic:76.7
Güncel:74.2
Fark:2,5
Ay bilmiyorum 94leri goremezsem artik diyet miyet yapacagimi düşünmüyorum
Gunaydim kizlar gelemiyorum.1 haftadir tasinma bilmem ne filan derken ama.bu hafta som sanirim ebru mezun edecej beni sonunda kurtulck benden
Gecen hafta 61.8
Bugun 60
Fark 1.8
Telefonun azizliğine uğradım.
Kilo bildirimini yapıyorum
Geçen Cuma 60.7
Bu cuma 60.0
Fark 0.7 kilo
%1.15
Gelecek Cuma hedef 59.00
Kilo bildirimi
Baslangic:76.7
Güncel:74.2
Fark:2,5
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 74.3
Fark 600gr
10 gundur dikkat ediyorum canim profilimdeki Evet guncel kilom degil guncelleyeyim Tesekkur ederim Bu arada1 haftaki sonuç ise gerçekten çok güzel tebrik ederim. Profilinde güncel kilon guncel değil heralde canım güncelle istersen
Günaydın canım biz senden kurtulduk ama sen bizden kurtulamayacaksın mezun oluyorum diye kaybolmak yok koruma dönemine birlikte devam edeceğiz ona göre
Su evi filan toplayim gelicm cnm pilates toplari sisti zaten nobetciyim ya elif olmayacak o zaman spor yapmak daha kolay olur gun icinde
Çok sağol canım ilgin için yazdım hepsini üste. Burası ailem gibi oldu oldu girmeden duramıyorum.Kızlar telefondan yazıyorum anlaşılacağı üzere. Hem renklendiremiyorum yazdıklarımı hem de smile kullanamıyorum. O yüzden siz mesajlarımı okurken gözünüzde sevimli bir yüz ifadesiyle hayal edin beni :)
Amin canım çok teşekkürler
Teşekkür ederim canım çocuğun hastalığı zor oluyor öldüm üç gündür Allah başka hastalık vermesin çok şükür
Maşallah 41 kere çok güzel gidiyorsun. Bursa ziyaretini de kazasız belasız atlatacağına inanıyorum. Kaçamak yapmamak tavsiye ederim ama illaki olacak olursa tadımlık kalsın
Tam bu mesajı yazmışım kendim kaybolmuşum ortalıktan ne ayıp
Büyük bir yükten kurtulmuşsun canım geçmiş olsun. Yeni evin hayırlı olsun. Paylaşım konusunda sıkıntılıyız biliyorsun son zamanlarda o yüzden fazla ihmal etme burayı
Biliyorum canım yeni sistemi inşallah iyi bir okula gidecek seviye de zeka olarak ama tabii ki daha çok çalışması gerekecek Kırıkkale de eğitim seviyesi istediğim düzeyde değil maalesef Konya çok daha iyiydi buraya göre ama inşallah güzel olacak her şey inanıyorum
Olabilir canım mümkündür ama geldiği gibi gidecek merak etme kendine gel biran önce
Nutella ve muz olmamış canım ekmekte toplamda fazla olmuş
Menün olmamış canım çabucak çıkman lazım tatil modundan kendine zarar veriyorsun toparlan hadi
Çikolata ve makarna olmamış canım
Bahane yok bahane kısacaksın ki düğüne incecik olacaksın yoksa sen unuttun mu düğünü
Kahvaltı çok geç olmuş dondurma hiç olmamış akşam yemeğinde geç olmuş
Böyle düşünürsen + çıkarsın tabii olumsuz düşünme
Geçmiş olsun canım sonuçlardan haberdar et bizi lütfen
Canım benim dış çekimim vardı bugün sabahtan çocukları götürdüm hastaneye öğleden sonra benim diş çekimim oyuzden tartilamadim kusura bakma.pazartesi bildirimde yazarım inş. Ama perşembe tartilmistim aynıydı kilom bide reglm şuan. Bakalım disten zaten 2 gün yemek yiyemiyorum sadece çorba yoğurt.***13.TAKIM 577. ETAP***
cankizzzz (85.6///%)
polekey2244(62.8///%)
burcugncy(61.8/60/1.8/%2.91) Mezun olmak istiyor.
merryangel (69.9/69.2/0.7/%1)
solmez (90.4/90.1/0.3/%0.33)
Birprensess (95.6/98.1/-2.5/%-2.62)
Latiska (60.7/60/0.7/%1.15)
13. Takım ortalaması: %
13. TAKIM 577. Etap Free Liste
ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (64/63.6/0.4/%0.63) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (119.3///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75
umudum2 (55.2///%) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.9/74.3/0.6/%0.80) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
13. Takım free ortalaması:%
Kızlar 20 lik dışı çektirdim geldim şimdi şükür yüzüm sis...vitamin içinde yazmayı unutmuşum tüm değerlerim güzel çıktı şükür hiçbir vitamin eksikliğim yok tırnaklar neden kırıldı bilemiyorum. Zaten vitamin için şaşırmıştım çünkü gerçekten sağlıklı bir diyet yaptım kaptanimiz sayesinde.ben hep şok diyetlere bakardım ebru sağolsun hep uyarirdi beni
Ama takımı çok boslamis görüyorum kızlar kusuruma bakmayinda. Sanırım yazin gelmesinin verdiği bi rahatlık oluştu. Tatil piknik balkon sefalari vs. Haksız mıyım.
Iyi eglenceler canimBu aksam yakın bi arkadaşımın kınasi var oraya gideceğim geç döneriz muhtemelen. Yarın sabah da 8 otobüsüne bilet aldım 7 gibi evden çıkmam lazım. Yorucu bir gece az uyku ve sonrasında sanırım yorucu fakat inşallah güzel bir hafta sonu olacak. Bu akşam yokum beni merak etmeyin göbek atıyor olacağım
Çok sevindim canım her hangi bir sorun olmadığına. Zaten sağlıklı beslendiğine emindim ben vitaminsizlikten olmadığına başka bir sebebi vardır tırnak kırılmasınınKızlar 20 lik dışı çektirdim geldim şimdi şükür yüzüm sis...vitamin içinde yazmayı unutmuşum tüm değerlerim güzel çıktı şükür hiçbir vitamin eksikliğim yok tırnaklar neden kırıldı bilemiyorum. Zaten vitamin için şaşırmıştım çünkü gerçekten sağlıklı bir diyet yaptım kaptanimiz sayesinde.ben hep şok diyetlere bakardım ebru sağolsun hep uyarirdi beni
Aynen canım bayramdan sonra toparlayamadık ama ben toparlayacağımız a inanıyorum en kısa zamandaAma takımı çok boslamis görüyorum kızlar kusuruma bakmayinda. Sanırım yazin gelmesinin verdiği bi rahatlık oluştu. Tatil piknik balkon sefalari vs. Haksız mıyım.
Ben de çektirdim canım 20 ilk dişlerimi ameliyatla çok zor olmadı şükür ama yine de etkiliyor insanın hayatını. Sen de haftaya bildirirsin kilonuCanım benim dış çekimim vardı bugün sabahtan çocukları götürdüm hastaneye öğleden sonra benim diş çekimim oyuzden tartilamadim kusura bakma.pazartesi bildirimde yazarım inş. Ama perşembe tartilmistim aynıydı kilom bide reglm şuan. Bakalım disten zaten 2 gün yemek yiyemiyorum sadece çorba yoğurt.
Ohhhh valla miss misss benim yerime de göbek at birazBu aksam yakın bi arkadaşımın kınasi var oraya gideceğim geç döneriz muhtemelen. Yarın sabah da 8 otobüsüne bilet aldım 7 gibi evden çıkmam lazım. Yorucu bir gece az uyku ve sonrasında sanırım yorucu fakat inşallah güzel bir hafta sonu olacak. Bu akşam yokum beni merak etmeyin göbek atıyor olacağım
. Canım bisküvi haricinde çok güzel bir menü afiyet olsunBugun ki menum;
Kahvalti
2 yumurta Beyazi 3 biskuvi
Ara
1 seftali
Oglen
Yoghurt yulaf
Aksam
Tavuk gogsu
Salata
3 lt Su
3 bardak yesilcay
Verirsin canım verirsin acele etme aradan neredeyse 7 sene geçti ben hala ideal kiloma yakın kilolardayım hatta bir de kuzum oldu senden sonra şimdi 5 yaşındaSu kilolari Bi an once verip de hafifleseydik keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?