Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bilmiyorum 94leri goremezsem artik diyet miyet yapacagimi düşünmüyorum

Sakın sakın böyle düşünme canım yoksa kilo almaya devam edeceksin toparlan lütfenn

Gunaydim kizlar gelemiyorum.1 haftadir tasinma bilmem ne filan derken ama.bu hafta som sanirim ebru mezun edecej beni sonunda kurtulck benden

Gecen hafta 61.8
Bugun 60
Fark 1.8

Tebrikler canim maşallah

Telefonun azizliğine uğradım.
Kilo bildirimini yapıyorum

Geçen Cuma 60.7
Bu cuma 60.0
Fark 0.7 kilo
%1.15
Gelecek Cuma hedef 59.00

Tebrikler canim maşallah

Kilo bildirimi
Geçen hafta:69.9
Bugun: 69.3
Fark: -700 gram
LAydLiNe

Tebrikler canim maşallah

Kilo bildirimi
Baslangic:76.7
Güncel:74.2
Fark:2,5

Tebrikler canim maşallah

***13.TAKIM 577. ETAP***

cankizzzz (85.6///%)
polekey2244(62.8///%)
burcugncy(61.8/60/1.8/%2.91) Mezun olmak istiyor.
merryangel (69.9/69.2/0.7/%1)
solmez (90.4/90.1/0.3/%0.33)
Birprensess (95.6/98.1/-2.5/%-2.62)
Latiska (60.7/60/0.7/%1.15)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 577. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (64/63.6/0.4/%0.63) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (119.3///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2///%) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.9/74.3/0.6/%0.80) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye

13. Takım free ortalaması:%

Günaydın canım biz senden kurtulduk ama sen bizden kurtulamayacaksın mezun oluyorum diye kaybolmak yok koruma dönemine birlikte devam edeceğiz ona göre

Su evi filan toplayim gelicm cnm pilates toplari sisti zaten nobetciyim ya elif olmayacak o zaman spor yapmak daha kolay olur gun icinde

Kızlar 20 lik dışı çektirdim geldim şimdi şükür yüzüm sis...vitamin içinde yazmayı unutmuşum tüm değerlerim güzel çıktı şükür hiçbir vitamin eksikliğim yok tırnaklar neden kırıldı bilemiyorum. Zaten vitamin için şaşırmıştım çünkü gerçekten sağlıklı bir diyet yaptım kaptanimiz sayesinde.ben hep şok diyetlere bakardım ebru sağolsun hep uyarirdi beni

Ama takımı çok boslamis görüyorum kızlar kusuruma bakmayinda. Sanırım yazin gelmesinin verdiği bi rahatlık oluştu. Tatil piknik balkon sefalari vs. Haksız mıyım.

Çok sağol canım ilgin için yazdım hepsini üste. Burası ailem gibi oldu oldu girmeden duramıyorum.

Canım benim dış çekimim vardı bugün sabahtan çocukları götürdüm hastaneye öğleden sonra benim diş çekimim oyuzden tartilamadim kusura bakma.pazartesi bildirimde yazarım inş. Ama perşembe tartilmistim aynıydı kilom bide reglm şuan. Bakalım disten zaten 2 gün yemek yiyemiyorum sadece çorba yoğurt.

Geçmiş olsun canım sorsaydin keşke doktora niye kirildigini. Sok diyet De verdiklerin 2 kati olarak geri dönüyor zaten

Ama takımı çok boslamis görüyorum kızlar kusuruma bakmayinda. Sanırım yazin gelmesinin verdiği bi rahatlık oluştu. Tatil piknik balkon sefalari vs. Haksız mıyım.

Kesinlikle katılıyorum mesajlar çok az muhabbet azaldı. Gerçi habersiz bırakan yok herkes bildiriyor ne yaptığını. Toparlanacagiz inşallah. Yeni arkadaşlarla daha da canlanacak takım diye düşünüyorum

Bu aksam yakın bi arkadaşımın kınasi var oraya gideceğim geç döneriz muhtemelen. Yarın sabah da 8 otobüsüne bilet aldım 7 gibi evden çıkmam lazım. Yorucu bir gece az uyku ve sonrasında sanırım yorucu fakat inşallah güzel bir hafta sonu olacak. Bu akşam yokum beni merak etmeyin göbek atıyor olacağım

Iyi eglenceler canim

Çok sevindim canım her hangi bir sorun olmadığına. Zaten sağlıklı beslendiğine emindim ben vitaminsizlikten olmadığına başka bir sebebi vardır tırnak kırılmasının
Aynen canım bayramdan sonra toparlayamadık ama ben toparlayacağımız a inanıyorum en kısa zamanda
Ben de çektirdim canım 20 ilk dişlerimi ameliyatla çok zor olmadı şükür ama yine de etkiliyor insanın hayatını. Sen de haftaya bildirirsin kilonu
Ohhhh valla miss misss benim yerime de göbek at biraz
Bugun ki menum;
Kahvalti
2 yumurta Beyazi 3 biskuvi

Ara
1 seftali

Oglen
Yoghurt yulaf

Aksam
Tavuk gogsu
Salata

3 lt Su
3 bardak yesilcay
. Canım bisküvi haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun

Su kilolari Bi an once verip de hafifleseydik keske
Verirsin canım verirsin acele etme aradan neredeyse 7 sene geçti ben hala ideal kiloma yakın kilolardayım hatta bir de kuzum oldu senden sonra şimdi 5 yaşında
**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…