- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Teşekkür ederim kaptanımmKeşke vermeden sorsaydın kötü olmuş
Bisküviler haricinde çok güzel menü süpersin
Canım arkadaşın kilosuna yeşimi ekmek miktarı gayet uygun hem diyete yeni başladı uyum sağlayabilmesi için doyması lazım
Sporun çok güzel herbalife ı önermediğimi söylemiştim. Bir de sarmalar pirinçliyse olmamış canım
Menülerini de yaz canım girdiğin zamanlar
Güzel oluyor o şerbet ama yavaş yavaş şekeri hayatından çıkarmaya çalış canım azı da zararlı bence
Günaydın kızlar bol bol eksili bir gün olsun hepimiz için
Boyum 1.68 kilom 78 ..Ogretmenim..yaş 36...hedef kilom 68 ...nasıl.katiliyorum..kac kisi var burda güncel olarak tablo var mi kim ne durumda beni de varsa ekler misiniz aksam yazarim gun ici beslenmemi..
tek basima motive olamiyorum tek diyette olan ben degilmisim goreyim burda..
Yarışmanın genel kuralları arasında cuma günü tartılmak ve bildirmek var. Adından da anlaşıldığı üzere bir yarışma içerisindeyiz. Cuma günü bütün takımlar tartılıp kilo bildirimi yapıyor ortak paylaşım alanında. En yüksek yüzdeye sahip takım birinci oluyor.haftada bir mi tartiya cikiyoruz..Eger oyleyse haftaya carsamba yazayim yeni kilomu..
Kızlar uyuyor musunuz neredesinizz
@LiNaLady tamam kaptanım dikkat ederim bu ara bebekten ötürü nohut kuru fasulye karnabahar filan yiyemiyorum. Sebze de bulamıyorum yat kalk tavuk da olmuyor bakalım olucak inşaallah.
Artık evimde olduğum için biraz daha dikkat edebilirim.
Veee harika bi olay çavdar tohumlu bi ekmek buldum. Ama epey değişik tadı.beyaz ekmekten iyidir ama. Hemde duble esmer :))
Ah Ebru cum ah bende cok pismanlik duyuyorum ama yapabilcem bisey yok. Hadi seninde menulerini bekliyorum o zaman. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam kisa surede hedefine ulasmistin deyil miKızlara hep söylediğim şey. Aslında diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diye. Çünkü sağlıksız olan bütün yiyecekleri hayatımızdan çıkarıp birazda hareket ettiğimiz zaman her şey kendiliğinden düzeliyor. Keşke biraz dikkat edip verdiğin o kadar emeği çöpe atmasaydın. Bu arada ben de bu günden itibaren menü yazmaya başlayacağım. Çünkü menü yazmayınca ciddi ciddi ucu kaçıyor. Yazacağın zaman daha dikkatli yiyorsun.
Ah Ebru cum ah bende cok pismanlik duyuyorum ama yapabilcem bisey yok. Hadi seninde menulerini bekliyorum o zaman. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam kisa surede hedefine ulasmistin deyil mi
Ay kızlar bu aralar üzerimde felaket var resmen. Balkonun kapı cami tuzla buz oldu temizliyim derken ayak parmağımı bir güzel yardım şimdi de bütün her yer kan oldu şimdi sardım kanın biraz durmasını bekliyorum sonra hastaneye gideceğim
Sağol kaptanımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme git biran önce doktora.Dua oku bir de kendine nazar duası. Sadaka verebilirsen de sadaka ver
Aslında kilo vermek için az ve öz yapılacaklar listesi..bende aynı şekilde verdim 16 kiloyu.şimdi de bu şekilde devam inş. Sonuç kaçınılmaz...Yedıklerıme dıkkat edıyordum uç beyazı bayatımdan çıkarmıştım yağlı ve fastfood tarzı seyler yemiyordum sağlıklı seyler tahıllı ekmek tüketim. 6 dan sonra yememeye çalıştım bu çok fark edıyor günlük en az 2.5 su 2 bardak Yesıl cay içtim. Bol spor yapmaya çalıştım haftada 4-5 gün sabah akşam 45 dk yürüyüş yaptım canım kılo kolay alınan ama ne yazıkkı zor verılen. Bısey bu yolda motıvasyon çok önemli birbirimizi motıve edersek işimiz daha kolaylaşır dıye düşünüyorum.
cankizzzz nerelerdesin canim seni göremiyorum artik.. Izne falan mi ayrildin haberim de yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?