Sadece muz ve vişne başka birşey yokNe güzel yapmışsın peki başka bir şey kattın mı? Sadece muz ve vişneyle mi yaptın?
Konuyla biraz alakasız ama İnstagramdaki teacheralla mıSaat 4 itibariyle 2,5 litre limonlu detoks suyu bitti. Akşam yemeğini de yedim. Bu saatten sonra sadece meyve ve yoğurt.
Mevcut agirlik 60 kg
Menüm
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz
Öğle (12:15)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane parmak kalınlığında köfte
2 parça biber, 3 parça domates
4 yk bulgur pilavı
1 kutu ayran
Akşam (18:30)
5 tane köfte orta boy yuvarlak
2 tane yeşil biber
1 tane domates
2 tane küçük salatalık
1 bardak ayran
19:30 : 2 tane minicik elma
1,5 lt su ama yatana kadar 2 lt yi geçer
7000 adım
Hosgeldin canim aramizaBu arada ben de aranıza katılmak istiyorum, hikayem kısaca şöyle;
Bundan 2 yıl öncesine kadar 56-58 arasında giden bir kilom vardı. Evlilik sonrasında 60’ a çıktım ve hamile kaldım. Nisan ayında 81 kiloyla doğum yaptım. Şu an için güncel kilom 68. Öncelikli olarak 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Boyum 1.60 İstanbul’da yaşıyorum. 30 yaşımın son demlerindeyim
Kaptanım fırsat buldukça yüzüyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Ekmek ve karbonhidrat içeren şeyler yemedim. Daha çok salata ve et yemeye çalıştım. Sanırım biraz da olsa kilo verdim gibi geliyor bana. Bu arada tartı da buldum@polokey2244 , @ada81latiska menüleriniz nerede kızlar? solmez inşallah kaçırmamışsındır. merryangel huhuuuuu tatil güzeli bol bol yüz sakın kilo alma
Konuyla biraz alakasız ama İnstagramdaki teacheralla mı
Afiyet olsun canım. Sanırım dünün menüsü 11 ı yani. Çok az güzel bir menü pane yenilebiliyormu bilmiyorum ama gayet az olmuş10 temmuz çarşamba
10.30
1 haş. Yumurta
1 kk çökelek
10 y. Zeytin
14.00
1 top dondurma
17.00
Yağssız salata
Piliç pane
19.30
2 er dilim kavun karpuz
2 l su
Teşekkürler inşAllah hepimiz bir bir hedeflerimize ulaşırız ;-)Hosgeldin canim aramiza
Evet canımMenüleri her günün akşamında, güncel kiloyu da cuma sabah paylaşıyoruz sanırım değil mi?
Canım henüz diyet bitip ideal kiloda gelmediğin için çabuk verdiğin kilolar çabuk geri gelir..ben de diyeti bitirdikten sonra dikkat etmedim hiç herşeyden yıyiyorum şuan ama 500 gr almışım en fazla hamdolsun.suanki kilom 55.3 ...55.1 ile mezun olmuştum. Ama tabi bazı günler dikkat ediyorum yinede dengeliyor sanırım.Merhaba kizlarr ben geldim
Kaç günlerdir diyet fln kalmadi
Yavaş yavaş hepsini geri alıyorum
Dün gece oturdum düşündüm ve bugün tekrar başladım
Kilom 87.600 çıktım
Buarada sizleri coook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?