Canım boyuna göre harika bir kilon var. Yaşına göre de kilon ideal. Eğer daha ince görünmek istiyorsan bence spor ve egzersizi eksik etmemelisin. Bu şekilde yarışmaya katılamazsın ama eğer istersen bizimle birlikte yediklerine dikkat edebilirsin. Çünkü dediğim gibi verilecek kilon yok bence.Merhabalar kızlar nasılsınız ? bende aranıza katılmak istiyorum. Benim serüvenim şöyle 28 yaşındayım şu zamana kadar hiç kilo problemi yaşamamıştım. 52-54 kiloda kendimi ideal hissederken 3 sene öncesinde bir anda 65 kilo buldum kendimi tamı tamına 11 kilo almıştım. sonrasında biraz daha dikkat ederek 59 kiloya kadar düştüm şuandada 59-59 arası değişiyor kilom egzerisizlerlede desteklemeye çalışıyorum fitness yapıyorum vakit buldukca yediklerimede özen göstermeye çalışıyorum şuan hedefim yeniden 52 kilo olabilmekboyum 1.73 bu arada sevgiler bu serüvende hepimize bol şanslar olsun
Nihayet yaaaaaa gözlerim yollarda kalmıştı. Hoş geldin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.Merhaba kizlarr ben geldim
Kaç günlerdir diyet fln kalmadi
Yavaş yavaş hepsini geri alıyorum
Dün gece oturdum düşündüm ve bugün tekrar başladım
Kilom 87.600 çıktım
Buarada sizleri coook özledim
Canım boyuna göre harika bir kilon var. Yaşına göre de kilon ideal. Eğer daha ince görünmek istiyorsan bence spor ve egzersizi eksik etmemelisin. Bu şekilde yarışmaya katılamazsın ama eğer istersen bizimle birlikte yediklerine dikkat edebilirsin. Çünkü dediğim gibi verilecek kilon yok bence.
Nihayet yaaaaaa gözlerim yollarda kalmıştı. Hoş geldin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Slm kızlar Bugün birşey denedim harika oluyor hatta sadece yarısını yiyicem o da 2 yk filan olur herhalde. Gerisini oğluma bırakıcam ve çeşitlendirmeyi düşünüyorum
Muz ve vişneden dondurma yaptım harika bişey oldu.
Muzu dondurucuya attım akşamdan sabah çıkardım 5 dk filan durdu sonra ılık suyun altında kabuklarını soydum attım rondaya içine 6 adet vişne ile iyice ezildi rengi kokusu tadı harika oldu . Yarında kakao ve sütlü yapmayı düşünüyorum
Tatlım kurallarımızı okudum diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?Saat 4 itibariyle 2,5 litre limonlu detoks suyu bitti. Akşam yemeğini de yedim. Bu saatten sonra sadece meyve ve yoğurt.
Mevcut agirlik 60 kg
Hoş geldin canım if diyeti nedir? Sanırım ilk senden duydumMerhaba kızlar ,
Regli oldum insallah bi an once su sislikler gider.... if diyeti yapacam gunde iki öğün saglam saglikli seyler yiyecem diger zamanlarda agzima bisey atmiyacam su cay sadece bunu denemek istiyorum aksam 18den sonra sadece su ve cay
Akşama kadar ne güzel gitmişsin akşam resmen mahvetmişsin. Daha dikkatli olman lazım canım11.07.2018/Çarşamba
09:45 = 1 kk peynir
Yarım domates
Marul, maydanoz
4 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
10:30 = Yeşil Çay
13:00 = 5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Cacık
16:00 = Biraz salata ve cacık
2 dilim çavdar ekmeği
19:30 = Büyük bir dilim kek
Limonata
Yeşil elma
2 lt suLAydLiNe
Hoş geldin canım iyi gitsin diye uğraşıyoruz ama yaz aylarının verdiği bir tatil rehaveti var herkeste o yüzden çok iyi gidemiyoruz. Siz de durumlar nasıl?Selam kızlar
Ben 6.takımdan giu
Nasıl gidiyo
HoşbuldukTatlım kurallarımızı okudum diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Hoş geldin canım if diyeti nedir? Sanırım ilk senden duydum
Akşama kadar ne güzel gitmişsin akşam resmen mahvetmişsin. Daha dikkatli olman lazım canım
Hoş geldin canım iyi gitsin diye uğraşıyoruz ama yaz aylarının verdiği bir tatil rehaveti var herkeste o yüzden çok iyi gidemiyoruz. Siz de durumlar nasıl?
Profile göre bayağı vermişsin tebriklerHoşbulduk
Eskiye oranla iki tık daha iyi
Alışıyorum sanırım
Canım boyuna göre harika bir kilon var. Yaşına göre de kilon ideal. Eğer daha ince görünmek istiyorsan bence spor ve egzersizi eksik etmemelisin. Bu şekilde yarışmaya katılamazsın ama eğer istersen bizimle birlikte yediklerine dikkat edebilirsin. Çünkü dediğim gibi verilecek kilon yok bence.
Nihayet yaaaaaa gözlerim yollarda kalmıştı. Hoş geldin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Merhaba kızlar ,
Regli oldum insallah bi an once su sislikler gider.... if diyeti yapacam gunde iki öğün saglam saglikli seyler yiyecem diger zamanlarda agzima bisey atmiyacam su cay sadece bunu denemek istiyorum aksam 18den sonra sadece su ve cay
Teşekkürler yaProfile göre bayağı vermişsin tebrikler
Süpersin tebriklerTeşekkürler ya
Reklam gibi olmasın
Geçen cuma birinci olarak girdim listeye
Teşekkür edeeimmmSüpersin tebrikler
Hoşgeldin canım.Merhaba kizlarr ben geldim
Kaç günlerdir diyet fln kalmadi
Yavaş yavaş hepsini geri alıyorum
Dün gece oturdum düşündüm ve bugün tekrar başladım
Kilom 87.600 çıktım
Buarada sizleri coook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?