Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar Bugün birşey denedim harika oluyor hatta sadece yarısını yiyicem o da 2 yk filan olur herhalde. Gerisini oğluma bırakıcam ve çeşitlendirmeyi düşünüyorum
Muz ve vişneden dondurma yaptım harika bişey oldu.
Muzu dondurucuya attım akşamdan sabah çıkardım 5 dk filan durdu sonra ılık suyun altında kabuklarını soydum attım rondaya içine 6 adet vişne ile iyice ezildi rengi kokusu tadı harika oldu . Yarında kakao ve sütlü yapmayı düşünüyorum

Canım boyuna göre harika bir kilon var. Yaşına göre de kilon ideal. Eğer daha ince görünmek istiyorsan bence spor ve egzersizi eksik etmemelisin. Bu şekilde yarışmaya katılamazsın ama eğer istersen bizimle birlikte yediklerine dikkat edebilirsin. Çünkü dediğim gibi verilecek kilon yok bence.
Merhaba kizlarr ben geldim
Kaç günlerdir diyet fln kalmadi
Yavaş yavaş hepsini geri alıyorum
Dün gece oturdum düşündüm ve bugün tekrar başladım
Kilom 87.600 çıktım
Buarada sizleri coook özledim
Nihayet yaaaaaa gözlerim yollarda kalmıştı. Hoş geldin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.

Canım teşekkür ederim egzersiz elimden geldiğince devam ediyorum eskidende spor yaptığım için altyapım var kaslarımı belirginleştirmek istiyorum oyuzdende yağ yakmam gerekiyor acıkcası sizi uzaktan izlemeye devam edeceğim sevgiler

Ne güzel yapmışsın peki başka bir şey kattın mı? Sadece muz ve vişneyle mi yaptın?

Merhaba kızlar ,
Regli oldum insallah bi an once su sislikler gider.... if diyeti yapacam gunde iki öğün saglam saglikli seyler yiyecem diger zamanlarda agzima bisey atmiyacam su cay sadece bunu denemek istiyorum aksam 18den sonra sadece su ve cay

11.07.2018/Çarşamba

09:45 = 1 kk peynir
Yarım domates
Marul, maydanoz
4 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

10:30 = Yeşil Çay

13:00 = 5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Cacık

16:00 = Biraz salata ve cacık
2 dilim çavdar ekmeği

19:30 = Büyük bir dilim kek
Limonata
Yeşil elma

2 lt su LAydLiNe

Saat 4 itibariyle 2,5 litre limonlu detoks suyu bitti. Akşam yemeğini de yedim. Bu saatten sonra sadece meyve ve yoğurt.

Mevcut agirlik 60 kg
Tatlım kurallarımızı okudum diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Hoş geldin canım if diyeti nedir? Sanırım ilk senden duydum
Akşama kadar ne güzel gitmişsin akşam resmen mahvetmişsin. Daha dikkatli olman lazım canım
Selam kızlar
Ben 6.takımdan giu
Nasıl gidiyo
Hoş geldin canım iyi gitsin diye uğraşıyoruz ama yaz aylarının verdiği bir tatil rehaveti var herkeste o yüzden çok iyi gidemiyoruz. Siz de durumlar nasıl?

Hoşbulduk
Eskiye oranla iki tık daha iyi
Alışıyorum sanırım

Menüm
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz

Öğle (12:15)
1 kepçe yayla çorbası
3 tane parmak kalınlığında köfte
2 parça biber, 3 parça domates
4 yk bulgur pilavı
1 kutu ayran

Akşam (18:30)
5 tane köfte orta boy yuvarlak
2 tane yeşil biber
1 tane domates
2 tane küçük salatalık
1 bardak ayran

19:30 : 2 tane minicik elma

1,5 lt su ama yatana kadar 2 lt yi geçer
7000 adım

Hoş buldum yok cnn iyiyim

Kızlar benim menümü kilo verebilmem için olan bir menü olarak değerlendirmeyin. Koruma menüsü olarak düşünün. Menü yazmadığım zamanlar çok abartıyorum o yüzden iyi kötü hepsini yazacağım

İnternet sıkıntısı sebebi ile dünkü menümü şimdi giriyorum

9 temmuz salı

10.30

10 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
2 er dilim karpuz kavun

16.00

1 kabak dolma
1 biber dolma
8 sarma

19.30
1 şeftali

2 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…