Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım. Hikayemiz çok benziyor.

Menün bana gayet normal geldi canım. Çoğu zaman bunun abartısıni diyet menüsü diye yazıyoruz burda malesef.

Kızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.

Evet canım kimseler yok motivasyonumuzu etkiler buda gerçekten bayramdan önce çok guzeldik toparlanamadik bir türlü.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biraz konuşup kaynaşalım isterseniz sohbet olunca insan daha motivasyonlu oluyor gerçekten. Neler yapıyorsunuz?

Normal yağda kızarmış değil... tipik tatil... geç kahvaltı erken akşam yemeği
Bu arada tatile nereye gittiniz canım bizde eşimle otel bakmaya başladık daha önce azura delux e gitmiştik çok güzeldi memnun kaldık ama bu sefer farklı bir yere gitmek istiyoruz da bizede fikir olur

Zumba aior
Farklı zamanlarda zumba, fitness, plates ve yüzme sporlarını yapmıştım, sıkılaşma açısından en etkili olanı öncelikle aletli plates arkasından grup plates diyebilirim. Kasların harekete geçtiğini hisedebiliyorsun. Başlarda insan dayak yemiş gibi olsa da zamanla alışıyor. Ben kendimde anlamıyordum ama çevremdekiler vücudumda baya değişiklik olduğunu söylüyorlardı. Kiloda azalma olmasa da gözle görülür bir incelme oluyor ;-)

Kizlar Bugun ki menumu yazayim Bugun Herbalife shake icmedim aksam yemegimi Yiyip ogunlerimi bitirdim.

Kahvalti
8:30
3 yumurta ikisinin yalnizca beyazi
Kk cokelek
1 dilim avakado

Ara
Yarim avuc findik leblebi

Oglen
13:30
Salatalik, domates, 7 s.zeytin, kk b. Peynir

Aksam
17.00
2 minik yagsiz konserve balik
3 kasik yoghurt
1 kivi

Spor
1 Saat Yuruyus 10.000 adim
100 ip atlama
100 Sopa cevirme

3 bardak Herbalife cay
2 bardak yesil cay

Afiyet olsun canım. Yumurtalar fazla geldi. Konserve balık dediğin ton balığı sanırım

12.07.2018/Perşembe

10:00 = Yeşil Çay
1 kırmızı erik

10:30 = 1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği (midem çok bulanıyordu başka birşey yiyemedim)

13:00 = Biberli kaşarlı omlet(2 yumurta)
1 dilim çavdar ekmeği

17:00 = 6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt

18:30 = 1 küçük yeşil elma

2 lt su LAydLiNe

Kızlar nerelerdesiniz tartı öncesi son günümüz bitiyor yarın ki hedefleriniz neler bu hafta sizin için nasıl geçti biraz sohbet edelim

Selam kızlar sizi çoook özledim. Mesajları okudum ama alıntı yapamadım. Öncelikle koyde olduğum için telefon çekmiyor o nedenle giremiyorum. Çeken bi yer var oraya bırakıyorum sonra bakıyorum ama sayfa açılmıyor. Şimdi gezmeye ciktik da çeken yerde yaziyim dedim

Biraz diyete uygun olmayan şeyler yemiş olabilirim ama + görecek kadar değil. Bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
Pazar istanbul a döneceğim inşallah sonra yine tam gaz devam.

Yarın kilo bildirimini mesaj atarım sana LAydLiNe sayfa açılmıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…