- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Süper canım.
Hoşgeldin canım. Hikayemiz çok benziyor.Bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum, hikayem kısaca şöyle;
Bundan 2 yıl öncesine kadar 56-58 arasında giden bir kilom vardı. Evlilik sonrasında 60’ a çıktım ve hamile kaldım. Nisan ayında 81 kiloyla doğum yaptım. Şu an için güncel kilom 68. Öncelikli olarak 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Boyum 1.60 İstanbul’da yaşıyorum. 30 yaşımın son demlerindeyim
Menün bana gayet normal geldi canım. Çoğu zaman bunun abartısıni diyet menüsü diye yazıyoruz burda malesef.Kızlar benim menümü kilo verebilmem için olan bir menü olarak değerlendirmeyin. Koruma menüsü olarak düşünün.Menü yazmadığım zamanlar çok abartıyorum o yüzden iyi kötü hepsini yazacağım
Evet canım kimseler yok motivasyonumuzu etkiler buda gerçekten bayramdan önce çok guzeldik toparlanamadik bir türlü.Kızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.
Normal yağda kızarmış değil... tipik tatil... geç kahvaltı erken akşam yemeğiAfiyet olsun canım. Sanırım dünün menüsü 11 ı yani. Çok az güzel bir menü pane yenilebiliyormu bilmiyorum ama gayet az olmuş
Bu arada tatile nereye gittiniz canım bizde eşimle otel bakmaya başladık daha önce azura delux e gitmiştik çok güzeldi memnun kaldık ama bu sefer farklı bir yere gitmek istiyoruz da bizede fikir olurNormal yağda kızarmış değil... tipik tatil... geç kahvaltı erken akşam yemeği
Benim öncelikli hedefim 60 kg ama inşallah son kilom da seninki gibi olurHoşgeldin canım. Hikayemiz çok benziyor.
Zumba aiorKızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.
Farklı zamanlarda zumba, fitness, plates ve yüzme sporlarını yapmıştım, sıkılaşma açısından en etkili olanı öncelikle aletli plates arkasından grup plates diyebilirim. Kasların harekete geçtiğini hisedebiliyorsun. Başlarda insan dayak yemiş gibi olsa da zamanla alışıyor. Ben kendimde anlamıyordum ama çevremdekiler vücudumda baya değişiklik olduğunu söylüyorlardı. Kiloda azalma olmasa da gözle görülür bir incelme oluyor ;-)Kızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.
Afiyet olsun canım. Yumurtalar fazla geldi. Konserve balık dediğin ton balığı sanırımKizlar Bugun ki menumu yazayim Bugun Herbalife shake icmedim aksam yemegimi Yiyip ogunlerimi bitirdim.
Kahvalti
8:30
3 yumurta ikisinin yalnizca beyazi
Kk cokelek
1 dilim avakado
Ara
Yarim avuc findik leblebi
Oglen
13:30
Salatalik, domates, 7 s.zeytin, kk b. Peynir
Aksam
17.00
2 minik yagsiz konserve balik
3 kasik yoghurt
1 kivi
Spor
1 Saat Yuruyus 10.000 adim
100 ip atlama
100 Sopa cevirme
3 bardak Herbalife cay
2 bardak yesil cay
Kaç kilosun canım boyunu ve hedefini yaz istersen kaptanımız ona göre 1nci sayfadaki formu doldur diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?