Tarti Öncesi cok ama cok fazla olmus canim8.00
500 ml su
9.00
Beyaz peynirli soğuk susamlı sandviç.
Şekersiz çay.
12.00
500 ml su
15.00
Dana burger
ketçaplı patates
Karaorman pastası
Şekersiz 1 bardak Çay
17.00
500 ml su
19.00
1 kase cacık
Yatmadan 500 ml daha su bi fincan da Türk kahvesi içerim şekersiz.
Totalde 2,5 litre su
Yürüyüş 13 Bin adim.
Tüm gün dışarıda olunca diyet yalan oldu.
Evet canim yagsiz ton Baligi yumurtalarin fazla oldugunu dusunmuyorum Ekmek yerine tok tutmasi icinAfiyet olsun canım. Yumurtalar fazla geldi. Konserve balık dediğin ton balığı sanırım
Bu arada tatile nereye gittiniz canım bizde eşimle otel bakmaya başladık daha önce azura delux e gitmiştik çok güzeldi memnun kaldık ama bu sefer farklı bir yere gitmek istiyoruz da bizede fikir olur
Afiyet olsun canım uygun olmayan şeyleri sen biliyorsun zaten. Şu içtiğin saatleri ayrı ayrı yazmana gerek canım en alta toplamını yazarsan daha iyi olur okuyup yorum yapanlar için8.00
500 ml su
9.00
Beyaz peynirli soğuk susamlı sandviç.
Şekersiz çay.
12.00
500 ml su
15.00
Dana burger
ketçaplı patates
Karaorman pastası
Şekersiz 1 bardak Çay
17.00
500 ml su
19.00
1 kase cacık
Yatmadan 500 ml daha su bi fincan da Türk kahvesi içerim şekersiz.
Totalde 2,5 litre su
Yürüyüş 13 Bin adim.
Tüm gün dışarıda olunca diyet yalan oldu.
Canımm seni çok özledim gelde sohbete muhabbete tam gaz devam edelimmSelam kızlar sizi çoook özledim. Mesajları okudum ama alıntı yapamadım. Öncelikle koyde olduğum için telefon çekmiyor o nedenle giremiyorum. Çeken bi yer var oraya bırakıyorum sonra bakıyorum ama sayfa açılmıyor. Şimdi gezmeye ciktik da çeken yerde yaziyim dedim
Biraz diyete uygun olmayan şeyler yemiş olabilirimama + görecek kadar değil. Bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
Pazar istanbul a döneceğim inşallah sonra yine tam gaz devam.
Yarın kilo bildirimini mesaj atarım sanaLAydLiNe sayfa açılmıyor çünkü.
Tabiki ben sadece fikrimi söyledimEvet canim yagsiz ton Baligi yumurtalarin fazla oldugunu dusunmuyorum Ekmek yerine tok tutmasi icin
Anladım canım oh ne güzel yazlıkları bende çok seviyorum eşimin ailesinin var ama yaşadığımız şehirde olduğu için gitmek istemiyoruz farklı yerler değişiklik istedigimizden. Aslında bizim oturduğumuz yere herkes tatile geliyor yazlık yer ama işte insanoğlu farklı bir yer istiyor. Sizede iyi tatiller canımBiz yazlıktayız canım. Geçen yıl bir otele gitmiştik. Ben Otel Tatilini çok sevmiyorum. Kemerde Bir Oteldi. Fena değildi ama denize sıfır olmadığından öneremeyeceğim.
Tarti Öncesi cok ama cok fazla olmus canim
Afiyet olsun canım uygun olmayan şeyleri sen biliyorsun zaten. Şu içtiğin saatleri ayrı ayrı yazmana gerek canım en alta toplamını yazarsan daha iyi olur okuyup yorum yapanlar için
Anladım canım oh ne güzel yazlıkları bende çok seviyorum eşimin ailesinin var ama yaşadığımız şehirde olduğu için gitmek istemiyoruz farklı yerler değişiklik istedigimizden. Aslında bizim oturduğumuz yere herkes tatile geliyor yazlık yer ama işte insanoğlu farklı bir yer istiyor. Sizede iyi tatiller canım
Kaptanım diyete başlamaya çalışıyorum hep sonu hüsran oluyor benim amacım diyete başlayıp bozmadan devam edip aranıza katılmak böyle başarîrsam hem menülerim güzel olur hemde cuma tartî gününde güzel sonuç alırımF fanur sen nerelerdesin? @Nisaca canım geldiğin zaman menü de yaz olur mu? @burcugncy arada sohbete gel fıstık mezun oldum diye kaybolma.
Kaçak mezunlar @zerra @Nurdan1616 nerelerdesiniz bakim? Nasıl gidiyor kilo işleri inşallah almamışsınızdır
Dolma sarma öğünü çok olmuş ama erken vakitte yediğin için çok zararı olacağını düşünmüyorum. İnşallah içindeki pirinç oranı da düşüktür. Menün güzel ve hafif olmuş .İnternet sıkıntısı sebebi ile dünkü menümü şimdi giriyorum
9 temmuz salı
10.30
10 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
2 er dilim karpuz kavun
16.00
1 kabak dolma
1 biber dolma
8 sarma
19.30
1 şeftali
2 l su
Oldukça sağlıklı ve lezzetli görünüyor. Denemem lazım.Sadece muz ve vişne başka birşey yok
Akşam 21:30 a kadar harika gitmişsin. Bal yerine bir tane daha ceviz yesen olurmuş. Ama hem verilecek kilonun çok olması hem de emziriyor olman hafifletici sebepler. İlk defa menünü çok beğendim. Tebrikler08.00
Cevizli su
09.00
Sirkeli su
09.30
Lor
Domates
Yeşillik
Az zeytin yağda karıştırdım
2 dilim çavdar ekmeği
Sütlü çay
Salatalık
12.00
Az sütlü türk kahvesi sade içemiyorum Hamilelikten kalma
2 hurma
15.00
1 kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık
17.00
3 yk ev yapımı diyet dondurma
19.30
2 kepçe domates çrb
1 dlm ç.e
Haşlama et
Salata
21.30
2 tatlı kaşığı bal
1 ceviz
Sütlü çay
@ladyline
Konuyla biraz alakasız ama İnstagramdaki teacheralla mı
Canım takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduğun zaman uyabileceğini düşünürsen eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.Bu arada ben de aranıza katılmak istiyorum, hikayem kısaca şöyle;
Bundan 2 yıl öncesine kadar 56-58 arasında giden bir kilom vardı. Evlilik sonrasında 60’ a çıktım ve hamile kaldım. Nisan ayında 81 kiloyla doğum yaptım. Şu an için güncel kilom 68. Öncelikli olarak 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Boyum 1.60 İstanbul’da yaşıyorum. 30 yaşımın son demlerindeyim
Ne zaman biter herbalife ların çok mu daha?Bugun ki menum;
Kahvalti
8:45
Yulafli durum Ekmek
Yumurtali fasulye kavurmasi
11:00
1 Kucuk muz
Oglen
12:45
Herbalife shake
14:45
5-6 badem ceviz
Aksam
17:45
1 porsiyon az yagli az tuzlu bol yesillikli kisir
3 lt Su
2 brdk Herbalife cay
1 brdk yesil cay
100 ip atlama
10.000 adim
50 ziplama
Çok güzel maşallah
Süpersin canım inşallah kilo da verebilirsin.Kaptanım fırsat buldukça yüzüyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Ekmek ve karbonhidrat içeren şeyler yemedim. Daha çok salata ve et yemeye çalıştım. Sanırım biraz da olsa kilo verdim gibi geliyor bana. Bu arada tartı da buldum
Canım yanlış hatırlamıyorsam takım kurallarımızı okumuştun. Günlük menü yazman ve en az 5 mesaj yazman gerekli. Biliyor musun?Herkese günaydın
500 ml su ile güne başladım. Şimdi 20 yürüyüş ve sonrasında Surucu kursuna özel derse.
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 69.2
Bugün 68.8
Fark : -400 gr
Fark az gibi görünsede tatilde olduğum için bu sonuca ben çok sevindim. Kilo almamışım bir de vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?