Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8.00

500 ml su

9.00

Beyaz peynirli soğuk susamlı sandviç.

Şekersiz çay.

12.00

500 ml su

15.00

Dana burger

ketçaplı patates

Karaorman pastası

Şekersiz 1 bardak Çay

17.00

500 ml su

19.00

1 kase cacık

Yatmadan 500 ml daha su bi fincan da Türk kahvesi içerim şekersiz.

Totalde 2,5 litre su

Yürüyüş 13 Bin adim.

Tüm gün dışarıda olunca diyet yalan oldu.

Tarti Öncesi cok ama cok fazla olmus canim

Bu arada tatile nereye gittiniz canım bizde eşimle otel bakmaya başladık daha önce azura delux e gitmiştik çok güzeldi memnun kaldık ama bu sefer farklı bir yere gitmek istiyoruz da bizede fikir olur

Biz yazlıktayız canım. Geçen yıl bir otele gitmiştik. Ben Otel Tatilini çok sevmiyorum. Kemerde Bir Oteldi. Fena değildi ama denize sıfır olmadığından öneremeyeceğim.

Afiyet olsun canım uygun olmayan şeyleri sen biliyorsun zaten. Şu içtiğin saatleri ayrı ayrı yazmana gerek canım en alta toplamını yazarsan daha iyi olur okuyup yorum yapanlar için

Canımm seni çok özledim gelde sohbete muhabbete tam gaz devam edelimm

Biz yazlıktayız canım. Geçen yıl bir otele gitmiştik. Ben Otel Tatilini çok sevmiyorum. Kemerde Bir Oteldi. Fena değildi ama denize sıfır olmadığından öneremeyeceğim.
Anladım canım oh ne güzel yazlıkları bende çok seviyorum eşimin ailesinin var ama yaşadığımız şehirde olduğu için gitmek istemiyoruz farklı yerler değişiklik istedigimizden. Aslında bizim oturduğumuz yere herkes tatile geliyor yazlık yer ama işte insanoğlu farklı bir yer istiyor. Sizede iyi tatiller canım

Teşekkür Ederim... size de iyi tatiller

Kaptanım diyete başlamaya çalışıyorum hep sonu hüsran oluyor benim amacım diyete başlayıp bozmadan devam edip aranıza katılmak böyle başarîrsam hem menülerim güzel olur hemde cuma tartî gününde güzel sonuç alırım

12 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Iki ince dilim cavdar ekmeginden tost
Cay

Saat 12.00 de 3 kaşık sutlu cici bebe oglum yemedi bana kaldi

Saat 15.00
1 kirmizi erik

Akşam 18.30
Yarim dilim hamurunu kendim actigim börek

1 buçuk litre su
Yarim saat yürüyüş
Bugun tum gun boyunca karnim ve midem ağrıdı uf halada ağrıyor sanirim soguk aldim ve adet donemi.. Ufff

Ben bugün oruçluydum o yüzden sadece akşam yemeği yedim. Listem şu şekildeydi;
- taze fasülye
- 1 dilim tam buğday ekmek
- 3 adet köfte
- yağsız salata
- yarım kase yoğurt
İftar sonrası 2 lt su içtim
Yarım saat de yürüyüş ;-)

12 temmuz perşembe listem

Sabah Kahvaltı Yapamadım. Oğlumun mezuniyet balosu vardı bugün. Kıyafet Aldık Beyzadeye... 13.30a Kadar Aç kaldım ki hipoglisemik atağa ramnak kala yemek yedim

13.30
1 avuç büyüklüğünde tavuk ızgara
Yağsız salata

15.00
Bir adet torku bisküvi
Şekersiz Çay

20. 15
3 et köfte... yağsız
Yağsız Salata

Su 2 l kadar
Spor yine yok

Yarın malum tartı günü

Neler reddettim

Burger menü
O menüden alan kızımın yemediği patates cipsleri
Dondurma
Kola
Meyve... eşim hazırlamış bana getirmiş
Hemmen kızıma sattım... öpüyorum kendimi. Ve ayrıca bugün hiiiiç ekmek yemedim
Tebrikler Latissss

Kendi kendimi şımartmanın ardından uyuyabilirim artıkkkk

Günaydın kızlar. Menüleri okudum da biz gerçekten eskisi gibi değiliz bence. Artık kendimize dur demenin zamanı geldi. Bu hafta çok çok dikkat edeceğim kendi adıma. Malûm bugün tartı günü sonuçlarınızı yazmayı unutmayın arkadaşlar.

Günaydın kızlar

Dün bir sürü alıntı yaptım ama o kadar yoğundu ki cevap veremedim. Şimdi bilgisayarı açınca gördüm ki yaptığım hiç bir alıntı kaybolmamış. Çok sevindim

Dolma sarma öğünü çok olmuş ama erken vakitte yediğin için çok zararı olacağını düşünmüyorum. İnşallah içindeki pirinç oranı da düşüktür. Menün güzel ve hafif olmuş .
Sadece muz ve vişne başka birşey yok
Oldukça sağlıklı ve lezzetli görünüyor. Denemem lazım.
Akşam 21:30 a kadar harika gitmişsin. Bal yerine bir tane daha ceviz yesen olurmuş. Ama hem verilecek kilonun çok olması hem de emziriyor olman hafifletici sebepler. İlk defa menünü çok beğendim. Tebrikler
Konuyla biraz alakasız ama İnstagramdaki teacheralla mı

Canım takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduğun zaman uyabileceğini düşünürsen eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.
Ne zaman biter herbalife ların çok mu daha?
30 dk yürüyüşte yaptım bugün
@ladyline
Çok güzel maşallah

Süpersin canım inşallah kilo da verebilirsin.
Herkese günaydın
500 ml su ile güne başladım. Şimdi 20 yürüyüş ve sonrasında Surucu kursuna özel derse.
Canım yanlış hatırlamıyorsam takım kurallarımızı okumuştun. Günlük menü yazman ve en az 5 mesaj yazman gerekli. Biliyor musun?

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.2
Bugün 68.8
Fark : -400 gr

Fark az gibi görünsede tatilde olduğum için bu sonuca ben çok sevindim. Kilo almamışım bir de vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…