Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hakikaten kaplumbağa hızındayım. neredeyse 2 ay önce 62.7 kiloyla girdim takıma 3 kilo bile gitmedi hala. bayramda sapıtmasaydım 58 li değerlerde olurdum ama neyse, önümüze bakacağız. Tartıyı taşıma olmuyor. yazlığa götür getir yapayım dedim orada unuttum. 3 hafta tartısız kaldım 3 kilo aldım. hemen eve yeni tartı. dolayısıyla... mecburen tartı değişikliği olacak. ama beni 1 aydır görmeyen arkadaşlarım kilo verdiğimi söylüyor. kesin bir incelme var, gisyilerimden de biliyorum.

Elimden geleni yapıcam kaptanım merak etme )

Yaaa kızlar 14ncu takım maşallah yüzdesi çok güzel o kesin birinci olur herkes çok güzel kilolar vermiş sayisida fazla olunca bide herkes verince sonuç gerçekten güzel olmuş

Tmm cnm içeyim bende onu alışkanlık haline getirsem tekrar iyi olucak :))

Kızlar az öncede kakaolu dondurma yaptım 10 numara oldu mutlaka deneyin hatta çocuklarınıza yapın
2 dondurulmuş muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 yk süt blendar yap ve ye

Kızlar az öncede kakaolu dondurma yaptım 10 numara oldu mutlaka deneyin hatta çocuklarınıza yapın
2 dondurulmuş muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 yk süt blendar yap ve ye
Canım.ellerine sağlık,eminim güzel olmuştur çocuklara yaparım ama ben yiyemem,muza alerjim vat

Kızlar misafirim geliyor kırk uçurmaya gelemeyebilirim haberiniz olsun bi iki saat

Bugunu az kacamakla bitirdim,pişman mıyım evet.

Kahvaltı
Yumurta peynir siyah yeşil zeytin domates salatalık

Ara sütlü türk kahvesi

Öğlen yoğurtlu kabak (haşlanmış)
Makarna(pişmanlık sebebim)

Ara
Yeşil çay yarım kase kuruyemiş

Akşam bir tabak zeytinyağlı fasukye
Bir kase yoğurt

Leslie yaptım
12 defa ip atladim

2 litre civarı şu ictim

Bazen vücut direniyor, bazı kilolarda sabitlenip kalıyor ama sistemden taviz vermeyince kilolar da pes edip patır patır eksilmeye başlıyor ben de 69 da sabit kalmıştım şimdi vermeye başladım yeniden ;-)

Yeşil çay demişken bir ara zayıflamaya yardımcı olması açısından ben de yeşil çay tüketmeye başlamıştım günde 2 bardak içiyordum. Kalp çarpıntısı yaşamaya başladım. Fazlası çarpıntı yapıyormuş meğer... bilmeyeniniz vardır diye paylaşmak istedim. Boşuna herşeyin fazlası zarar dememişler

13 Temmuz Cuma günü menüsü
09.30 sabah kahvaltısı
-Yarım dilim tam buğday ekmek
-2 kk beyaz peynir
- 1 domates 1 salatalık
- 5 adet zeytin
- 1 fincan şekersiz açık çay

15.30 Ara öğün
- 2 bardak şekersiz açık çay
- 3 adet hurma

19.00 Akşam yemeği
- yarım dilim tam buğday ekmek
- 1 kase mercimek çorbası
- 5 yk tavuklu mantar sote
- 1 kase biberli yoğurt

Yarım saat yürüyüş
Yatana kadar 2.5 lt bulacak miktarda su

13.07.2018 cuma
08:30 Kahvaltı: 1 simit - 40 gr süzme peynir
12:00 Öğle:ezogelin çorbası-bulgur pilavı-yoğurt
18:00 Akşam:kabak sote-yoğurt-4 adet ceviz
15dk eliptik+30dk yürüyüş+ağırlık çalışması

Kaptanım herbalife bi sure gider 2 paket almıştım Shake inden bitince almayı düşünmüyorum bakalım..

Bugün kı menüm

Kahvaltı
10:30
Yulaflı krep ( 2 yum beyazı ve yulafla yapıyorum)
Sahanda yağsız yumurta
Kk b peynır

Ara
12.30
Kivi

Öğlen
14:30
Herbalife Shake

Ara
2 bisküvi 3 kiraz

Akşam
19:30
Herbalife shake

3 brdk herbalife cay
1 brdk yeşil çay

1 saat yürüyüş
100 ip atlama
100 sopa çevirme

Kızlar misafirim geliyor kırk uçurmaya gelemeyebilirim haberiniz olsun bi iki saat
O ne demek canım?
Canım yediklerin makarna ve kuruyemiş haricinde gayet güzel yalnız menülerimizi yazarken yediğimiz her şeyin miktarını yazmamız şart. Mesela makarnayı ne kadar yedin? Peyniri zeytini ne kadar yedin bunlar önemli. Bunların yanında öğünlerinin saatleri de önemli
Maşallah menün bir harika. Neden iki öğün özel bir sebebi mi var? Su ve sporunda çok güzel
Öğün saatlerin çok güzel yediklerini de güzel seçmişsin menündeki tek eksik miktarlar. Su ne kadar içtin?
. İyi yaparsın canım bence desteksiz düzenli ve sağlıklı beslenerek zayıflamak en güzeli sporun çok güzel su?

İyi o zaman. Size kolay gelsin. Çıkıyorum ben.
Canım alınma hemen sadece yarışmayı hatırlatmış arkadaş zaten şuan sen yedek listedesin yeni geldiğin için. 2 hafta deneme süresi 3.haftada listeye giriyorsun hepimiz öyle girdik zamanında. Paylaşımların ve azmin çok onemli bu iki haftada.

Tamam canım zahmet olmazsa sen ayarlarmisin güveniyorum sana.bende katkı sağlarım yine..ebru sallidan yapıyordum ben netten açıp. Ama bildiğin başka program varsa olur.1 saat sürüyor.haftada kaç gün ideal olur bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…