- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Mezunlara ceza yok sanırım yaşasın.....zaten elimden geldiğince giriyorum ben.sadece menü paylaşmıyorum çünkü şuan herşeyden yıyiyorum abartmadan..ama sporu düzene sokarsak çok güzel olacakYuppii cezalara hazir olun kizlaarr
Öğle yemeği yemiyor musun13 Temmuz Cuma günü menüsü
09.30 sabah kahvaltısı
-Yarım dilim tam buğday ekmek
-2 kk beyaz peynir
- 1 domates 1 salatalık
- 5 adet zeytin
- 1 fincan şekersiz açık çay
15.30 Ara öğün
- 2 bardak şekersiz açık çay
- 3 adet hurma
19.00 Akşam yemeği
- yarım dilim tam buğday ekmek
- 1 kase mercimek çorbası
- 5 yk tavuklu mantar sote
- 1 kase biberli yoğurt
Yarım saat yürüyüş
Yatana kadar 2.5 lt bulacak miktarda su
Bebeğin 40i çıkınca yumurta toplamaya gelirler de kaptanimO ne demek canım?
Canım yediklerin makarna ve kuruyemiş haricinde gayet güzel yalnız menülerimizi yazarken yediğimiz her şeyin miktarını yazmamız şart. Mesela makarnayı ne kadar yedin? Peyniri zeytini ne kadar yedin bunlar önemli. Bunların yanında öğünlerinin saatleri de önemli
Maşallah menün bir harika. Neden iki öğün özel bir sebebi mi var? Su ve sporunda çok güzel
Öğün saatlerin çok güzel yediklerini de güzel seçmişsin menündeki tek eksik miktarlar. Su ne kadar içtin?
. İyi yaparsın canım bence desteksiz düzenli ve sağlıklı beslenerek zayıflamak en güzeli sporun çok güzel su?
Maşallah menün bir harika. Neden iki öğün özel bir sebebi mi var? Su ve sporunda çok güzel
Hayır öğle yemeği alışkanlığım yok, günde 2 öğün yiyorum ;-)Öğle yemeği yemiyor musun
Yeşil çay içmek lazım ama ben içemiyorum hiç aklıma gelmiyor .bitki çayı içme alışkanlığım yok
Canim pilav insallah bulgurdur... Dimi... Öyledir öyledir yoksa cok fena cis olur10.30
Sirkeli su
11.00
1 kase sütlü Müsli
13.00
3 tk bal
3 ceviz
15.30
6 yk pilav
1/4 ızgara tavuk göğsü
17.15
3 yk ev yapımı diyet kakaolu dondurma
19.00
1 sb yeşilçay
20.00
2 dlm çavdar ekmeği
3 tavuk but
1 bardak ayran
22.30
Tarçınlı süt
40 dk yürüyüş
Kilo alan mezunlara var elbetteMezunlara ceza yok sanırım yaşasın.....zaten elimden geldiğince giriyorum ben.sadece menü paylaşmıyorum çünkü şuan herşeyden yıyiyorum abartmadan..ama sporu düzene sokarsak çok güzel olacak
Canım saatlerini duzenlemen gerek. Sabah kahvaltını(7-10arası) öğlen yemeğini(12-2 arası) sonra ara(3-4 gibi) ve akşam yemeğini (5- en geç 7 arası) yemen lazım. Birde musli ne oluyor gevrek mi bilmiyorum da. Afiyet olsun canım10.30
Sirkeli su
11.00
1 kase sütlü Müsli
13.00
3 tk bal
3 ceviz
15.30
6 yk pilav
1/4 ızgara tavuk göğsü
17.15
3 yk ev yapımı diyet kakaolu dondurma
19.00
1 sb yeşilçay
20.00
2 dlm çavdar ekmeği
3 tavuk but
1 bardak ayran
22.30
Tarçınlı süt
40 dk yürüyüş
Bebekten ötürü saatlerim pek düzenli olmuyor canım . Bazen geceleri hiç uyumuyor bende gündüz uyuyorum o uyudukça.Canım saatlerini duzenlemen gerek. Sabah kahvaltını(7-10arası) öğlen yemeğini(12-2 arası) sonra ara(3-4 gibi) ve akşam yemeğini (5- en geç 7 arası) yemen lazım. Birde musli ne oluyor gevrek mi bilmiyorum da. Afiyet olsun canım
Ben rusya da yaşıyorum cnm bulgur bulmak zor burada inşaallah ama pilavı da çıkarıcam hayatımdan 4. Beyaz olarak :)))Canim pilav insallah bulgurdur... Dimi... Öyledir öyledir yoksa cok fena cis olur
Anladım canım. Herşey bizim elimizde aslındaBebekten ötürü saatlerim pek düzenli olmuyor canım . Bazen geceleri hiç uyumuyor bende gündüz uyuyorum o uyudukça.
Müsli karışık birşey içinde yulaf meyve kutuları az mıktaeda mısır var.tuvalete çıkma sorunum var da bu ara ona yardımcı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?