Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta 62.8
Bu hafta 63
Fark +200 gr
Regl haftasndaym umarim haftaya +200 ve fazlasindan kurtulurum
Tam dayaklıksın
Güzel bir pilates programı ayarlayalım kendimize. Çünkü sıkılaşmamız şart.
Gh.119.5
Gn.118.4
Fark.1.1 kg
Harikasın canım nihayet aşağılara inmeye başladın. Ama daha iyisini yapabilirsin.

Bu iş sende canım. Seni takımın spor sorumlusu olarak görevlendiriyorum. Kontrolleri sen yapacaksın. Herkes mutlaka spor yapacak. Çünkü sporsuz olmuyor bu iş.
Resmen kaplumbağa hızında ilerliyorsun ama az da olsa ilerliyorsun bu güzel. Tartı değişiklikleri sıkıntılı aslında. Allaha şükür çok fark yok. Tartını yanında taşısaydın yaa. Bir o bir bu farklı olacak. Bu haftaki hedefin en az 500 gr. Ona göre ayarla kendini. Yani haftaya cumaya 59.3 kilo görmek istiyorum seni.
Bence güzel fikir olabilir ben katılırım. Ama pilates topum falan yok ip falan alırım
Senin sadece yürümen gerekiyor canım. Bir de zumba yapabilirsin. İp atlama uzun bir süre. Bu arada ip atlamanızı istemiyorum kızlar. İp atlamak bence bizim yaşımızda ki olgun ve kilolu insanlara zarar veriyor. Onun yerine yürüyüp, koşabilirsiniz.
İyi o zaman. Size kolay gelsin. Çıkıyorum ben.
Tatlım zaten verilecek kilon o kadar az ki. Deneme süren bitip listeye gireyim diyene kadar zaten sen bu kiloları vermiş olursun. Ayrıca gitmene gerek yok. İllaki listeye girecek değilsin. İstediğin zaman gelebilirsin.
Hayır canım onunla alakası yok. Metabolizmanı o kadar yavaşlatıp o kadar bozmuşsun ki bunun gitmesi bile çok güzel. Acele etmek yok. Yavaş yavaş gitsin yeter ki sen pes etme sonrasında hepsi gidecek. Hele ki sen bu işi öğrendiğinde şakır şakır gidecek.
Sadece yeşil çay ama. Diğer üçü bir yerde beşi başka yerde gibi olan çayları onaylamıyorum. Bir de kirap sapını kendiniz kaynatıp içerseniz faydalı olur. Ama hazır çaylara özellikle form çaylara kesinlikle uzak durmanız gerekli.

Kızlar düşündüm taşındım herkese bir görev vermeye karar verdim. Hem böylelikle sorumluluğunuz artacak takıma karşı hem de hep beraber motivasyonumuz artmış olacak.

İlk görev @polokey2244 e ; takımın spor sorumlusu sensin. Spor konusunda tam yetkilisin. Her türlü cezayı verebilirsin.

İkinci görev @Birprensess canım sana. Takımın paylaşımlarından sen sorumlusun. Lütfen paylaşımını az gördüğün kişileri uyar. Bütün yetki sende.

Menü takip görevini solmez e veriyorum. Canım menü yazmayanları uyarmanı ve gerekli yaptırımları uygulamanı istiyorum. Bu konuda da tam yetki senin.

Şimdilik diğerlerine bir görev vermiyorum. Zamanla ihtiyaç halinde ekleriz.

Artık toparlanmamız lazım. Boşa harcamayalım zamanımızı.

Bu arada herkese bireysel olarak hedef yazdım. Özellikle listedeki arkadaşlara. polokey2244 senin bu haftaki hedefin 1 kilo canım. solmez canım senden de en az 1 kilo bekliyorum. bekolim canım haftaya deneme süren dolmuş oluyor. Yeni üye gibi işlem yapmamız gerekiyor. Senden de güzel bir sonuç bekliyorum çünkü duruma göre haftaya listeye girme ihtimalin var.

Ay kaptan su 3u bir yerde 5i başka yerde olan cümleyi okuyup bir kahkaha attım. Ben sadece kayısı çayıyla yeşil çaya alışabildim onları tuketiyorum. Ada çayı falan bir sürü aldım duruyorlar dolapta şekersiz alışamadım yavaş yavaş. Bu arada sadece yürüyüş ve zumba peki birde çıkıp yapabilsem olmazsa evde zumba yapayım ben

Yuppii cezalara hazir olun kizlaarr

Galiba ben mezun olup takimdan ayrilmak istemiyorum diye bi ileri bi geri yapiyorum

Kızlar menümü şimdiden yazayım akşama unutuyorum

Kahvaltı (07:45)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
5-6 y.kaşığı domates çorbası
3-4 yemek kaşığı etli türlü yemeği
1 sk yoğurtlu semiz otu salatası

Akşamı da akşama ekleyeceğim.

Hoş geldin Deniz' cim aramıza. Ben Ebru. İnşallah o her zaman sevimli ve şişman olan kız zayıf ve güzel bir kız olarak ayrılacak takımımızdan. Takımımızı seçme nedenine de bayıldım
:))hoşbuldum.İnşallah hepimiz zayıf ve güzel kız olarak ayrılırız buradan

Tamamdır kaptanım o iş bendeeĺ

Aaa kaptanım ne demek unutuyorum şimdi herkes yazmasın sabah öğle akşam ayrı ayrı çok karışır ortalık ama sen kaptansın bende unutuyorum ama söyle birşey yaptım ayrı bi diyet topigi açmıştım gruba girmeden günlük ordada paylaşıyorum yediklerimi aynı burası gibi. Onun mesaj kismina yedikten sonra hemen girip saatiyle yazıyorum Akşam olunca da suyu falan ekleyip paylaşıyorum. Yoksa ohoo yediğim birsuru şeyi eksik yazardım

Canım yaaa bu aralar kafam meşgul. Bu gün ne yedim diye düşündüm hatırlayamadım ondan yazdım. Tek tek düşünerek. Normalde yazmam biliyorsun. Birde bu gün yemekte makarna vardı almadım o yüzden şuan kendimi çok aç hissediyorum kafam açlıktan çalışmıyor inşallah akşama batırmam Bu arada sanırım ödemin nedeni regl çünkü çok yaklaştı.

Evet bencede kilo bi otursa zaten dahada almazsın bunlar hep ödem inşallah bizde görürüz o günleri. Yeni gelen arkadaşlar için zayıflık topigini paylaşsana kaptan resimli olanı görsünler onlarda nasıl güçlü iradeli bir kaptanımız var ve isteyince herşeyin olabileceğini. Bende şuan çok açım sabah normal ekmek yedim 2 dilim kadar öğlen ekmek yemedim ve akşam ekmek yemeyeceğim ama bu hafta napip edip 94 leri gorucem artık yeterr

Canım aç bırakma kendini. Ekmek ye ama normal ekmek yeme. Açlık bir süre sonra insanın gözünü döndürüyor. Paylaşma konusunu da bilemedim şimdi sanki kendimi övüyor muşum gibi geliyor

Canım aç bırakma kendini. Ekmek ye ama normal ekmek yeme. Açlık bir süre sonra insanın gözünü döndürüyor. Paylaşma konusunu da bilemedim şimdi sanki kendimi övüyor muşum gibi geliyor
Ay paylaş kız(kaptanım yani) ben olsam her yerde paylaşırım herkes görsün ne mutlu sana valla motive oluyor bizede ben baktım da bulamadım paylaşacaktım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…