Insallah canim , kendimi yeme konusunda frenlemeye başladım... biraz kilo verdigimi göreyim motive bi sekilde dönerimyavaş yavaş takıma geri dönüyorsun o zaman,cabucak koy yoluna gel aramıza canım
dört gözle bekliyoruzz
Evet canım ben 2 gündür takip etmeye calisiyorum ama boyle olmayacak galiba yeni gelenlerde var çünkü eksikler oluyor. 2 günde bir mesaj sayılarını bana gonderin bende kaptana ileteyim.Birprensess canım paylaşım takibini sen yapıyorsun ya artık. mesaj sayılarını sana mı yollayalım ya da nasıl yapalım sen kendin mi takip edeceksin. öyle de zor olur ama. ya da önceki gibi listemi yapsak 2 gün 2 gün ?
Birprensess yaşın gençmiş canım.ben bu sene 30 olunca 20 li yaşlar genç kalıyor artık :)
Bir de bu grup beni cidden çok motive ediyor. Bugün Leslie yapmayacaktim sonra dedim gruba ne yazacağım.
Seni daha fazla motive eden bir şey mutlaka vardtv
Bu arada bugün çok yoğundum sabahtan beri giremedim sayfaya, ancak gelebildimLeslie yi de şimdi gördüm, yapamadım o yüzden... spor gündemini günlük değil de haftalık plan halinde yapsak nasıl olur acaba, eğer herkese de uyarsa tabi ki
16 Temmuz menüm
11.00 kahvaltı
-1 dilim chialı tam buğday ekmek
-1 domates
-1 salatalık
-4 siyah zeytin
-1 kk beyaz peynir
- 1 kupa kiraz sapı saçı
-1 tk şeker ilavesiz yerfıstığı ezmesi
15.00 ara öğün
- 1 orta boy şeftali
18.30 akşam yemeği
-1 haşlanmış kabak
-4yk et sote
-1dilim tam buğday ekmek
- 1 çorba kasesi salata
3.5 lt su
40 dk yürüyüş
Olur canim yazarimBu arada bugün çok yoğundum sabahtan beri giremedim sayfaya, ancak gelebildimLeslie yi de şimdi gördüm, yapamadım o yüzden... spor gündemini günlük değil de haftalık plan halinde yapsak nasıl olur acaba, eğer herkese de uyarsa tabi ki
Olur canim yazarim
solmez
16 temmuz pzt listem gelsin
10.30
1 sahanda yumurta
5 y. Zeytin
1 çatal ezine peynir
1 dilim tb ekmek
14.00
Az lavaşlı tavuk döner dürüm
Ayran
17.00
10 kiraz
70 dk yürüyüş
15 dk leslie
2.5 l su
Döner dürümde ketçap mayonez yoktu
Yine de akşamı geçiştirdim. Yemedim. Biraz işim var. Eğer zorlanırsam belki 2 kaşık yoğurt yerim.
Inş cnm
Keşke bende isteğim kadar yiyip kilo almasam bazı kişiler gibi negüzel olurdu
Aaahh aahh 20’ den sonrası patır patır gidiyor, insan farkına varamıyor bileben de 30’umun son demlerindeyim
Son dem derken??? Ben uzun bi süre 23 yaşında kaldım :)))) uzuuuuun bi sürede 30 ları sürerim inşaallah :)))))))
Gerçekten ben de gruba ne yazacam korkusuyla yememe içmeme dikkat ediyorum, öteki türlğ mutlaka arada kaçamaklar oluyor çünkü
bir de yeni gelen arkadaşlar profilinize başlangıç,hedef ve güncel kilonuzu eklerseniz güzel olur. yorum yaparken iyi oluyor görmek.
sağ üst köşedeki mesaj kutusunun sol yanındaki adamcağıza tıklayıp:)
özel başlık yazan yere ekleyebilirsiniz
Kizlar, yazin cok hareketli geciyor cok nete giremiyorum .... diyetime konsantre olayim toparlayip yuvama oyle döneyim diyorum..
Öyle insanlar bence yok canım onlar göz önünde yiyici arka tarafta yemeyip bol bol kalori yakan tipler. Benim kuzenim erkek bi öğünde 3 ekmek yerdi ergenlikte hiç kilo almazdı . Şimdi ise göbekli :)))
Yazdım tatlım :))
Az önce baktım da mayısta karar alıp takıma katılmışım normal şartlarda 2 ay olmuş en az 8 kilo vermem gerekirken 1.5 kilo gitmiş ... Bi de iyi tarafından bakmak gerek 1.5 kilo almamışım :)))
Öyle insanlar bence yok canım onlar göz önünde yiyici arka tarafta yemeyip bol bol kalori yakan tipler. Benim kuzenim erkek bi öğünde 3 ekmek yerdi ergenlikte hiç kilo almazdı . Şimdi ise göbekli :)))
Yazdım tatlım :))
Bakalım yapabildim mibir de yeni gelen arkadaşlar profilinize başlangıç,hedef ve güncel kilonuzu eklerseniz güzel olur. yorum yaparken iyi oluyor görmek.
sağ üst köşedeki mesaj kutusunun sol yanındaki adamcağıza tıklayıp:)
özel başlık yazan yere ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?