Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

16.07.18 pzt
Sabah 06:30
2 ceviz
2haslanmış yumurta
50gr süzme peynir
1salatalık-1domates
2siyah zeytin
Öğle 12:00
6 ymek kaşıgı bulgur pilavı
Yarım kase tavuk suyu çorbası
Buharda haşlanmış kabak-patlıcan yemeği 1 tabak
1kase cacık
Ara öğün 15:00
Yrım paket etiform bisküvi
Akşam 18:30 1 kase kurufasulye
1 dilim kepek ekmek

16 Temmuz 2018 öğünlerim.

Kahvaltı
1 haşlanmış bıldırcın yumurtası
1 kk peynir
2 zeytin
2 salatalık
1 dilim ekmek
1 minik patatesli börek.

Ara
1 sadece Türk kahvesi

Öğlen

4 köfte
Bir orta boy patates kızartması
Cok az ketçap
Ayran

Ara
Bi tane Browni— duramadim cok cikolata istedi canim. —

Aksam
1 kase yogurt
2 kayisi.

Yuruyus 12 Bin adim
Su 2,5 litre

Evet cnm girmedim çünkü bozmuştum
Gerçekten şunu anladım burası insana çok iyi geliyor
Yaa coook istiyorum kilo vermek bende istediğim gibi giyinmek istiyorum
Inş bu son olsunn birdaha da bozmak yok

Inşallah canımm

Afiyet olsun canım biran evvel moda girip ideal kilona ulaşana kadar cikmamani dilerim

Afiyet olsun canım güzel menün

Afiyet olsun canım yarın kacamaksiz olsun inşallah

Benim büyük oğlan pek tek başına oynamaz komşunun oğlunu çağırdım oynuyorlar çayımı aldım bende miss:))

Ohh afiyet olsun canım. Analar da azıcık otursun değil mi.

Afiyet olsun canım güzel menün

Afiyet olsun canım yarın kaçamaksiz olsun inşallah

Bugün ki menum
Kahvaltı 10:15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Maydonoz,dereotu

Ara 13:00
Yarım paket cubuk kraker(arkadaşımla doktora gittik işimiz uzun sürdü bir şey almaya fırsatım olmadi kızımın krakerinden yedim)

Öğle 17:00
Bir porsiyon urfa kebap(sadece kebabini yedim)
Ayran

Ara 20:00
4 kaşık yoğurt

Öğle yemeği Akşam yemeği oldu geç yeyince yemedim tekrar

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
1 mil lesslie

kızlar cumadan itibaren menü takibi yapmaya başladım.

N Nisaca hafta sonu menünü yazmış mıydın benim mi gözümden kaçtı. çocuklardan fırsatın olmamış da olabilir tabi. listeye göre yazmamış gözüküyorsun.

merryangel sende 3 gündür menü yazmamış gözüküyorsun benim gözümden kaçmış da olabilir. bugün yazarsın diye umuyorum. sanırım paylaşımda yapmadın bugün. tatilde misin acaba bilmiyorum. bende yeni geldim ya yazdıysanda görmedim

Kızlar merhaba,akşam hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum, saat 5 gibi akşam.yemegi yedim, 7 de tabakta kalan yarım köfteyi yedim sonra da sade soda içtim limon sıkip .eskiden olsa bisküvi kek çikolata elime ne geçse saate bakmadan yerdim. Yatağa aç girmek lazim

Afiyet olsun cnm

Iyi yapmissin cnm
Aç yatınca iyi kilo veriliyor

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

harika canım maşallah

Canim ben hergun 1,5 saat yürüyorum tempolu.... diyeti yoluna koymaya basladim aksam 18.00 dan sonra bisey yememeyi öğreniyorum tekrardan ) basariyorum 3 gündür )

Kizlar, yazin cok hareketli geciyor cok nete giremiyorum .... diyetime konsantre olayim toparlayip yuvama oyle döneyim diyorum..

Birprensess canım paylaşım takibini sen yapıyorsun ya artık. mesaj sayılarını sana mı yollayalım ya da nasıl yapalım sen kendin mi takip edeceksin. öyle de zor olur ama. ya da önceki gibi listemi yapsak 2 gün 2 gün ?

Canim ben hergun 1,5 saat yürüyorum tempolu.... diyeti yoluna koymaya basladim aksam 18.00 dan sonra bisey yememeyi öğreniyorum tekrardan ) basariyorum 3 gündür )

yavaş yavaş takıma geri dönüyorsun o zaman,cabucak koy yoluna gel aramıza canım

Kizlar, yazin cok hareketli geciyor cok nete giremiyorum .... diyetime konsantre olayim toparlayip yuvama oyle döneyim diyorum..

dört gözle bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…