Allahım bana yardım et
Coooook canım biseyler yemek istiyor
Kendimi zor tutuyorummmm
Gunaydin kızlar takım olarak sıfır kacamaksiz bir gün olsun bugün. Arkadaşım kahvaltıya gelecek. Beraber diyet yürüyüş yaptığım arkadaşım. Sağlıklı bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ben.görüşürüz
Eline sağlık canımGünaydın kizlarrr listeyi yaptım beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin değiştirelim.
Pazartesi = Leslie
Salı = İp atlama
Çarşamba = Zumba
Perşembe = Yürüyüş
Cuma = Pilates (topla-topsuz farketmez)
Cumartesi = Dip köşe ev temizliği
Pazar = Dinlenme
Kızlar mesela ben ip atlayamam yada zumba vs yapamam diyenler onun yerine yapabildikleri farkli bir spor yapacaklar. Simdilik boyle umarim beğenirsiniz.
LAydLiNe latiska anneyim83 Birprensess cankizzzz solmez N Nisaca @Foreverlife ada81 merryangel bekolim Sekerpare87 @umudum2
Harika olmuş ben kahvaltımı yaptım şimdi temizlik yapacağım sonra da ip atlama.Günaydın kizlarrr listeyi yaptım beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin değiştirelim.
Pazartesi = Leslie
Salı = İp atlama
Çarşamba = Zumba
Perşembe = Yürüyüş
Cuma = Pilates (topla-topsuz farketmez)
Cumartesi = Dip köşe ev temizliği
Pazar = Dinlenme
Kızlar mesela ben ip atlayamam yada zumba vs yapamam diyenler onun yerine yapabildikleri farkli bir spor yapacaklar. Simdilik boyle umarim beğenirsiniz.
LAydLiNe latiska anneyim83 Birprensess cankizzzz solmez N Nisaca @Foreverlife ada81 merryangel bekolim Sekerpare87 @umudum2
Valla canim o sana bağlı ben mesela sabah 50 ogle 50 aksam 50 ile baslamistim oyle olunca cok yormuyorHarika olmuş ben kahvaltımı yaptım şimdi temizlik yapacağım sonra da ip atlama.
Kaç kere atlamak lazim
Canım bana kaptan sadece yürüyüş ve zumba yapabilirsin demişti. Bende leslie de hareketli olduğu için yaparım diye düşünüyorum dunde yaptım zaten. Sadece ip atlama ve pilatesi yapamayacağım sanırım. Ama onun yerine bugün yürüyüş yapacağımIpim yok o yuzden atlamadim bahanesi istemiyorummmmm hayali ip varmis gibi atlayinayni sekilde internette topsuz sekilde pilates hareketleri videolari var onlarida yapalim. Mesela benim suanlik topum yok ve ben onunla yapiyorum
İp atlama dışında başka bir opsiyon mu eklesek acaba ? Alt komşu kesin napiyorsun diye yukarı çıkar
Tamam canım ben program yapacağım ama biraz zaman alacak sanki. Bu arada sen kendin bir şeyler yapmaya çalış boş kalma.Tamam canım zahmet olmazsa sen ayarlarmisin güveniyorum sana.bende katkı sağlarım yine..ebru sallidan yapıyordum ben netten açıp. Ama bildiğin başka program varsa olur.1 saat sürüyor.haftada kaç gün ideal olur bizim için.
İp atlamanın her hangi bir sıkılaşma sağlayacağını düşünmüyorum mantıksal açıdan. Tam bir bilgim yok ama düşündüğüm kadarıyla güzel kardiyo yaptırıyor çünkü dolaşım ve solunum çok hızlanıyor ip atladıkça. Bacak kaslarına faydalı olabilir belki ama göğüs bölgemizi korumazsak sarkmalar olacağını düşünüyorum çünkü ciddi şekilde hareket ediyor vücut ip atlanıldığı zaman. O yüzden dedim. Çocukken sorun olmuyor ama bence şuan sarkmalara neden olabilir. Yaştan kaynaklı derken onu kastetmiştim. Koşarken de aynı şey geçerli korumamız gereken bölgelerimiz var benceBenim yapabileceğim spor programları sınırlı malesef çocuklardan dolayı..evde yapabileceğim herşeyi yaparım. Pilates leslie... egzersiz ...ip atlama (31 yaş anlayabilir sanırım kaptan daha genciz ya yapma)..dışarıda da yürüyüş yapabilirim akşam üstü çocukları bebek arabasına koyup hep öyle yaptım zaten şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?