Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar bugün pişmanlık hissettim yine iki gofret yedim iki tane de cips.

Kahvaltı sabah 9
1 SB süt içine 3-4 kaşık gevrek
1 yumurta
1 kk beyaz peybir
İki dilim kasar
İki dilim domates
4 zeytin

Oglen 12
1 tabak turlu
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Ara 15
1 SB süt
4 kaşık gevrek

Akşam 17 30
1 kase barbunya

2.5 litre su
50 ip atlama

Düşünüyorum da benim ara yapmama gerek yok,boşuna yiyorum,yedikce de yiyesim geliyor.
Eşim gelince yürüyüşe çıkacağım

Ben çıkmayı çok istiyorum ama hava çok kapandı yağmur bastıracak gibi,yağmuru çok dert etmem ama spor ayakkabılarım ıslak zeminde feci kayıyor
Valla açıkçası bende güneşten çok haz etmiyorum bizim buralarda fazla yokuşlu olduğu için hiç çıkasım yok. Eve koşu bandı almayı düşünüyorum o zaman balkonum büyük manzaraya karşı açık havada yürürüm bol bol. Şimdilik evde leslie ve zumbayla idâre edeceğim

Kızlar bu arada akşam mesaj sayılarını bana iletmeyi unutmayın lütfen bende kaptanımıza ileteceğim. Grubun aktifliği ve motivasyonumuz için bu çok önemli. Dün nerden bakacağınızı söylemiştim

17 Temmuz 2018 öğünlerim

Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk light peynir

Ara
1 Muz

Öğlen
Fırında yağsız patates patlıcan biber kızartması
Yoğurt
1 dilim fındıklı kek

Ara
2 kayisi

Akşam
1 kase cacık

Yatmadan 1 fincan Türk kahvesi
Su 2litre
Yürüyüş 10 bin adim
Spor Leslie 15 dk x 2 kez.

Afiyet olsun canım sporların çok güzel. Dün kaptanımız uyarmıştı gözünden kaçtıysa diye söylüyorum ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamız gerekiyor normal ekmek, çavdar ya da buğday diye

Harikasınız kızlar maşallah. Haklısın ben de kendimi kaybetmesem süper olacak ama nedense bir türlü toparlayamıyorum kendimi ama artık eşlisi gibi daha sık geleceğim. İşi yeni öğrendiğim için başımda çok kişi oluyor onların yanında da topiği açmayı çok istemiyorum.
16.07.2018 menum ( yogunluktan yazamamistim)

Dun bayagi abarttim
Kahvalti 10:30
2 hasl yum beyazi
Az yagda fasulye kavurma

12:00 Bir kivi

16.00
15 tane sarma
7-8 biskuvi
3 tane minik pogaca
Meyva taneli dondurma
Çok ama çok abartmışsın hiç olmamış
Diyetisyene gittim bugün 2 haftada 900 gr vermisim ve sadece 100 gr i yag

Malum tatilde sağlıksız yedim azıcık ondan oldu. Bu hafta 2 kilo yağ gitmeli.
Bir gün gelip sana kızacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne güzel ilerliyordun keşke tatilde de dikkat etseydin hiç bozulmazdı düzenin. Tek önemli kısmı tam olarak nasıl kilo verileceğini öğrenmiş oldun.
Canım ne kadar süre önce doğum yaptın? Emziriyor muydun?
Canım emziriyor muydun?
Ekmeklerin cinsini yaz lütfen canım. Bir de patates yasaklılarımızın içinde hiç bir türlüsünü yememen lazım. Sporun çok güzel
Bu nasıl bir menü?

Afiyet olsun canım. Ara öğün yapmadan da bir dene bakalım nasıl olacak sonuç?

Afiyet olsun canım güzel menün sadece patates olmamalı. Ekmeğin cinsinide belirtirsen iyi olur. Bende hep kepek ya da çavdar yediğim için yazmiyordum ama ekliyorum artık

Kahvaltı yok tek öğün. Kendine zarar veriyorsun canım böyle olmaz. Listen var senin uysan yine keşke çok güzel olur

Bugün ki menüm
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Salata

Öğle 15:00
7 kaşık bamya yemegi
Bir kase cacık
1 dilim sarı buğday ekmeği

Akşam 17:00 aslında ara yapacaktim ama dolmaya dayanamadim.

3 tane minik biber dolması(kıymalı pirincli)
Hakikaten minik,annem terasta yetistirmis boyu serçe parmagim kadar

19:00
2 tane kayısı

2,5 litre su
1 saat yürüyüş
100 ip atlama

22:00 gibi 2 kaşık yoğurt yiyeceğim malum yağ yakıyor. Bu hafta ki listemde de var zaten

Bugün canım birşey yemek istemedi kaçamakta yapmadım kaptanım bu çok güzel değil mi ne güzel az yemişim

Menü bayağı az olmuş acıkmadıysan ne mutlu sana, muhtemelen tartıda karşılığını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…