Kaptan ben normalde yorum yapmıyorum biliyorsun.arkadaş sorduğu için yaptım. Ve özellikle dedim ki diyetisyene gitmeyeceksen siye yoksa işin uzmanları zaten iyi biliyor.ama ekmek yenerek 1 haftada 1 buçuk kilo veremez.arkadaş 1 buçuk kilo vermek istiyorum yazmış. Bende diyet yaptım ilk başlarda evet ekmeksiz yemek midemi bulandiriyorduHatırlıyor musun siz ilk takıma geldiğinizde menülerinizi sadece ben yorumlamak istemiştim. İşte sebeplerden bir tanesi buydu. Umudum' un kilosu artık ideal olduğu için o ekmek yemeden çok rahat yaşayabiliyor. Ben de yaşayabiliyorum ve bir süre sonra sen de artık ekmek yemeyi bırakacaksın. Ama bu şu kilonuzda olmayacak bir şey ve o bunu bilmiyor. O yüzden sizi olumsuz eleştirilere maruz kalmamanız için korumam altına almıştım. Sen şimdi olayı iyice çözdün. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu artık çok iyi biliyorsun. Zamanla hem benden hem de diyetisyeninden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. Veeee inşallah kısa zaman sonra seni ideal kilonda göreceğiz
Geçmiş olsun canım. Ödem varmış ve çoğunluğunu atmışsın. Sakın bir daha uzaklaşma takımdan.
Bende aynen söylediklerini yapmak istiyorum canım. Ama bir misafirliğe gittiğimde diyetteyim demek istemiyorum kararında az miktarda ve az çeşit yiyerek dengelemek istiyorum. Misal bugün misafirim gelirken kek poğaça filan getirmiş ben kekin ucundan tattım poğaça da en küçüğün den bir tane yedim.kendimde kabak lı havuçlu yoğurtlu salata yaptım onu yedim bol bol misafirsiz hayat olmuyor.misafirliğe gitmeden de olmuyor.inşaallah dengelerimcanım ve bu kilolar gider.
Desteğin için teşekürler
Tamam tatlım nasıl istersen öyle yap bakalım.3oglanannesi
Ben bu sefer söylemeden denemek istiyorum. Şimdiye kadar dedim olmadı söylemeden bakalım olucak mı :)
Kaptanım şuan resmen az yedim diye kızıyorsun ya çok şükürMenün gayet güzel olmuş canım. Saatlerin tam kararında. Miktarlarında güzel. Suyun da ideal. Spor?
Mazeret yok mazeret canın çok istese de tutacaksın canım kendini. Bugün karbonhidrat ağırlıklı yemişsin. Totalde çok az yiyorsun. Sonrasında da vücut krize giriyor ve dayanamayıp ne bulursan yiyorsun. Aç bırakıyorsun kendini. Aç bırakmaman lazım. Özen göster kendine artık. Evdekilere ayrı kendine ayrı hazırla artık şu yemeklerleri. Sağlık çok önemli Cankız. Sağlıksız besleniyorsun. Veeee ben buna çok üzülüyorum.
Canım inşallah en kısa zamanda halledersin internet sıkıntını. Yoksa biliyorsun buradan uzak olunca olmuyor bu iş. Bir de okumadın sanırım telefon numaranı yaz lüften bana özelden. Böyle durumlarda lazım oluyor. Hiç birinizden habersiz kalmak istemiyorum.
Bence hiçte dediğin gibi değil. Ben diyet yaptığım süre içerisinde hem misafirlerimin yanında, hem de misafirliğe gittiğimde asla kaçamak yapmadım. Uygun bir dille anlattım ve kimse de ısrar etmedi. Ve 6 ayda 24 kiloya yakın kilo verdim. Hayır diyebilmelisin.
Yine olmamış menü. Dengesiz sağlıksız. Pasta yemediğin için tebrik ediyorum seni ama diğerleri de iyi olmamış. Sen zaten yanlış olanları biliyorsun. Lahmacun yiyebilirsin diyette. Hatta vaktini de güzel ayarlamışsın ama limonata olmamış. İki öğün hiç olmamış. Su çok az olmuş.
İlk üçe girdik canım çok şükür. Geçen hafta zaten silinmişti notamız.
Kaptan ben normalde yorum yapmıyorum biliyorsun.arkadaş sorduğu için yaptım. Ve özellikle dedim ki diyetisyene gitmeyeceksen siye yoksa işin uzmanları zaten iyi biliyor.ama ekmek yenerek 1 haftada 1 buçuk kilo veremez.arkadaş 1 buçuk kilo vermek istiyorum yazmış. Bende diyet yaptım ilk başlarda evet ekmeksiz yemek midemi bulandiriyordu
Neden söylemek istemiyorsun. İnsanlar diyette olunca ayipliyor mu.valla ben cümle aleme duyurdum diyette olduğumu hiç te yuksunmedim.verdiğim emeği herkes görsun..birkac tanıdığım var diyetler biliyorum nasıl kilo verdiniz diyorum bilmem hiçbı şey yapmıyoruz ki diyorlar.valla biz kilomuzdan memnuz diyorlar her gördüğümde kilo vermişler hatta biri 25 kilo vermiş.ise yürüyerek gidiyor hergün görüyoruz. Bitki çayları içiyorlar devamlı ama sorunca diyette değiliz.kendiliginden gidiyormuş. Bence hiç gerek yok bunlara.
Menümü de yazayım.
Sabah: 1 dl ekmek, peynir, omlet, domates, salatalık. 1 çay kaşığı bal.
Öğlen: 4 yk kıymalı makarna, 2 yk yoğurt
Ara: sütlü kahve
Akşam: 1 kabak, 1 domates dolması (etli), 1 yk yoğurt, 1/2 dl ekmek
Spor: 1 saat 20 dk.
İyi bir başlangıç oldu. Daha iyi olacak.
Yorumlarınız yardımcı olacaktır, diyet yapmayı, sağlıklı beslenmeyi unutmuşum yollar içerisinde
Sabah 5 te yolculuk var kızlar, bugün çok katılamadım size koşturmaktanyarın görüşmek üzere, iyi geceler
Bende de aynı durumLAydLiNe E
Elbette kaptanım durumu anlatsam ısrar etmezler
Ben diyetteyim demeye bıktım ve bunu dile getirdiğim de sanki nazar mı oluyor nedir bilmem. Hemen bozuluyor. Ondan ben aşırıya kaçmadan ikramlar dan da sağlıklı olanları daha çok seçerek, diyetteyim de demeden kilo vermek istiyorum. Eğer bugün o küçük poğaça yı ve keki yemesem daha aç hissedecektim ve misafirim olduğu içinde kendime özel birşey hazırlayamafığım için aç kalıcak tım ve akşama çok fazla yiyecektim.
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):serap
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:bolu
Boyunuz :1.60
Kilonuz:73.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :10 ay önce doğum yaptım ikizlerim var bir ay önce diyete başladım 5kilo verdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :doğum öncesi kiloma dönmek ve bu durum hem rahatsız ediyor hem de mutsuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :belli bir sebebi yok ama benide araniza alırsanız sevinirim
20 temmuz cuma
10.30
1 dilim dukan ekmek
10 y.zeytin
1 kk çökelek
Söğüş domates salatalık
3 dilim kavun
14.30
1 lahmacun
Yağsız salata
19.00
1 şiş kuşbaşı
1 şiş adana
1 kadeh rakı
3 dilim kavun
3 l su
30 dk yürüyüş
30 dk yüzme
Afiyet olsun canım makarna hariç güzel menün. Menüyü yazarken öğünleri hangi saatte yediğini de belirtmen gerekiyor. Bir de ekmeğin hangi ekmek olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?