Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm
Ama bencede hiç olmamış
Yarın daha dikkat edersin
Eşimle aramda sorun vardı,daha doğrusu sadece benim sorun ettiğim bir durum vardı,fazlaca depresif haldeydim, kahvaltı yapmaya üşendim,çok ağlamaklı bir gündü regl öncesi durumlar iste. Neyse ki eşim durumu düzeltti yarın toparlarim mutlaka

Canım çok sevindim düzeltmesine ve senin de toparlamana. Umarım herşey çok çok güzel olur. Çok şükür ki halledilmeyecek konular değil

Iyi cnm sevindim düzeltmenize
Her evde oluyor öyle üzme kendini
Yarın daha iyi beslenirsin

Ben de menümü yazayım:
9.30: 1 yumurta, peynir, domates salatalık 1 dl bol tahıllı ekmek, 2 çay kaşığı reçel
12.30: 1 domates 2 kabak dolma, 1/2 dl bol tahıllı ekmek
15.00: Türk kahvesi (orta) 6 üzüm tanesi
18:00 nescafe (sadece sütle)
20.00: inçe 1 dl antrikot, salata
21.00: 2 top dondurma.

1 tl su şimdiye kadar, içmeye devam ediyorum.
1 saat 10 dk spor
5 saat havuzda kaldım, biraz yüzme biraz oyun.

Selam canım benim çok güzel motivasyonlu ve istekli gidiyor çok şükür şimdi öğle yemeğimi yedim oturuyorum senin nasıl gidiyor
Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden

09.15
Sirkeli su

09.45
1 yumurtalı lorlu salata
Sütlü çay
2 dilim çavdar ekmeği ( 1 tanesi ev yapımı çemenli)

12.30
1/4 yeşil elma
Sütlü kahve
1 hurma

15.00
1 sebzeli tavuk tek but
1 kupa Kefir
2 dilim çavdar ekmeği

17.00
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

20.30
Salçalı kıymalı yumurta ( 2 yumurta)
Maydanoz
1 kupa kefir
2 dilim çavdar ekmeği

20 dk Leslie
10 dk kol
Yarım saat ev toparlama

3 lt su

Afiyet olsun canım. Okurken uzun zamandan beri en iyi menüsü diye düşünüyordum ki sonda ki bir paket bisküvi işi bozdu. Keşke bir paket yerine içinden bir tane yemiş olsaydin.

Bugün çok kötü beslendim kabul ediyorum.

Kahvaltı iki lokma pogaca 9 da

Öğlen 12 de sütlü türk kahvesi

Ara bir dilim pasta 15 te

Akşam 18 de köfte 3 tanr ayran bir bardak

Afiyet olsun canım. Bazen oluyor böyle. Eşin le toparlamissiniz zaten. Yarın menün de güzel olur eminim.

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 12 de
Yarım dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık

Akşam 17
2yk kremalı patates
Yarım tabak et kavurma

2litre su
2fincan kahve
Spor yok

Afiyet olsun canım. Kremalı patates olmamış.

Afiyet olsun canım dondurma hariç güzel menün.

Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden

Bir sıkıntısı vardır canım. Kaç yaşındaydı. Konuş onunla. Onu da mutlu edecek bir şeyler vardır mutlaka

Afiyet olsun canım güzel menün

Büyük oğlun kaç yaşında canım kardeşini mi kıskanıyor acaba
5 canım. O kısmen var da. Kardeşi olmadan öncede böyleydi. Her dediğini de yapmıyorum. Varı da yoğun da bilsin diye yeni nesil zor gerçekten.Rabbim hayırlı bir kul hayırlı bir birey olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin.

Amin canım inşallah

Amin canım Allah yardımcın olsun. Instagramda hatice toygar diye bir yazar var takip etmeni öneririm belki biliyorsundur gerçekten benim çocuğum olmamasına rağmen takip ediyorum çok çok iyi bir örnek

21 temmuz cmt

10.30

1 yk patlıcan biber domates kızartma
6 y.zeytin
1/2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği

14.00

Sade türk kahvesi
3 kuru kayısı
7 fındık
1 hurma

19.00
1 kase şehriyali tavuk çorba
1 dilim tb ekmeği

22.30
1 çaybardağı sütle baharat çayı

1 saat yürüyüş
1 saat denizde açılma
2.5 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…