Eşimle aramda sorun vardı,daha doğrusu sadece benim sorun ettiğim bir durum vardı,fazlaca depresif haldeydim, kahvaltı yapmaya üşendim,çok ağlamaklı bir gündü regl öncesi durumlar iste. Neyse ki eşim durumu düzeltti yarın toparlarim mutlakaAfiyet olsun cnm
Ama bencede hiç olmamış
Yarın daha dikkat edersin
Evet ya bende pişman oldum çokAfiyet olsun cnm
Bisküvi yemeseydin keske
Canım çok sevindim düzeltmesine ve senin de toparlamana. Umarım herşey çok çok güzel olur. Çok şükür ki halledilmeyecek konular değilEşimle aramda sorun vardı,daha doğrusu sadece benim sorun ettiğim bir durum vardı,fazlaca depresif haldeydim, kahvaltı yapmaya üşendim,çok ağlamaklı bir gündü regl öncesi durumlar iste. Neyse ki eşim durumu düzeltti yarın toparlarim mutlaka
Afiyet olsun canım keşke kahvaltı yapsanBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12 de
Yarım dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık
Akşam 17
2yk kremalı patates
Yarım tabak et kavurma
2litre su
2fincan kahve
Spor yok
Eşimle aramda sorun vardı,daha doğrusu sadece benim sorun ettiğim bir durum vardı,fazlaca depresif haldeydim, kahvaltı yapmaya üşendim,çok ağlamaklı bir gündü regl öncesi durumlar iste. Neyse ki eşim durumu düzeltti yarın toparlarim mutlaka
Evet ya bende pişman oldum çok
Afiyet olsun canım keşke kahvaltı yapsan
Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni ciddenSelam canım benim çok güzel motivasyonlu ve istekli gidiyor çok şükür şimdi öğle yemeğimi yedim oturuyorum senin nasıl gidiyor
İyi şükür yarını da atlatırım inşaallah böyleSağol canım vardık çok şükür
Abimlere geldik yeni. Senin nasıl gidiyor?
Büyük oğlun kaç yaşında canım kardeşini mi kıskanıyor acabaBenimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden
Ben de kendime geldim canım,eşim telafi etti sağolsun,yarın daha güzel bir gün olacajCanım çok sevindim düzeltmesine ve senin de toparlamana. Umarım herşey çok çok güzel olur. Çok şükür ki halledilmeyecek konular değil
21.07.2018/Cumartesi
10:00 = 1 haşlanmış yumurta
2 çeşit 1kk peynir
Domatez,Salatalık,Çarliston biber
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
11:45 = Orta türk kahvesi
13:00 = 1 kase Domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
18:20=Yumurta, peynir, zeytin, biber, Salatalık, kavun, 1.5 küçük dilim normal ekmek
2 lt su. 1 paket ikram bisküvi
Spor olarak yüzmek
Bugün çok kötü beslendim kabul ediyorum.
Kahvaltı iki lokma pogaca 9 da
Öğlen 12 de sütlü türk kahvesi
Ara bir dilim pasta 15 te
Akşam 18 de köfte 3 tanr ayran bir bardak
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12 de
Yarım dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık
Akşam 17
2yk kremalı patates
Yarım tabak et kavurma
2litre su
2fincan kahve
Spor yok
Ben de menümü yazayım:
9.30: 1 yumurta, peynir, domates salatalık 1 dl bol tahıllı ekmek, 2 çay kaşığı reçel
12.30: 1 domates 2 kabak dolma, 1/2 dl bol tahıllı ekmek
15.00: Türk kahvesi (orta) 6 üzüm tanesi
18:00 nescafe (sadece sütle)
20.00: inçe 1 dl antrikot, salata
21.00: 2 top dondurma.
1 tl su şimdiye kadar, içmeye devam ediyorum.
1 saat 10 dk spor
5 saat havuzda kaldım, biraz yüzme biraz oyun.
Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden
09.15
Sirkeli su
09.45
1 yumurtalı lorlu salata
Sütlü çay
2 dilim çavdar ekmeği ( 1 tanesi ev yapımı çemenli)
12.30
1/4 yeşil elma
Sütlü kahve
1 hurma
15.00
1 sebzeli tavuk tek but
1 kupa Kefir
2 dilim çavdar ekmeği
17.00
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
20.30
Salçalı kıymalı yumurta ( 2 yumurta)
Maydanoz
1 kupa kefir
2 dilim çavdar ekmeği
20 dk Leslie
10 dk kol
Yarım saat ev toparlama
3 lt su
5 canım. O kısmen var da. Kardeşi olmadan öncede böyleydi. Her dediğini de yapmıyorum. Varı da yoğun da bilsin diye yeni nesil zor gerçekten.Rabbim hayırlı bir kul hayırlı bir birey olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin.Büyük oğlun kaç yaşında canım kardeşini mi kıskanıyor acaba
5 canım. O kısmen var da. Kardeşi olmadan öncede böyleydi. Her dediğini de yapmıyorum. Varı da yoğun da bilsin diye yeni nesil zor gerçekten.Rabbim hayırlı bir kul hayırlı bir birey olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Amin canım Allah yardımcın olsun. Instagramda hatice toygar diye bir yazar var takip etmeni öneririm belki biliyorsundur gerçekten benim çocuğum olmamasına rağmen takip ediyorum çok çok iyi bir örnek5 canım. O kısmen var da. Kardeşi olmadan öncede böyleydi. Her dediğini de yapmıyorum. Varı da yoğun da bilsin diye yeni nesil zor gerçekten.Rabbim hayırlı bir kul hayırlı bir birey olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?