Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptım canım . Maalese yok ve ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum

Ohhhh valla akşam bayağı götürmüşsün Şaka bir yana iyi durmuşsun bir kadehle. Lavaş olmasa olurmuş.

Günaydın canım benim yerime de yüz

Yok be yaaaa... çok da götürmemişim. Adana da lavaşsız olmuyor hani...
Rakı olmasa olurdu ama güzel gitti misss gibi havada.. dua et künefe yapmadık. Normalde piknikleri künefe ile taçlandırıyoruz.

Sabag çok güzel yüzdüm... güneşlendim...
Eve gelip tartıldım. Sonunda 58.8 gördüm
Çok mesudum kaptan

Nihayet sonunda geldi 58 ler. Şu an seni 57 ile hayal ettim bir anda ben de çok mesut oldum

Künefeyi duymamış olayım

Sizler takıma gelmeden önce iki arkadaş vardı. Aynen sizin gibi geldiler paylaşımları çok güzeldi, güzel kilolar verdiler 2 hafta sonra deneme süresi bitince listeye aldım. Ertesi hafta bir kayboldular iki hafta takımı dibe çektiler. O nedenle artık bahsettiğim gibi ince eleyip sık dokuyorum ki gerçekten kilo vermek isteyen hak eden insan girsin listeye ve diğer arkadaşlarını olumlu yönde etkilesin. Dediğim gibi gayet güzel gidiyorsun şimdilik. Sanırım takımda da 3. haftan. Not aldığım defterim yanımda olmadığı için tam başladığın tarihi hatırlamıyorum. Cumaya kadar paylaşımlarına ve menülerine daha fazla özen göster canım kararımı cuma günü vereceğim
Öncelikle hoş geldin canım aramıza. Sana uzun uzun anlatmak isterdim yazdığın bu mini hikayeye istinaden ama şu an çok işim var inşallah en kısa zamanda uzun uzadıya sohbet ederiz. Kilo vermek için doğru bir karar vermişsin ve bizim takımı şeçmekle de hedefi tam 12 den vurmuşsun. İnşallah burada bizimle birlikte bütün fazlalıklarından kurtulacaksın. Senden tek bir şey istiyorum. Kendine inan, kendine güven ve sürekli kendi kendine başarabileceğini tekrarla. Şimdi sana bir link atacağım. O fotoğraflardaki kişi benim. Sonrasın da tekrardan konuşuruz benim üzerime
Bilgilerini kaydettim canım. Bu arada Ebru benim adım.

Bende pazara gittim bizim evimiz merkezden uzak olduğu için otobüs ya da arabayla gidip geliyoruz bugün de eşimi beklemeden gideyim dedim otobüsle gittim aman ya Rabbim gitmez olaydım çok yürüdüm dilim damağım kurudu resmen zor attım kendimi eve

Yürümen güzel olmuş ama sıcakta olması kötü olmuş.
Kaptan beni atma sakın kahrolurum Bu hafta görcem ben 94leri şunu bir kırsam artık gerisi gelecek inanıyorum
Hadi inşallah

Kızlar genel olarak barsak tembelliğim var. bu tartıya da yansıyor haliyle
bugün denizden dönüşte limon soda yoğurttan bir ayran yaptım. kahvaltıdan yarım saat önce içtim.
öğleye doğru barsaklarımı inanılmaz çalıştırdı. Düzenli kullanınca ne olur bilmiyorum ama ben birkaç gün denemeyi düşünüyorum.
özellikle tartı günü ve önceki gece kesin içerim

Çalışmıyorum ev hanımıyım maalesef yok evde ne yapabilirsem o eşim biraz da kıskanç öyle her şeye izin vermez
o zaman sana önerim canım lesli yapman... evde lesli video aç 3 mil yapsan 45 dakika sürüyor düzenli yaparsan gözle görülür bir incelmeyi fark edeceksin...

bunu aklımda tutayım bazen bu sorunu bende yaşıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…