- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Arkadaşlar merhaba,
Cep telefonuma birşeyler oldu kilitlenip duruyor, su dökülen masadaydı, su mu geldi bilmiyorum. Umarım düzelir çünkü İstanbul’da götürebilirim ancak tamire.
Dünden beri giremedim. Bugün tekne turuna gittik, çok eğlenceli bir o kadar da yorucuydu. 2 gündür yememe çok dikkat edemedim, 2 gün boyunca tüm öğünleri dışarıda yedik.
Yarın da kahvaltı var, pazartesi de davetliyiz. Artık evde oturmak istiyorum.
Şişkinliğin vardır canım tebrik ederimmGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta:66
Güncel:65.7
Fark:300 gr
Rengl dönemimde olmasam daha fazla verebilirdim belki, neyse buna şükür
Geçmiş olsun canım sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah bebeği kucağınızaGünaydın kızlar
Hastanedeyiz Gorumceme yatış yapıldı hayırlısıyla sağ salim doğar inşallah kızımız.
Bol eksiler diliyorum herkese
Günaydın kızlar yağmur yağıyor burdabu sene yazdan pek bişey anlayamadım. Ne kış tam anlamıyla geldi ne de yaz Birde birşey soracağım benim 20lik dişlerim patladî diye biliyordum fakat 1 tanesi sol alttaki 3 gündür çok ağrıyor damağıma doğru hafif patlamış sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Normalde doktora gidip çektiririm ama 20lik dişlerden çok korkuyorum bu hep böyle acıyacak mi çıkınca bitiyor mu yoksa acısı
Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 95.7 Kg
Bu hafta : 94.8 Kg
Fark : 900grLAydLiNe
94leri gördüğüme inanamıyorum resmen kaç kere tartıldım 1 gr bile oynamadı aynı çıktı Çok şükür kırdım artık üzerimde yapışan 95leri. Bu arada bir kaç gün gündüz kahve su akşam yemek yedim o galiba ise yaradı tek öğün. Bisey oruç diyeti diye geçiyor internette görmüştüm. Sadece belirli saatler arası yemek yiyorsun mesela 14-16 arasi gibi geri kalanlarda sadece su kahve çay falan.
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta:66
Güncel:65.7
Fark:300 gr
Rengl dönemimde olmasam daha fazla verebilirdim belki, neyse buna şükür
Geçmişi okuyamadım kızlar bilmem gereken önemli birşey var mı?
Bu aralar sizi ihmal ettiğim için çok üzgünüm ama tatilde çok az elime alıyorum telefonu onu da ufak tefek paylaşımlar için. Dönüşte inşallah kendimi affettiririm.
Birprensess kocaman tebrikler canım çok mutlu oldum
İyi ki söyledin canım yoksa gözümden kaçardı geçmiş olsun yeniden güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYamuk çıkıyor olabilir bir doktora git bence canim
Tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Ben bildirimimi dün yaptım canım seni etiketledim görürsün ordan.
Gorumceme suni sancı verilecek şimdi. Sabah erken çıktık. Sabah tartilamam diye dün tartıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?