Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum sen beni izne ayir en iyisi. Takimin ortalamasini etkilemek istemiyorum

3-4 gündür çok fena hastayım kızlar ne menü yazabildim ne buraya bakabildim. Kilo bildirimimi de şimdi ancak yapabileceğim. Bu süre zarfında kilo almışım tabi sürekli yatarak

Hoşgeldin kaptanım Teşekkür ederim bende çok mutluyum

Ayy çok korkuyorum ya bu 20lik dişi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım o yüzden etraftan. Görümcen için de Allah yardımcısı olsun sağlığıyla alırsınız inşallah kucağınıza

Canım baya fazla almışsın 300 500 gr da değil ki ödem yapmıştır belki çok güzel gidiyordun aslında
Yok canım ipin ucu kaçtı eşim geceleri hep geç geldi çocuklar huysuz du epey uyumadı lar büyük oğlumda değişik bi agresiflik var aşamadığımız sinirli stresli uykusuz bi haftadı. Ama bugünden itibaren düzene giriyorum ben . Bu durumlardan etkilenmemeyi öğrenmem gerek artık. Uykusuzluk aşırı etkilemiyor artık ama acayip yordu bebişler hem psikolojik hem fizyolojik. Gurbetin gurbetinde yiz burada çocuk büyütmek farklı gerçekten . Ama buna da şükür Allah sağlık versin yeter ki.

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ve bol eksili birgün diliyorum

Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 69.6
Giden: 1.100 gr

Tebrikler canim

Kilo bildirimi
Geçen hafta :67.5
Bugün: 68

LAydLiNe

Bu hafta toparlarsin canım

Geçen hafta 114.7
Güncel 116.1
+1.4 kg

Haftaya inşaallah telafi edicem

Bu hafta telafi edersin canim

Ayy çok korkuyorum ya bu 20lik dişi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım o yüzden etraftan. Görümcen için de Allah yardımcısı olsun sağlığıyla alırsınız inşallah kucağınıza

Amin canım insallah. Korkcak bişey yok canım. Agri cekmektense git bi baktir

Çok üzgünüm
regl ortasındayım
tartım değişti
ve spor yapamıyorum ne zamandır
dolayısıyla
kilom 59.1
+500 g
geçen cuma 58,6 idi
(0,5/58,6)x100=+%0,8
bu hafta izne ayrılmak istiyorum zaten LAydLiNe
bayram boyunca yurtdışındayım
dönüşte tekrar aranızdayım
girebildiğim kadar girerim yine de
en azından menülerimi yazarım

Kimseye izin yok kızlar. İzin çözüm değil. Bu hafta olan olmuş zaten. Herkes kendine çeki düzen versin lütfen. Büyük ihtimal bayram tatili nedeniyle etaplar birleşebilir. Ortak paylaşıma bakıp hemen dönerim. Ama izin işini unutun

Muhteşem bir sonuç harikasın maşallah

Kızlar tam tahmin ettiğim gibi haftaya etaplar birleşiyor ve bayram haftası bildirim yok. Bayram sonrası sonuçlar ikiye bölünecek. Dediğim gibi latiska polokey2244 kimseye izin yok. N Nisaca sen zaten yeni üyesin canım izne ayrılamıyorsun. anneyim83 canım daha geçen hafta girdin listeye bayramda kendine dikkat et lütfen söz vermiştin bana daha önce. Hatırladıklarım şimdilik bunlar. Şuan İzmir deyim bayramın 3. Günü döneceğiz inşallah eve. O zamana kadar ara ara bakmaya çalışırım ama telden zor oluyor. Şimdi herkes bildirim yaptıysa listeyi hazırlıyorum. Herkes kendine gelsin artık lütfen verdiğimiz her gram kendimiz için

**13.TAKIM 581. ETAP***

polekey2244(62.0///%)
merryangel (67.5 ///%)
solmez (85.6///%)
Birprensess (95.7///%)
Latiska (58.6///%)
Nisaca (114.7///%)
anneyim83(66.5///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 582. ETAP***

polekey2244(62/63/-1/%-1.61)
merryangel (67.5 /68/-0.5/%-0.74)
solmez (85.6/84.4/1.2/%1.40)
Birprensess (95.7/94.8/0.9/%0.94)
Latiska (58.6/59.1/-0.5/%-0.85)
Nisaca (114.7/116.1/-1.4/%-1.22)
anneyim83(66.5/66.8/-0.3/%-0.45)

13. Takım ortalaması: % - 0.361

Kızlar takımın son durumu bu. Resmen utanç tablosu. Bu ortalamanın üzerine diyecek söz bulamıyorumm. Lütfen kendinize gelin artık.

Tabikide önce sağlık canım umarım toparlanirsin ben inanıyorum sen yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…