- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Hoşgeldin kaptanımGeçmişi okuyamadım kızlar bilmem gereken önemli birşey var mı?
Bu aralar sizi ihmal ettiğim için çok üzgünüm ama tatilde çok az elime alıyorum telefonu onu da ufak tefek paylaşımlar için. Dönüşte inşallah kendimi affettiririm.
Birprensess kocaman tebrikler canım çok mutlu oldum
Canım baya fazla almışsın 300 500 gr da değil ki
Geçen hafta 114.7
Güncel 116.1
+1.4 kg
Haftaya inşaallah telafi edicem
Tebrikler canımmGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ve bol eksili birgün diliyorum
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 69.6
Giden: 1.100 gr
Ayy çok korkuyorum ya bu 20lik dişi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım o yüzden etraftan. Görümcen için de Allah yardımcısı olsun sağlığıyla alırsınız inşallah kucağınızaYamuk çıkıyor olabilir bir doktora git bence canim
Tebrik ederim canim
Tebrikler canim
Ben bildirimimi dün yaptım canım seni etiketledim görürsün ordan.
Gorumceme suni sancı verilecek şimdi. Sabah erken çıktık. Sabah tartilamam diye dün tartıldım.
Yok canım ipin ucu kaçtı eşim geceleri hep geç geldi çocuklar huysuz du epey uyumadı lar büyük oğlumda değişik bi agresiflik var aşamadığımız sinirli stresli uykusuz bi haftadı. Ama bugünden itibaren düzene giriyorum ben . Bu durumlardan etkilenmemeyi öğrenmem gerek artık. Uykusuzluk aşırı etkilemiyor artık ama acayip yordu bebişler hem psikolojik hem fizyolojik. Gurbetin gurbetinde yiz burada çocuk büyütmek farklı gerçekten . Ama buna da şükür Allah sağlık versin yeter ki.Canım baya fazla almışsın 300 500 gr da değil kiödem yapmıştır belki çok güzel gidiyordun aslında
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ve bol eksili birgün diliyorum
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 69.6
Giden: 1.100 gr
Geçen hafta 114.7
Güncel 116.1
+1.4 kg
Haftaya inşaallah telafi edicem
Ayy çok korkuyorum ya bu 20lik dişi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım o yüzden etraftan. Görümcen için de Allah yardımcısı olsun sağlığıyla alırsınız inşallah kucağınıza
Teşekkür ederim canımTebrikler canımm
Muhteşem bir sonuç harikasın maşallahYarın sabah suni sancı ile gorumcemin dogumunu başlatacak doktor. 7 de evden çıkmamız gerek 9 da hastane de olalım diye. Sabah o telaş da tartilamam diye bugün tartıldım.
Cuma:85.6
Bugun: 84.4
Fark :1200 gr
LAydLiNe
Tabikide önce sağlık canım umarım toparlanirsin ben inanıyorum sen yapabilirsinYok canım ipin ucu kaçtı eşim geceleri hep geç geldi çocuklar huysuz du epey uyumadı lar büyük oğlumda değişik bi agresiflik var aşamadığımız sinirli stresli uykusuz bi haftadı. Ama bugünden itibaren düzene giriyorum ben . Bu durumlardan etkilenmemeyi öğrenmem gerek artık. Uykusuzluk aşırı etkilemiyor artık ama acayip yordu bebişler hem psikolojik hem fizyolojik. Gurbetin gurbetinde yiz burada çocuk büyütmek farklı gerçekten . Ama buna da şükür Allah sağlık versin yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?