Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ortalamanın yanında birde eksi varmış yeni gördüm sanırım sonuncu olduk

Anam dibe vuruşu resmen
Hemen toparlanmamiz lazım
Bayramda tatlı filan yok kimseye

Devam ediyor tatil arkadaşım, ama ihtiyacım vardı beynim yorulmuştu. Aslında çok abartmıyorum yemeği ama spor yok, birkaç gündür yüzme de yok. Hareketsizlik mahvetti.
Pirinç makarna hiç almadım burada ama komşunun pirincine koyabilir miyim desem ayıp mı olur acaba :)

Kötü gitmişiz gerçekten ama haftaya tartı olmaması iyi olmuş.
Ben de regl oldum.
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 77.4
700 gr fazlayım ama telafi ederim. Bugün denize girdim bir şekilde 2 saat yüzdüm, deniz ilk defa çok güzeldi, Kıbrıs’a yolculuk yaptık :)

Çok fena salmış kızlar haftaya çok iyi olalım.
solmez ve Birprensess sizi kutluyorum canlarım.maşaallah Allah nazardan sakınsın
Teşekkür ederim canım valla bende yaklaşık 1 aydır kilo veremiyordum hem kaçamak yapıyordum hemde kafama çok takıyordum bu hafta temizlik o bu babanem derken düşünecek fırsatım olmadı kiloyu verceğimi bile düşünmüyordum. Çok şükür devamı gelir inşallah 90nin altına düşsem artık bugün 3 ay oldu gruba gireli

Inşaallah

17.08.2018: 116.1 kg

09.30
Sirkeli su

11.30
4 dilim çavdar ekmeği
Menemen ( 3 küçük yumurta, 70 gr lor, domates biber maydanoz )
2 kupa sütlü çay

15.30
1 muz
10 adet kuru üzüm

17.15
1 mirvari kahvesi
5 kuru üzüm
( akşam kahvesine misafir geldi )

18.30
2 kepçe tarhana çrb
8 yk tavuklu bezelye
2 dilim çavdar ekmeği
Salata
Yoğurt

20.45
1 kupa süt
10 tane badem
10 kuru üzüm

Su ne kadar içtim bilmiyorum
Ev temizledim

Bugün ki menüm

10:30 = 1 simit
Sucuk domates
Ayran

16:00 = 1 porsiyon iskender
Fanta

Şu 2-2.5 olmuştur
Yürüyüş ve temizlik yaptım baya

17 ağustos cuma menü

9.30
1 yk yulaf ezmesi
2 yk nesfit
1 çaybardağı süt bulamacı

12.30
1 kepçe tavuk çorba
1 sk bulgurlu meyhane pilavı
1 kepçe cacık

16.30
1 grissini
1/2 elma

19.3
1/2 pasta tabağı büyüklüğünde kağıt kebabı
1 pasta tabağı büyüklüğünde lavaş
ayran

21.00
2 dilim kavun
1 kahve fincanı kadar antep fıstığı

su 1.5 litre
30 dk yürüyüş

komşunun pirinci.komşuya kurtarıcı olabilir
ne demişler... isteyenin bir yüzü...
ama telefonu poşete koyma. kağıt peçeteye sar.
bir çalışmada vakum uygulayıp tüpteki suyu buharlaştırarak çözeltiyi deriştirmemiz gerekiyordu. bunun için özel bir cihazımız var. öğrenci beni 5 saat sonra aradı... hocam bu su azalmıyor dedi ağlayarak... ilk sorum şu oldu: tüpün kapağı açık mı?
leyla... tüpün ağzını iyice kapatıp suyu buharlaştırmaya çalışmış... fıkra gibi...

kıbrısa yolculuk nasıldı

17.08 menüm

10:00
2 kaşık patates kavurma
1 porsiyon sucuklu omlet
Lor peyniri çok az b peynir

13.00
Lahana çorbası (bu arada tarlalarda yeni yetişen lahanalardan bir iki tane alıp yaptım çorbasını)

18:00
Lahana corbası

2 lt su
2 fincan detoks cayı
Spor maalesef yok

Günaydın şükürler olsun memlekettyim. Uzun bir yolculuk oldu. Onumuzdeki hafta kilo bildirimi olmamasına üzüldüm şahsen.ben tartımi da getirdim yanımda,bayramda salarsam asla toplayamam biliyorum kendimi. Kontrollü gideceğim ,burda zaten salça yap kışlık hazırla derken yemek yemeye vakit bulamayacağım inşallah:)

Günaydın kızlarr balkon yıka ev süpür derken bu saat oldu şimdide çorba yapıyorum. Öğleden sonra eşimin halasına oturmaya gideceğiz eşimin tarafında herkes çok genç olduğu için tam kafa dengi insanlar giderken mutlu gidiyorum

Ne kadar anlatırsan anlat deneyerek öğrenmekden büyük tecrübe yok canım, öğrencin bir daha unutmaz. Bazen çok basit hatalar yapıyorlar.

Kıbrıs yolculuğu iki gündür muhteşem gidiyor. Ekibi kurduk, 1 saat gidip 1 saat dönüyoruz. Giderken konuşa konuşa gidiyoruz anlamıyoruz, bugün dalga da vardı derine sürüklemiş, dönüş yorucu oluyor. Ama çok mutluyum. Eşim diyor ki ne farkı var o kadar gitme kıyıdan görünmüyorsun, çok farkı var gitmeyen bilemez diyorum. Bu hissi seviyorum gerçekten :)

Merhaba Kızlar,
Ben de yüzdüm kahvaltımı yaptım. Regl şişkinliği gidiyor, dünden 700 gr azım, geçen haftaki kiloma düştüm.
Güzel bir gün olsun herkese.

Selam arkadaşlar
Düm akşam 11 gibi doğum gerçekleşti. Bu sabah da eve geldik. Yazamadim ondan. Gelen giden oluyor giremem pek merak etmeyin. Akşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…