Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam biz bütün gün dışarıdaydık hala dışarıdayız bugunki menümü yazıp çıkacağım

13:00 = 2 kase nohutlu yoğurt çorbası

17:00 = 3 kaşık pilav üzeri kuru fasulye

Meyveli soda , suyu hesaplayamadım

17.08.2018= 116.1

09.30
Sirkeli su

10 00
2 yumurtalı lorlu omlet
Domates biber salata
2 kupa stlü çay

12.30
1 kupa süt
1 tane yassı şeftali kakao lu

15.15
3 kepçe tarhana çrb
2 dilim çavdar ekmeği
10 yk tavuklu bezelye
1 kupa şekersiz komposto

17.00
1 avuç badem
Gofret

20.00
5 tane sushi
1 kupa ev limonatası

Su yaklaşık 2 litre ama tam bakamadım

Kızlar bir haftadır evden çıkmam sadece çocuğu okula götür getir okulda 10 dk lık mesafe bunaldım sürekli evde takılmaktan daha havalar iyice soğumadı ama evi eğlenceli kendim için verimli bir hale sokmam gerek.

Afiyet olsun canım sirkeli suyun faydasını gördün mü ne ise yarıyor acaba bayadır kullanıyorsun

Bugün ki menum

11
Avuc ici kadar koy ekmeği
3 yeşil zeytin
Yarım haşlanmış yumurta
2 yemek kaşıgı kadar et kavurma
1 bardak şekersiz çay

15 :00
3 incir

19:30
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık makarna
Domates salatası
Ayran

2,75 lt su

17 ağustos menüm
07:30
2 kaşık Müsli yoğurtlu

10:30
1 ufak süt

13:30
Kaşarlı tost

16-17 arası
1-2 Susamlı cubuk kraker
1-2 cubuk kraker
1-2 çizi
1 tane gofret

20:00
Bir tane Altınbaşak
1 ayran

3,5 litre su

LAydLiNe

Günaydın arkadaşlar 18.08 menüm

Kahvaltı
7-8 tane pat kızartması
Zeytin 1 kk peynir
El kadar yufka

17.30
İki parça döner Eti
Yârim dilim tereyağlı patates
Yine el kadar yufka
1 kase lahana corbasi

19.30
1 içli köfte

Pazar günü oruçlu olacağım icin gece
12 de
1 dilim tam tahıllı ekmek
5-6 zeytin
1 domates

Gün içinde 2 tl su
2 bardak detoks cayı
30 dak yuruyus

Selam arkadaşlar
Düm akşam 11 gibi doğum gerçekleşti. Bu sabah da eve geldik. Yazamadim ondan. Gelen giden oluyor giremem pek merak etmeyin. Akşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah

Arkadaşlar koydeyim kilonda diyetime dikkat ediyorum tartım yanımda, ama sorun şu ki köyde internet yok bu mesaj iletilecek mı emin değilim,sevgiler,şimdiden iyi bayramlar:)

Afiyet olsun canım sirkeli suyun faydasını gördün mü ne ise yarıyor acaba bayadır kullanıyorsun
Ben şifa niyetine içiyorum canım. Diyet yaparken güne böyle ılık su veya limonlu su içerek başlanıyor ya bende şöyle bi sirkeli suyla şifa bulayım diye içiyorum. Bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı. Bence faydası da var gibi yoksa bu kaçamaklara 121 çoktan görmüştüm gibime geliyor. Ama mide rahatsızlığı olanlara önermiyorlar

Hafta sonları mutfaktan çıkamıyorum arkadaşlar ama bugün çok keyif aldım bayram tatlısı yaptım :))) sonra uzun zamandır yapmak istediğim brokoli çorbası iyiki yaptım.
Gerçi eşim sevmiyor böyle çorbalar I büyük oğlan da sadece kırmızı çorba yer. Geçen karnabahar yemeği yaptım bol kıymalı zorla yediler varsa yoksa eşime et pilav kuru nohut oğluma patates pilav makarna köfte. Gına geldi bana

Kızlar maşallah sohbet devam...ben girip çıkıyorum ama sohbete katılacak bi yer bulamıyorum kusura bakmayın. Bende çok yoğunum. Bayram tatiline gideceğiz ordan antalyaya nasipse.oyuzden valiz hazırlığı ve ev temizliği hepsi karıştı.

Iyi akşamlar kızlar bende arada girip bakıp çıkıyorum yazmak nasip olmadı 20lik dışım beni mahfetti başıma vuruyor ağrısı o yüzden biraz dinleniyorum

Dışarda kahvaltı yaptık ve tek seçenek pizza..

09.00
Çocuklar 7.30 da kalkınca restaronı biz açtık

4 küçük dilim pizza
Taze sıkılmış portakal suyu

1 saat yürüyüş

12.00
1 muz

15.00
8 yk tavuklu bezelye
4 yk pilav
Yoğurt

17.00
Türk kahvesi
Kuru üzüm

20.15
4 kepçe brokoli çorbası
4 yk sebzeli makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…