Gözünüz aydın canım. Nasıl anne ve bebek?Selam arkadaşlar
Düm akşam 11 gibi doğum gerçekleşti. Bu sabah da eve geldik. Yazamadim ondan. Gelen giden oluyor giremem pek merak etmeyin. Akşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım inşallah
Afiyet olsun canım sirkeli suyun faydasını gördün mü ne ise yarıyor acaba bayadır kullanıyorsun17.08.2018= 116.1
09.30
Sirkeli su
10 00
2 yumurtalı lorlu omlet
Domates biber salata
2 kupa stlü çay
12.30
1 kupa süt
1 tane yassı şeftali kakao lu
15.15
3 kepçe tarhana çrb
2 dilim çavdar ekmeği
10 yk tavuklu bezelye
1 kupa şekersiz komposto
17.00
1 avuç badem
Gofret
20.00
5 tane sushi
1 kupa ev limonatası
Su yaklaşık 2 litre ama tam bakamadım
Gözünüz aydın canım. Nasıl anne ve bebek?
Maşallah canım harikasınKızlar takımla diyete başlayalı dün 3 ay oldu. 3 ayda 15.4 kilo verdim. Daha çok yolum var ama bu kadarı bile harika bence.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallahSelam arkadaşlar
Düm akşam 11 gibi doğum gerçekleşti. Bu sabah da eve geldik. Yazamadim ondan. Gelen giden oluyor giremem pek merak etmeyin. Akşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım inşallah
Bence de Harika maşallah 41 kere. İnşallah incecik hallerini de göreceğiz burdaKızlar takımla diyete başlayalı dün 3 ay oldu. 3 ayda 15.4 kilo verdim. Daha çok yolum var ama bu kadarı bile harika bence.
Ben şifa niyetine içiyorum canım. Diyet yaparken güne böyle ılık su veya limonlu su içerek başlanıyor ya bende şöyle bi sirkeli suyla şifa bulayım diye içiyorum. Bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı. Bence faydası da var gibi yoksa bu kaçamaklara 121 çoktan görmüştüm gibime geliyor. Ama mide rahatsızlığı olanlara önermiyorlarAfiyet olsun canım sirkeli suyun faydasını gördün mü ne ise yarıyor acaba bayadır kullanıyorsun
Bence de Harika maşallah 41 kere. İnşallah incecik hallerini de göreceğiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?